Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Atik']figazmakiem, tak załapie się.

Istotne zmiany w terminach i opłatach

[FONT=Verdana][FONT=Verdana]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Opłaty za udział w wystawie prosimy kierować na konto: [/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana]
PKO BP I Oddział Rzeszów :[FONT=Verdana]11 1020 4391 0000 6302 0079 8694[/FONT] [/FONT][/FONT]

[/FONT]
[/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Opłaty za udział w wystawie wynoszą:[/FONT]
[/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Opłaty[/FONT][FONT=Verdana]I termin do 5.01.2009[/FONT][FONT=Verdana]II termin do 31.01.2009[/FONT][FONT=Verdana]Pierwszy pies(z katalogiem)[/FONT][FONT=Verdana]100 zł[/FONT][FONT=Verdana]150 zł[/FONT][FONT=Verdana]Kolejne psy[/FONT][FONT=Verdana]80 zł[/FONT][FONT=Verdana]120 zł[/FONT][FONT=Verdana]Szczenięta[/FONT][FONT=Verdana]40 zł[/FONT][FONT=Verdana]100 zł[/FONT][FONT=Verdana]Interchampiony[/FONT][FONT=Verdana]40 zł[/FONT][FONT=Verdana]100 zł[/FONT][FONT=Verdana]Weterani[/FONT][FONT=Verdana]40 zł[/FONT][FONT=Verdana]100 zł[/FONT][FONT=Verdana]Rasy polskie[/FONT][FONT=Verdana]Bezpłatnie pod warunkiem wystawienia[/FONT]

[/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]UWAGA! [/FONT]
[FONT=Verdana]W tytule przelewu proszę podać rasę, nazwę i przydomek psa/psów, których dotyczy wpłata oraz imię i nazwisko właściciela psa/psów i otrzymany nr zgłoszeniowy, dotyczy wystawców zgłaszających psa za pomocą elektronicznego formularza ![/FONT][/FONT]
[/FONT][/FONT]
[/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Opłaty wniesione po 31.01.2009 i w dniu wystawy wynoszą 180 zł za każdego psa.[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Opłaty za wystawę będą uznawane wyłącznie na podstawie wyciągu bankowego.[/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT]

wysokość opłat trochę przesadzona :shake:

• Replies 706
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']NATALIA NEKRESIENE (LT):diabloti::diabloti::diabloti:
nie, dzięki :evil_lol:
moge prosić kilka szczegółów :cool3: bo ta pani będzie nas sędziować w Poznaniu :p
a do Rzeszowa , bardzo rodzinnie jedziemy :multi: Franio otwarta , Mania debiut w szczylach :diabloti:

Posted

Vectra - sekretarzowałam u tej Pani dwa razy i nie odniosłam dobrego wrażenia.. Chociaż jak sędziowała molosy to podobało mi się ocenianie. Może nie do końca, ale zawsze są jakieś potyczki.
Generalnei to bierze pod uwagę całokształt, dentystka i czasem jej wybory np. w jackach lub staffikach mnie szokowały :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Vectra - sekretarzowałam u tej Pani dwa razy i nie odniosłam dobrego wrażenia.. Chociaż jak sędziowała molosy to podobało mi się ocenianie. Może nie do końca, ale zawsze są jakieś potyczki.
Generalnei to bierze pod uwagę całokształt, dentystka i czasem jej wybory np. w jackach lub staffikach mnie szokowały :cool3:

No ja będę wystawiać dwa szokujące staffiki , bo oba nie czarne i oba nie grube :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
moge prosić kilka szczegółów :cool3: bo ta pani będzie nas sędziować w Poznaniu :p
a do Rzeszowa , bardzo rodzinnie jedziemy :multi: Franio otwarta , Mania debiut w szczylach :diabloti:

O prosze Franio i Mania w Rzeszowie :)

Posted

[quote name='Atik']figazmakiem, tak załapie się.

[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

Dziękuję. W takim razie chyba sobie na tej wystawie zrobimy debiut w młodzieży. :)
Czy ktoś z Torunia lub Bydgoszczy planuje tą wystawę i miałby miejsce wolne dla 1 osoby i średniej wielkości psa?

Posted

Vectra napisał(a):

OMG będziesz w Rzeszowie :o:mdleje:

Posted

my też będziemy, ale zgłaszać będę coś blizej terminu.

A mam takie małe zapytanie - czy pożyczyłby mi ktoś sredniej wielkości psa, żernego najlepiej :D na Młodego Prezentera?

nie jestem przyzwyczajona do wystawiania małych psów, wiec martwie sie, ze sobie moge nie poradzić najlepiej.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Atik[/B] - ponawiam pytanie.
Kto będzie sędziował basenji: p. Z. Jakubowski czy p. B. Larska...
Pzdr.[/quote]
Kto będzie sędziował basenji: p. Z. Jakubowski czy p. B. Larska...

Posted

[quote name='Asiaczek']Kto będzie sędziował basenji: p. Z. Jakubowski czy p. B. Larska...[/quote]

[B]Asiu [/B]- mam ulotkę rzeszowskiej wystawy i tam nie ma wyszczególnionego kto będzie sędziował baski. Wogóle nie ma rozdzielonych ras z grupy szpiców sekcji 6, 7, 8 żadnemu sędziemu (czyli pominęli wszystkie typowe pierwotniaki).
Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']Chyba nas nie lubią...:placz: Może jednak Atik nam odpowie...?

Pzdr.[/quote]Może poczekaj chwilę na odpowiedź. Nie każdy codziennie zagląda na wątek wystawy która odbędzie się za kilka miesięcy ;)

Posted

[B]W związku z błędami w ulotce zamieszczonej w katalogu poznańskim ( w kieleckim też będzie z błędem) obsada sędziowska już poprawiona na stronie Oddziału.[/B]