Asiaczek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 My, też jak w roku ubiegłym, mamy malutki ring na balkonie. Trudno, jakoś trzeba bedzie się pomieścić:lol: Pzdr. Quote
AnkaW Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Jest juz plan ringów :multi::multi: mamy ten sam co w tamtym roku na Hali tenisowej :multi::multi::multi::loveu: Quote
Tascha Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Asiaczek napisał(a):My, też jak w roku ubiegłym, mamy malutki ring na balkonie. Trudno, jakoś trzeba bedzie się pomieścić:lol: Pzdr. No duzo to nas tam nie bedzie:lol: Quote
McDzik Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Mi też dziś doszło potwierdzenie :lol: z Rzeszowa do rzeszowa szło 4 dni :lol: ach ta nasza poczta :eviltong: AnkaW napisał(a):Ty też masz w niedzielę? :multi::multi: super, do zobaczenia :lol: To i my z Arnim przydrepcemy na tenisową się przywitać do ringu zagrzywaczonych :lol: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Tascha napisał(a):No duzo to nas tam nie bedzie:lol: Nie w tym sensie; żałuję, że ring będzie taki mały i nie będzie można sobie pobiegać... Pzdr. Quote
Frytela Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 A my ponownie ring 3 :multi::multi: Kocham rzeszow ze mi miejsca nie zmieniaja :lol::lol: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 A ja Żałuję, że nam nie zmieniono ringu na większy... No, ale cóż. Jak tak musi byc, to trudno. Pzdr. Quote
flashka-g Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Asiaczek napisał(a):My, też jak w roku ubiegłym, mamy malutki ring na balkonie. Trudno, jakoś trzeba bedzie się pomieścić:lol: Pzdr. Najgorsze ze akity, husky itd tez sa na takim ringu:roll::placz: Quote
Talagia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Setery tez maja ring na balkonie i chyba maja wiecej powodów do marudzenia niz baski, a mimo to ja sie bardzo ciesze ;) Z balkonu wszystko ladnie widac, rok temu ringi byly w porzadku no i jest wiecej miejsca niz na plycie :diabloti: Quote
aniada Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 My tez dostałyśmy potwierdzenie. Szło całe 2 dni. Aż jestem pod wrażeniem. Quote
Tascha Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 agnethka napisał(a):na stronie oddziału jest plan rozmieszczenia ringów ;) a ja chciałam się spytać - tam są piętra - czyli, że ring 7 na piętrze będzie? no tak jakby ;) jak wchodzisz to na wprost masz same stragany, na ringi musisz smigac po schodach :eviltong: Asiaczek napisał(a):Nie w tym sensie; żałuję, że ring będzie taki mały i nie będzie można sobie pobiegać... Pzdr. tzn jak mały ...wogóle nie da sie biegać?? baski tak pieknie potrafia kłusowac... pinczery zawsze sa na dole, zwykle tam gdzie dobermany, więc ring jest duuuży; na balkonowych jakos nie byłam... Quote
Talagia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ringi nie sa takie male :evil_lol: Setery kłusowały to baski tez dadza rade :lol: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Tascha napisał(a):no tak jakby ;) jak wchodzisz to na wprost masz same stragany, na ringi musisz smigac po schodach :eviltong: hm, ale po co po schodach, jak jest winda?:lol: Pzdr. Talagia napisał(a):Ringi nie sa takie male :evil_lol: Setery kłusowały to baski tez dadza rade :lol: Daliśmy rade w ub.r., to i w tym tez jakos sobie poradzimy. Ale nadal twierdzę, że ringi na balkonie sa za małe. Pzdr. Quote
