M&S Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Atik']figazmakiem, tak załapie się. Istotne zmiany w terminach i opłatach [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Opłaty za udział w wystawie prosimy kierować na konto: [/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana] PKO BP I Oddział Rzeszów :[FONT=Verdana]11 1020 4391 0000 6302 0079 8694[/FONT] [/FONT][/FONT] [/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Opłaty za udział w wystawie wynoszą:[/FONT] [/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Opłaty[/FONT][FONT=Verdana]I termin do 5.01.2009[/FONT][FONT=Verdana]II termin do 31.01.2009[/FONT][FONT=Verdana]Pierwszy pies(z katalogiem)[/FONT][FONT=Verdana]100 zł[/FONT][FONT=Verdana]150 zł[/FONT][FONT=Verdana]Kolejne psy[/FONT][FONT=Verdana]80 zł[/FONT][FONT=Verdana]120 zł[/FONT][FONT=Verdana]Szczenięta[/FONT][FONT=Verdana]40 zł[/FONT][FONT=Verdana]100 zł[/FONT][FONT=Verdana]Interchampiony[/FONT][FONT=Verdana]40 zł[/FONT][FONT=Verdana]100 zł[/FONT][FONT=Verdana]Weterani[/FONT][FONT=Verdana]40 zł[/FONT][FONT=Verdana]100 zł[/FONT][FONT=Verdana]Rasy polskie[/FONT][FONT=Verdana]Bezpłatnie pod warunkiem wystawienia[/FONT] [/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]UWAGA! [/FONT] [FONT=Verdana]W tytule przelewu proszę podać rasę, nazwę i przydomek psa/psów, których dotyczy wpłata oraz imię i nazwisko właściciela psa/psów i otrzymany nr zgłoszeniowy, dotyczy wystawców zgłaszających psa za pomocą elektronicznego formularza ![/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Opłaty wniesione po 31.01.2009 i w dniu wystawy wynoszą 180 zł za każdego psa.[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Opłaty za wystawę będą uznawane wyłącznie na podstawie wyciągu bankowego.[/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT] wysokość opłat trochę przesadzona :shake: Quote
Vectra Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='panienkabubu']NATALIA NEKRESIENE (LT):diabloti::diabloti::diabloti: nie, dzięki :evil_lol: moge prosić kilka szczegółów :cool3: bo ta pani będzie nas sędziować w Poznaniu :p a do Rzeszowa , bardzo rodzinnie jedziemy :multi: Franio otwarta , Mania debiut w szczylach :diabloti: Quote
panienkabubu Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Vectra - sekretarzowałam u tej Pani dwa razy i nie odniosłam dobrego wrażenia.. Chociaż jak sędziowała molosy to podobało mi się ocenianie. Może nie do końca, ale zawsze są jakieś potyczki. Generalnei to bierze pod uwagę całokształt, dentystka i czasem jej wybory np. w jackach lub staffikach mnie szokowały :cool3: Quote
Vectra Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 panienkabubu napisał(a):Vectra - sekretarzowałam u tej Pani dwa razy i nie odniosłam dobrego wrażenia.. Chociaż jak sędziowała molosy to podobało mi się ocenianie. Może nie do końca, ale zawsze są jakieś potyczki. Generalnei to bierze pod uwagę całokształt, dentystka i czasem jej wybory np. w jackach lub staffikach mnie szokowały :cool3: No ja będę wystawiać dwa szokujące staffiki , bo oba nie czarne i oba nie grube :evil_lol: :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Vectra napisał(a):moge prosić kilka szczegółów :cool3: bo ta pani będzie nas sędziować w Poznaniu :p a do Rzeszowa , bardzo rodzinnie jedziemy :multi: Franio otwarta , Mania debiut w szczylach :diabloti: O prosze Franio i Mania w Rzeszowie :) Quote
figazmakiem Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Atik']figazmakiem, tak załapie się. [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana] [/FONT][/FONT][/FONT] Dziękuję. W takim razie chyba sobie na tej wystawie zrobimy debiut w młodzieży. :) Czy ktoś z Torunia lub Bydgoszczy planuje tą wystawę i miałby miejsce wolne dla 1 osoby i średniej wielkości psa? Quote
