panienkabubu Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ja tylko dla przypomnienia powiem, że w zeszłym roku byłam na wystawie około godziny 9:30 - czyli jakby nie patrzeć, tuż przed wejściem na ring - podbiegłam w pocie czoła pod stoisko z numerkami i katalogami i... :crazyeye: nie było ludzi :eviltong: Tak więc nie panikujcie - uważam, że rzeszowska międzynarodówka to jedna z najlepiej przygotowanych wystaw w PL, przynajmniej mają fajny parking :evil_lol: Plany sędziowania już są, od początku wiadomo czyj pies przyjęty, czyj nie; wszystko da się zaplanować. I zaś nie mówcie, że zima jest, bo ja jej za oknem nie widzę wcale :eviltong: To nie te zimy sprzed 30 lat gdzie było po 1,5 metra śniegu - spoko spoko. Myślę, że niektórzy po prostu szukają dziury w całym, a to nie ma sensu ;) Jeżdzę od kilku lat na wystawy za granicę i tam nigdy nie dostałam numerka w kopercie. Czeskie wystawy zawsze opłacam na miejscu i też nigdy nie stałam w większej kolejce niż 3 osoby, a w Czechach zgłaszanych psów jest o wiele wiele więcej. Wszystko da się zorganizować, trzeba tylko chcieć :cool3: No to miłej wystawy hehe Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='panienkabubu']Ja tylko dla przypomnienia powiem, że w zeszłym roku byłam na wystawie około godziny 9:30 - czyli jakby nie patrzeć, tuż przed wejściem na ring - podbiegłam w pocie czoła pod stoisko z numerkami i katalogami i... :crazyeye: nie było ludzi :eviltong: Tak więc nie panikujcie - uważam, że rzeszowska międzynarodówka to jedna z najlepiej przygotowanych wystaw w PL, przynajmniej mają fajny parking :evil_lol: Plany sędziowania już są, od początku wiadomo czyj pies przyjęty, czyj nie; wszystko da się zaplanować. I zaś nie mówcie, że zima jest, bo ja jej za oknem nie widzę wcale :eviltong: To nie te zimy sprzed 30 lat gdzie było po 1,5 metra śniegu - spoko spoko. Myślę, że niektórzy po prostu szukają dziury w całym, a to nie ma sensu ;) Jeżdzę od kilku lat na wystawy za granicę i tam nigdy nie dostałam numerka w kopercie. Czeskie wystawy zawsze opłacam na miejscu i też nigdy nie stałam w większej kolejce niż 3 osoby, a w Czechach zgłaszanych psów jest o wiele wiele więcej. Wszystko da się zorganizować, trzeba tylko chcieć :cool3: No to miłej wystawy hehe ot i super napisane:razz::razz: ja w tym roku po raz pierwszy w Trenczynie sie spotkałam z tym ze katalogi dawali na zewnatrz, a numerki na ringach :) Quote
M&S Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 panienkabubu napisał(a):No to miłej wystawy hehe .....wzajemnie :p Quote
panienkabubu Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Maks i Spark napisał(a):.....wzajemnie :p W tym roku wybrałam Czechy :eviltong: Ale przecież (bez obrazy dla nikogo) Rzeszów nie jest na drugim końcu świata :crazyeye: Ludziki no!! Przecież drogi do Rzeszowa to drogi krajowe i czasem nawet dwupasmowe. Przecież do Rzeszowa nie jedzie się przez wioski, gdzie nie widziano nigdy pługa śnieżnego... No już nie wyolbrzymiajcie i nie róbcie przykrości organizatorom :diabloti: Quote
M&S Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 panienkabubu napisał(a):W tym roku wybrałam Czechy :eviltong: ...mądrala :cool3: i znów zgarniesz wszystko....;) Quote