Tascha Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Asiaczek napisał(a):hm, ale po co po schodach, jak jest winda?:lol: Pzdr. no jak to- zeby zrobic rozgrzewke przed bieganiem na ringu :lol: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Jaka Mądralińska się znalazła... Ja po takim bieganiu po schodach w Trenczynie do dzisiaj nie mogę wyjśc z choroby - chrypa, kaszel, katar i niesamowity upał na hali, gdzie był ring honorowy. A po wystawie okazało się,. że jednak jest winda, tylko z drugiej strony...:evil_lol: Poza tym, jak biegac po schodach z 4 baskami, 2 klatkami , torba, plecakami i jeszcze z... ciastem upieczonym na cześć spotkania z Tascha?:p Pzdr. Quote
:: FiGa :: Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ajj żałuję, że mnie tam nie będzie :lol: Quote
Tascha Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Asiaczek napisał(a): A po wystawie okazało się,. że jednak jest winda, tylko z drugiej strony...:evil_lol: Grunt to spostrzegawczość - ja dopiero wczoraj zobaczyłam na planie z ringami,ze na Podpromiu sa windy :eviltong::eviltong::eviltong: a co roku jestem i zawsze latam po schodach :painting: :eviltong: Asiaczek napisał(a): Poza tym, jak biegac po schodach z 4 baskami, 2 klatkami , torba, plecakami i jeszcze z... ciastem upieczonym na cześć spotkania z Tascha?:p Pzdr. O- to ciasteczko bedzie ?mniam, mniam:tort: balanga sie szykuje:popcorn::cunao::BIG: Quote
Frytela Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Asiaczek napisał(a):Jaka Mądralińska się znalazła... Ja po takim bieganiu po schodach w Trenczynie do dzisiaj nie mogę wyjśc z choroby - chrypa, kaszel, katar i niesamowity upał na hali, gdzie był ring honorowy. A po wystawie okazało się,. że jednak jest winda, tylko z drugiej strony...:evil_lol: Poza tym, jak biegac po schodach z 4 baskami, 2 klatkami , torba, plecakami i jeszcze z... ciastem upieczonym na cześć spotkania z Tascha?:p Pzdr. Ach ten pamiętny trenczyn, mnie tez po nim wzielo... :lol::lol: Juz sie nie moge doczekac na Rzeszoooow ;) Jakby ktos chcial do mnie wpasc to zapraszam ;) :lol: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 agnethka napisał(a):jak coś to możecie troche ciasta z balkonu na dół rzucić ;) będziemy łapać :lol: Mądrala! Nie ma lekko, po ciasto to proszę pofatygowac się do basków-Asiaczków.:lol: Pzdr. Tascha napisał(a):Grunt to spostrzegawczość - ja dopiero wczoraj zobaczyłam na planie z ringami,ze na Podpromiu sa windy :eviltong::eviltong::eviltong: a co roku jestem i zawsze latam po schodach :painting: :eviltong: O- to ciasteczko bedzie ?mniam, mniam:tort: balanga sie szykuje:popcorn::cunao::BIG: Balanga, jak balanga. Ale małe co nie co na pewno upiekę:lol: Pzdr. Quote
Basik Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Do Torunia jeszcze potwierdzenia nie doszły:( ja mam do Rzeszowa około 500 km... Quote
Szybowiec Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Do nas też żadne potwierdzonko nie doszło...:placz:A to tylko 450km... Ale na ciacho Asiaczkowe to my się piszemy...Można?:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Szybowiec']Do nas też żadne potwierdzonko nie doszło...:placz:A to tylko 450km... Ale na ciacho Asiaczkowe to my się piszemy...Można?:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Pewnie, na pewno się znajdziemy:lol: Pzdr. Quote
JOLY Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 My potwierdzenie dostaliśmy. Tylko co z tego skoro pannie zachciało się być ATRAKCYJNĄ.:placz: Co za pechowy sezon. Do Olomoucka nie pojechaliśmy , bo 2 dni przed wystawą facet stuknął Mi w bok auta.Teraz ta zacieczkowała. Super! Super! ręce opadają. Quote
AnkaW Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Asiaczek napisał(a): Nie ma lekko, po ciasto to proszę pofatygowac się do basków-Asiaczków.:lol: Pzdr. jak w niedzielę to ja bardzo chętnie :cool3: poznam sławne Asiaczkowe baski ;) Quote
Recommended Posts