Vectra Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):OMG będziesz w Rzeszowie :o:mdleje: Tak będziemy :D więc do zobaczenia ? :razz: :multi: Quote
SZPiLKA23 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Vectra napisał(a):moge prosić kilka szczegółów :cool3: bo ta pani będzie nas sędziować w Poznaniu :p a do Rzeszowa , bardzo rodzinnie jedziemy :multi: Franio otwarta , Mania debiut w szczylach :diabloti: OMG będziesz w Rzeszowie :o:mdleje: Quote
SZPiLKA23 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Vectra napisał(a):Tak będziemy :D więc do zobaczenia ? :razz: :multi: No baaaaaaaaaa pewnie ze takkkkkkkkk:diabloti: poznam Frania i Maniurke:multi::loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 czy bedzie lista wystawców tak jak w tamtym roku???:razz::razz: Quote
Talagia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Mam nadzieje, ze tak :) W przyszlym roku i my jedziemy :multi: Quote
Asiaczek Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Atik - a kto będzie sędziował basenji? Ani przy p. Jakubowskim ani przy p. Larskiej nie ma tej rasy... Oby nie p. Larska, please... Pzdr. Quote
Nugatika Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 my też będziemy, ale zgłaszać będę coś blizej terminu. A mam takie małe zapytanie - czy pożyczyłby mi ktoś sredniej wielkości psa, żernego najlepiej :D na Młodego Prezentera? nie jestem przyzwyczajona do wystawiania małych psów, wiec martwie sie, ze sobie moge nie poradzić najlepiej. Quote
Saga200 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ja bym poszła z moją (przyszłą) dalmatynką, ale nie pasuje jej klasa szczeniąt (urodziła się 14 września, a w formularzu jest do 08.09!) :placz::-(:angryy: Quote
Asiaczek Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Asiaczek'][B]Atik[/B] - ponawiam pytanie. Kto będzie sędziował basenji: p. Z. Jakubowski czy p. B. Larska... Pzdr.[/quote] Kto będzie sędziował basenji: p. Z. Jakubowski czy p. B. Larska... Quote
bety Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Asiaczek']Kto będzie sędziował basenji: p. Z. Jakubowski czy p. B. Larska...[/quote] [B]Asiu [/B]- mam ulotkę rzeszowskiej wystawy i tam nie ma wyszczególnionego kto będzie sędziował baski. Wogóle nie ma rozdzielonych ras z grupy szpiców sekcji 6, 7, 8 żadnemu sędziemu (czyli pominęli wszystkie typowe pierwotniaki). Pzdr Quote
Asiaczek Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Chyba nas nie lubią...:placz: Może jednak Atik nam odpowie...? Pzdr. Quote
Viris Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Asiaczek']Chyba nas nie lubią...:placz: Może jednak Atik nam odpowie...? Pzdr.[/quote]Może poczekaj chwilę na odpowiedź. Nie każdy codziennie zagląda na wątek wystawy która odbędzie się za kilka miesięcy ;) Quote
Asiaczek Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Tak i robię (tzn. czekam cierpliwie) od 29.10.2008 r....;) Ale nie odmawiam sobie przypominania mojego pytania... Pzdr. Quote
Nugatika Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Asiaczku a jakbys sie wybierała to nie miałabyś jakiegoś basenji do pozyczenia na MP ? :cool3: :D Quote
Asiaczek Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Miałabym, miała...:lol: Mogę zarezerwować dla Ciebie jednego, chcesz? pzdr. Quote
Atik Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [B]W związku z błędami w ulotce zamieszczonej w katalogu poznańskim ( w kieleckim też będzie z błędem) obsada sędziowska już poprawiona na stronie Oddziału.[/B] Quote
panienkabubu Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 wrzuciłam sędziów do pierwszego posta. Quote
Recommended Posts