Talagia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Mimo mojego ogromnego marudzenia 2 lata temu i narzekania na krajowa wystawe w Rzeszowie, to rok temu ogromnie milo mnie zaskoczyla organizacja wystawy i moge wszystkich zapewnic, ze jezeli bedzie podobnie jak rok temu to nie ma sie czym martwic ;) Numerki odbiera sie w takim samym tempie jak katalogi i serio zajmuje to chwilke. Co do warunków pogodowych i marudzenia na temat trasy to nie rozumiem po co żale na forum, wszyscy dobrze wiedzieli zgłaszajac na wystawe, ze termin to LUTY a wiec moze byc sniegu 3 metry na drodze i z łopata bedziecie jechac. My tez mamy okolo 4 godziny do Rzeszowa i jezeli bedzie brzydka pogoda to wyjedziemy odpowiednio wczesniej. Jadac do Trencina obawialismy sie mgły wiec wyjechalismy wczesniej - efekt byl taki, ze przed 7 bylismy na terenie wystawy, a na ring wchodzilismy o 14 :) Wiec nic nie trzeba bylo robic na szybko, a tez mam psy, które trzeba przygotowac do wyjscia na ring. Prosze nie marudzic! :diabloti: Quote
panienkabubu Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Maks i Spark napisał(a):...mądrala :cool3: i znów zgarniesz wszystko....;) oj tam zaraz wszystko, hehe. Swoją drogą- do Brna też mam do przejechania podobną długość, bo 300km, trasa jest lepsza, ale obawiam się np. mgły lub śliskich odcinków (bo i takie sie zdarzają), więc wyjeżdżam odpowiednio wcześniej. No i Talagia ma rację, przecież wszyscy wiedzieli, że Rzeszów ma wystawę w lutym, czyli w środku kalendarzowej zimy. A to, że oddział wydaje numerki razem z katalogami.... Hmmm... Przecież tak czy siak każdy z nas idzie po katalog, to co za różnica czy dostanie go z numerkiem, czy bez niego? Nie przesadzajcie, proszę Was. Uważam, że ZK Rzeszów jest profesjonalistą, w tym co robi. I daję sobie rękę uciąć, że po wystawie powiem "a nie mówiłam" :cool3: Quote
M&S Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 panienkabubu napisał(a):oj tam zaraz wszystko, hehe. ...hęęę, a jak było z Trencinem :cool3:..... panienkabubu napisał(a): Swoją drogą- do Brna też mam do przejechania podobną długość, bo 300km, trasa jest lepsza, ale obawiam się np. mgły lub śliskich odcinków (bo i takie sie zdarzają), więc wyjeżdżam odpowiednio wcześniej. No i Talagia ma rację, przecież wszyscy wiedzieli, że Rzeszów ma wystawę w lutym, czyli w środku kalendarzowej zimy. A to, że oddział wydaje numerki razem z katalogami.... Hmmm... Przecież tak czy siak każdy z nas idzie po katalog, to co za różnica czy dostanie go z numerkiem, czy bez niego? Nie przesadzajcie, proszę Was. Uważam, że ZK Rzeszów jest profesjonalistą, w tym co robi. I daję sobie rękę uciąć, że po wystawie powiem "a nie mówiłam" :cool3: Zgadzam się z Tobą. Luty z pogodą może być różnie. Trzeba to mieć na uwadze. My będziemy pierwszy raz w Rzeszowie, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok.;). A tak na marginesie, to przecież nie wszystkie nasze oddziały dołączają numerki....więc nie rozumiem w czym problem. :cool1: Quote
Jogurt Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 panienkabubu napisał(a):W tym roku wybrałam Czechy :eviltong: :evil_lol: my tez :evil_lol: Quote
Raider`s Antania Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Szybowiec']Siberian husky zgłoszonych 39?Cała elita Polski zjeżdża...:lol:Ja uważam,że sędzina jest w porządku.:pNo,ale każdy ma swoje zdanie. Ile psów? Tu inna informacja. Tym ciekawiej będzie walka w ringie!:evil_lol: 12:50 - Siberian Husky/Siberian Husky Psy - Dogs Klasa szczeniąt - Puppy Class 1 1364 Klasa młodzieŜy - Junior Class 3 1365 - 1367 Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 1368 - 1369 Klasa otwarta - Open Class 4 1370 - 1373 Klasa championów - Champion Class 3 1374 - 1376 Suki - Bitches Klasa szczeniąt - Puppy Class 1 1377 Klasa młodzieŜy - Junior Class 7 1378 - 1384 Klasa pośrednia - Intermediate Class 7 1385 - 1391 Klasa otwarta - Open Class 8 1392 - 1399 Klasa championów - Champion Class 3 1400 - 1402 http://www.zkwp.rzeszow.pl/pliki_www/ps_s2.pdf Quote
