Kisses Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 McDzik napisał(a):No właśnie Arn w niedziele był :lol: Aha :evil_lol: Quote
psiulka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 To teraz moje zdjęcia (już mniej profesjonalne :evil_lol:): Z soboty I niedzieli ;) Quote
McDzik Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 A mi się otwierają :lol: fajne, tylko szkoda, że tak strasznie malutko ich :lol: Quote
Kisses Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 McDzik napisał(a):A mi się otwierają :lol: fajne, tylko szkoda, że tak strasznie malutko ich :lol: McDzik, bierz przykład z Arniego i spać :evil_lol: Są Westy? Quote
Viris Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Dzięki. :) Tak, na zmianę z Tamronem 55-200 4-5,6 ... ale głównie ten Nikkor. ;)Super, niby portretówka a fajnie się sprawdza. Ja w Kielcach nim robiłam i też jestem bardzo zadowolona z efektów. Quote
panienkabubu Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Bernardynów i Boston Terrierów pewnie nikt nie uchwycił? :diabloti: Quote
Ina&Fun Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 To my sie też pochwalimy-Phoebe I lokata Zw. Młodziezy, Best Junior i BOB:multi: I skończony Młodzieżowy Championat :multi: Może ktoś przypadkiem obfocił jakieś belgi? :cool3: Quote
M&S Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ina&Fun napisał(a):To my sie też pochwalimy-Phoebe I lokata Zw. Młodziezy, Best Junior i BOB:multi: I skończony Młodzieżowy Championat :multi: Może ktoś przypadkiem obfocił jakieś belgi? :cool3: Fajnie :lol: nasze gratulacje:multi: Quote
psiulka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 McDzik napisał(a):A mi się otwierają :lol: fajne, tylko szkoda, że tak strasznie malutko ich :lol: Strasznie badziewne wychodziły, duuużo musiałam usunąć. :shake: Ina&Fun - gratulacje! :razz: Quote
McDzik Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ina&Fun Gratulacje !!! --- Psiulka- acha no rozumiem , faktycznie na hali byle co wychodzi... :shake: Cos o tym wiem z poprzednich wystaw, teraz nawet nie brałam aparatu...:shake: Quote
Shetanka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ina&Fun napisał(a):To my sie też pochwalimy-Phoebe I lokata Zw. Młodziezy, Best Junior i BOB:multi: I skończony Młodzieżowy Championat :multi: Gratulacje :multi::multi::multi::multi: Quote
Basik Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 My gratulujemy wszystkim zadowolonym!!!!!!!!!!!! Moje labki - suczka w klasie pośredniej Fama Matrix 2 na 16, sunia z otwartej 4 na 16 - Blitz Matrix - rozpoczęcie sezonu za nami:) Znalazłam fotkę mojej corki z naszymi suczkami, czekoladowa to Blitz, biszkoptowa - Fama:) http://hepnar.pl/images/rsgallery/original/DSC00545.JPG Quote
Frytela Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='Karmi']fotki z wystawy no przynajmniej beagielke znajomej znalazłam :cool3: [quote name='psiulka']To teraz moje zdjęcia (już mniej profesjonalne :evil_lol:): Z soboty I niedzieli ;) Zostałyśmy uchwycone.... :lol::lol: Quote
elki7 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 To my tez sie pochwalimy bo jest czym Big wygral rase i tym samym ukonczyl inter championat:loveu::oops: Quote
psiulka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Frytela napisał(a): Zostałyśmy uchwycone.... :lol::lol: Szkoda, że tylko od tyłu.. :evil_lol: Quote
Anurek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dla nas wystawa też była bardzo udana bo moja 2,5 letnia labradorka KENDI Anpi Buffyland pomimo zgłoszonych 60 suk w pięknym stylu skończyła Interchampionat :multi: Quote
Frytela Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 psiulka napisał(a):Szkoda, że tylko od tyłu.. :evil_lol: Ale jesteśmy :razz::lol::lol: Quote
Shetanka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Anurek napisał(a):Dla nas wystawa też była bardzo udana bo moja 2,5 letnia labradorka KENDI Anpi Buffyland pomimo zgłoszonych 60 suk w pięknym stylu skończyła Interchampionat :multi: Gratulacje! Przy takiej konkuencji to na prawdę duży sukces! Quote
Asiaczek Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 No, proszę, ile jeszcze zadowolonych osób się znalazło...:multi: Brawo!!! Pzdr. Quote
simbik Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Mam prośbę :oops:, czy ktoś mógłby mi skorygować tę listę dogów niemieckich z danymi z katalogu :lol:. Czy są w niej jakieś błędy? Czarne i arlekiny PSY kl.szczeniąt CEDRON Mały Smok kl.młodzieży BUELL Mały Smok kl.otwarta DILBERT Moloseum SUKI kl.szczeniąt NINA Abadhara kl.młodzieży BIMOTA Mały Smok BESTLA Mały Smok T'QUEL Z ARCHIPELAGU Magiczne Koło KELPIE Myśliwi Wodana kl.pośrednia LUCE-A HOLLY Moloseum JULIANA z Janowskiego Wzgórza kl.otwarta HEROINA Oregon UDINE BACALIA Ego GALIZIA Modry Efekt kl.championów HASHIMA Margarejro GYPSY QUEEN Medium ROSEMARY Moloseum Błękity psy kl.młodzieży ARAMIS Amore Celeste LEXUS Steelteam MOONLIGHT SHADOW Balao kl.pośrednia TOGO Z Błękitnych Wydm suki kl.młodzieży ABRA Amore Celeste ELECTRA Margarejro HIMALAYA Modry Efekt kl.otwarta ARETA Amor Golg Wing kl.championów AISZA Rudimentum żółte i pręgowane kl.młodzieży MASCHERANO Flosculi St.Franciscus kl.pośrednia PALERMO-T Tempio dei Giganti kl.otwarta DAY BY DAY Ksiażę Gorzkowa kl.championów BAMBINO Giga La Gothica suki kl.młodzieży EXPLOUSION Książę Gorzkowa kl.pośrednia CARMEN Giga La Gothica Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 simbik, za chwile wyślę Ci skan z katalogu w Rzeszowie, to sobie sama posprawdzasz. Pzdr. Quote
simbik Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Asiaczek']simbik, za chwile wyślę Ci skan z katalogu w Rzeszowie, to sobie sama posprawdzasz. Pzdr. Dziękuję za pomoc w obu stawkach :lol:. Quote
McDzik Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 http://www.zkwp.rzeszow.pl/pliki_www/wwk2009.pdf Jest juz katalog powystawowy ale...strasznie duzo błędów !!! Mam trudności z odpisaniem wyników sobie, bo np. w jednej klasie są dwie lokaty pierwsze :crazyeye: i takie tam cyrki :-(:-(:-( Quote
Frytela Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 UWAGA UWAGA :evil_lol::evil_lol: Proszę jakąś dobrą duszyczke o podanie mi nr katalogowego mojej suczki - I`m SUPER STAR GAUCHO, welsh corgi pembroke, suki, klasa młodzieży Moze być tu albo na PW Quote
Recommended Posts