Atik Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 figazmakiem, i takie umaszczenie masz w rodowodzie? Quote
figazmakiem Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Atik napisał(a):figazmakiem, i takie umaszczenie masz w rodowodzie? W metryce, bo rodowód w przygotowaniu. Dokładnie jest: focze z białym. Quote
AnkaW Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 w formularzu - rodzaj włosa - "bezwłosy" też brakuje :evil_lol: Quote
Atik Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 figazmakiem, umaszczenie już dodane w formularzu. Łyse zresztą też. Quote
Tascha Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Tascha napisał(a):Małe ale bardzo wazne pytanko - w jakiej kolejności będą rasy u p. Jakubowskiego ??? II i V gr są tego samego dnia Chce zgłosić suczke basenji w młodzieży i do kompletu mogłabym wziąść suczke pinczerkę mini - ale pytanie czy sie wyrobię??? ponawiam pytanie... Quote
Atik Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Tascha, nie pomogę w tej chwili, bo trudno powiedzieć. Quote
Tascha Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Atik napisał(a):Tascha, nie pomogę w tej chwili, bo trudno powiedzieć. buu ...:placz: a kiedy bedzie juz cos wiadomo? jak w kolejności wyjda rasy u p.Jakubowskiego? Quote
kinia1 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Poszukuje transportu z Warszawy na sobotę. Oczywiście z podziałem kosztów transportu:) Albo mogę zabrać Kogoś własnym samochodem. Jedziemy z 11 mieś suczką. Proszę o wiadomość na PW. Pozdrawiam:) Quote
Zuza i Noddy Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Może będzie ktoś jechał przez Częstochowę lub jej okolice? Ponawiam pytanko Quote
Foxowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ja będę jako widz, oby się udało na dwa dni :cool3:. Quote
Błyskotka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 A czy wiadomo czy w 2010 roku również będzie międzynarodowa w Rzeszowie ? Quote
Atik Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Błyskotka napisał(a):A czy wiadomo czy w 2010 roku również będzie międzynarodowa w Rzeszowie ? Już wiadomo - będzie. Quote
Błyskotka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 No to super :multi:. Będzie mi potrzebna ta międzynarodówka :cool3:. Quote
vpassione Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='agnethka']ja mam takie "gupie" pytanie, bo może ja i aż tak ślepa jestem, ale nie mogę znaleźć :oops: powiedzcie mi, GDZIE dokładnie ma się odbyć ta wystawa? jakiś adres... :roll: bo mnie znajomy się spytał o lokalizację, a ja nie umiem mu powiedzieć, bo sama nie wiem :oops: Pisze na stronie: Miejsce wystawy - Hala RCWS Rzeszów, ul. Podpromie 10 Quote
vpassione Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Jeśli ktoś szuka transportu: http://www.dogomania.pl/forum/f441/chorzow-katowice-rzeszow-wolne-miejsce-127575/#post11466823 Quote
Sensuel Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 A ja mam takie pytanie - na ulotce którą dostałam ze związku piszę, że obowiązkowo przesłać skany rodowodu :) Oddział rzeszowski taki ma zwyczaj i mocno się trzymają tego postanowienia, czy można udać, że się nie doczytało tej informacji :cool3: Mój pies ma już wyrobiony rodowód byliśmy już na paru wystawach i nie było takiego wymogu, a w swoim oddziale pierwszy raz i takie hece :cool3: Quote
vpassione Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Sensuel, jeśli psiak jest w młodzieży to możesz wpisać, że rodowód w przygotowaniu. A jeśli nie, to powinnaś dołączyć skan(ja wysłałam zdjęcie, ale to w sumie bez różnicy) - jest taka możliwość (zresztą baaardzo wygodna) przy wypełnianiu formularzu. Quote
Sensuel Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Piesek właśnie w młodzieży - ale pewnie im dam, co by potem mi psa nie odwołali z wystawy - bo to ważna dla nas wystawa :) Quote
Atik Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Przypominam, że psy w klasie szczeniąt i młodzieży mogą nie mieć PKR ale nr rejestracyjny jest obowiązkowy. Ponieważ często właściciele zmyślają nr rejestracyjne, co wyłapuje nam program psy bez rodowodu powinny dołączyć skan metryki z naniesionym w oddziale nr rejestracyjnym. W sytuacji, kiedy właściciel myli PKR, czy nr rejestracyjny (świadomie czy tez nie) ciężko doprosić się wtedy o skany rodowodów. A nasz program wystawowy nie puści dwóch psów o takim samym PKR czy nr rejestracyjnym. I przypominam o terminie zgłoszeń! Quote
Talagia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ja musze bardzo pochwalic organizacje wystawy ;) W niedziele napisalam do nich maila z pytaniem i juz po 2-3 godzinach mialam pelna odpowiedz :lol: Super! To byla bardzo mila niespodzianka :multi: No i oba psiaki juz zgłoszone :) Quote
Talagia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 My zawsze dawalismy ksero metryczki bez zadnych danych naniesionych przez oddział i nigdy nie bylo problemu :) Quote
Atik Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 agnethka, wpisz w zgłoszeniu nr rejestracji oddziałowej psa. Jeżeli program wyłapie już taki to wtedy będziesz musiała dostarczyć potwierdzony przez oddział nr rejestracyjny, bo fizycznie dwóch psów o identycznym nie ma :) Pozostaje wzajemne zaufanie. Quote
Zuza&Ofi Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Jeżeli chciałabym zgłosić szczeniaczkę na wystawę, a w tej chwili jedynym jej dokumentem jest metryka, to mogę jedynie zarejestrować psa w moim oddziale? Wtedy wpisze do formularza zgłoszeniowego nr rejestracyjny, a w polu "nr rodowodu"- "w przygotowaniu" ? :oops: Quote
Recommended Posts