Tascha Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='agnethka']wobec tego zapraszam do mnie :cool3: u nas jak śnieg pada to prawie zawsze jesteśmy zasypani - przynajmniej po męski interes :evil_lol: w chwili obecnej śnieżek sobie sypie...mam nadzieję, że to chwilowe, i że nas nie odetnie od świata ;) w każdym razie, jeśli spod domu uda się wyjechać to dojedziemy na wystawę bez większych problemów mam nadzieję ;) he, he - agnethka -kupta se traktor:eviltong: u mnie jest podobnie- mieszkam tam gdzie wrony zawracaja i do tego w dolince, do szosy mam ok kilometra, czasami nawet jak tylko popada to bez traktora ani rusz:eviltong: My tez juz mamy potwierdzenie:multi: Quote
M&S Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Jogurt napisał(a)::evil_lol: my tez :evil_lol: nie gadam z Wami :obrazic:, a ja się zastanawiałam, czy do Czech nie jechać :diabloti: Quote
Jogurt Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 No trzebabylo :eviltong: i bys sobie sama wtedy szpice obfocila a nie innych do tego zatrudniala, o :eviltong: Quote
M&S Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Jogurt napisał(a):No trzebabylo :eviltong: i bys sobie sam wtedy szpice obfocil a nie innych do tego zatrudnial, o :eviltong: kurcze masz rację, ale przepadło.....i dlatego do Ciebie się uśmiecham :grins::haha::megagrin::shiny::D:mdrmed::grin::-D Quote
Tascha Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 agnethka napisał(a):bądźmy dobrej myśli, może nie sypnie :lol: podobno po niedzieli maja wrócić plusowe temperatury - o ile mozna wierzyc tv:roll: Quote
_Liliana Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 BarbeSale napisał(a):Rok temu, jak i we wcześniejszych latach było tak samo, czyli numery katalogowe razem z katalogiem odbierało się w punkcie przyjmowania psów na wystawie. Z tego co pamiętam w ostatnich latach nigdy nikt nie stał w kolejce dłużej niż kilka minut. Oczywiście pozostałe dokumenty czyli karta oceny, dyplom i teczka będą czekać na wystawców na odpowiednich ringach. Ten punkt był w zeszłym roku przy wejściu do hali (już wewnątrz oczywiście) i zapewne będzie tam też w tym roku. To super:lol: Widocznie na zapas się zestresowałam:oops: Nie było i nie jest moim zamiarem dokuczanie organizatorom. Tak jak juz pisałam, tez słyszałam o wystawie w Rzeszowie wyłacznie pochlebne opinie. Quote
Kisses Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ja jestem na wystawach narazie tylko jako widz, ale moge potwiedzić, że są b. dobrze organizowane ;) Rozmawiałam z wieloma wystawcami i wszyscy byli zadowoleni :p Quote
AnkaW Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Bo Rzeszów jest najlepszy :multi::multi::multi: Quote
Frytela Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 AnkaW napisał(a):Bo Rzeszów jest najlepszy :multi::multi::multi: I tu sie zgodze... :cool3: Quote
bodzia78 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 mamy potwierdzenie :) ślicznie dziękuję ;) Quote
Atik Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 ZKwP O/Rzesz�w - Informacje dla zwiedzaj�cych 2 MWPR Quote
M&S Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 mamy, mamy potwierdzenie :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Maks i Spark napisał(a):mamy, mamy potwierdzenie :multi::multi::multi: No, to też jestescie Szczęściary!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts