Talagia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Gratulacje:multi::multi::multi: A jak sobie z porównaniem poradziliście? Zawsze mozna liczyc na ekipe seterow irlandzkich :evil_lol: Quote
Kaya Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Talagia super wyniki wyściskaj psiaki, a ktoś jeszcze już dotarł do domu i chce się pochwalic wynikami? :) Quote
Zuza i Noddy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Talagia']Zawsze mozna liczyc na ekipe seterow irlandzkich :evil_lol:[/quote] No to fajnie, a ja jeszcze raz bardzo przepraszam. Quote
AnkaW Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Talagia GRATULACJE :multi::multi: my się jutro stresujemy :cool3: Quote
martitaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='flashka-g']a czy ring 12 znowu jest na balkonie, gdzie dla siberianow ringi sa po prostu za małe? Rok temu małe rasy mialam na dole i na salce sportowej na bardziej komfortowych ringach, mimo iz spokojnie mogly by byc na balkonach.[/QUOTE] Ponoc na balkonie,wiem od znajomej flatkowej. Quote
McDzik Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 U nas w leonkach na 33 w rasie: CENTI z Bursztynówki - V1, CAC, CACIB , BOB !!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: KASANDRA Oaza Wschodu - V2, res.CACIB !!!! :loveu::loveu: MIRON Oaza Wschodu - V1, CAC, CACIB !!!!! :loveu::loveu: ^Miron i Kasandra co prawda "wyfruneli" już dawno z hodowli, ale sukcesy "dzieciaczków" cieszą, więc chwalę :lol: Bardzo mocna stawka, stąd też super miła niespodzianka :lol: !!!!! Podziękowania dla forumowej Diablicy za wystawienie CENTI !!! Jesteś niezastąpiona !!! :lol: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
aniada Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Gratulacje Talagia. My jutro się zmagamy. Quote
Cambel&Megi Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Gratulacje dla Wszystkich! :multi: i ja dorzucę trochę wyników: KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - V1, CAC, res.CACIB [przechodzi w pełny CACIB] JAZZY BOY Asiaczek FCI - V1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG 3 LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - V1, Zw.Mł, NJwR KALIMERA Asiaczek FCI - V1, CAC, CACIB, BOS i Aścik Iwony1984 KENTUCKY JACK z Grabskiego - V1, CAC Quote
aniada Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Niektórzy ładnie zaszaleli, gratuluje wszystkim. Quote
Kaya Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 No i kolejne rewelacyjne wyniki :cool3: Gratulacje:multi: Quote
Frytela Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='McDzik']U nas w leonkach na 33 w rasie: CENTI z Bursztynówki - V1, CAC, CACIB , BOB !!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: KASANDRA Oaza Wschodu - V2, res.CACIB !!!! :loveu::loveu: MIRON Oaza Wschodu - V1, CAC, CACIB !!!!! ^Miron i Kasandra co prawda "wyfruneli" już dawno z hodowli, ale sukcesy "dzieciaczków" cieszą, więc chwalę Bardzo mocna stawka, stąd też super miła niespodzianka !!!!! Podziękowania dla forumowej Diablicy za wystawienie CENTI !!! Jesteś niezastąpiona !!! Wielkie gratulacje!!! [quote name='Cambel&Megi']Gratulacje dla Wszystkich! i ja dorzucę trochę wyników: KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - V1, CAC, res.CACIB [przechodzi w pełny CACIB] JAZZY BOY Asiaczek FCI - V1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG 3 LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - V1, Zw.Mł, NJwR KALIMERA Asiaczek FCI - V1, CAC, CACIB, BOS i Aścik Iwony1984 KENTUCKY JACK z Grabskiego - V1, CAC WIELKIE GRATKI DLA ASIACZKOW No i oczywiscie równie wielkie GRATKI DLA KENTAKIEGO A westiczka moich przyjaciol: Evra Geslander - doskonala, 1/6, zw ml - rozpoczety mlodziezowy championat polski - w dodatku to byla jej pierwsza wystawa!!! Quote
Shetanka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Wielkie gratulacje wszystkim :multi: I fotki poproszę :diabloti: Quote
McDzik Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Frytela']Wielkie gratulacje!!! :multi::multi:[/quote] Dziękujemy !!! :multi::multi::multi: Ja jeszcze w szoku :multi: Do zobaczenia jutro i powodzenia :multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Gratulujemy :loveu: a może ktoś da jakieś zdjęcia ?? :multi: Quote
AnkaW Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Czy na tablicach przy ringu są wypisane wyniki? Quote
Kisses Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja mam kilka fotek, ale nie sa za dobrej jakości ;d Głównie westy ( a jakże ) I filmiki na youtube z pokazów na ringu honorowym Quote
Nugatika Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Dziękuje bardzo bardzo Asiaczkowi za wypożyczenie mi na Młodego tak urocze psie stworzenie!!!! dziękuje, dziękuje, dziękuje... :) za wskazówki, psiura, uwagi... ostatni sezon w mojej karierze junior handlera zaczęłam z 2 lokatą w klasie starszej. Bardzo sie denerwowałam, bo basenji jest dla mnie zupełnie egzotyczną rasą :lol: ale plamy raczej nie dałam :) ma ktoś zdjęcia z Młodego z soboty? Quote
Zuza i Noddy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Nugatika']Dziękuje bardzo bardzo Asiaczkowi za wypożyczenie mi na Młodego tak urocze psie stworzenie!!!! dziękuje, dziękuje, dziękuje... :) za wskazówki, psiura, uwagi... ostatni sezon w mojej karierze junior handlera zaczęłam z 2 lokatą w klasie starszej. Bardzo sie denerwowałam, bo basenji jest dla mnie zupełnie egzotyczną rasą :lol: ale plamy raczej nie dałam :) ma ktoś zdjęcia z Młodego z soboty? Garatulacje, ja też chętnie obejrzę fotki z JH. Quote
Karmi Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='AnkaW']Czy na tablicach przy ringu są wypisane wyniki?[/quote] Tak choć z regularnością różnie bywa. ;) Quote
Cambel&Megi Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Nugatika, jeszcze raz gratuluję :) Mam kilka Twoich zdjęć z Keniem, ale dopiero zaczynają zrzucać się na komputer.. :lol: wkrótce wstawię. Quote
Nugatika Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 suuuuper! :) dzięki wielkie! :) mogę od razu prosić na maila nugatares@gmail.com ? Quote
Elitesse Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 moja coreczka ALBA ASTRA Elitesse V1 kl.championow CWC NSwR CACIB i BOB :multi::multi: :crazyeye: to juz jej 16 !! CACIB i 31 BOB !! :crazyeye: Quote
Recommended Posts