Frytela Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Maks i Spark']my też zapomniałyśmy :shake:..puste głowy:mad: nawet wczoraj kolzezanka mi wygarneła, że pusta jestem... :evil_lol: Może kiedyś będzie jeszcze okazja na takie foto... Quote
M&S Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Frytela napisał(a):nawet wczoraj kolzezanka mi wygarneła, że pusta jestem... :evil_lol: Może kiedyś będzie jeszcze okazja na takie foto... ..miejmy nadzieję:p Quote
AnkaW Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 hihi ja tam zawsze na papier i mydło trafiałam :eviltong: kurdeee nie ma więcej fotek????? a tylu fotografów latało :roll: Quote
Tascha Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Frytela napisał(a):nawet wczoraj kolzezanka mi wygarneła, że pusta jestem... :evil_lol: Może kiedyś będzie jeszcze okazja na takie foto... ja to chyba normalnie slepa jakaś :-o nie widziałam tego fotografa- a chciałam zrobic fotki:placz::placz::placz: Quote
Frytela Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 AnkaW napisał(a):hihi ja tam zawsze na papier i mydło trafiałam :eviltong: kurdeee nie ma więcej fotek????? a tylu fotografów latało :roll: ja też... :lol: tyle ze raz gdy ja byłam sobie grzecznie w kabinie, ktoś wychodzący zgasił światło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja mam zdjecia tylko beagli suki kl. mł, ale nie do oglądania taki syf :diabloti: Tascha napisał(a):ja to chyba normalnie slepa jakaś :-o nie widziałam tego fotografa- a chciałam zrobic fotki:placz::placz::placz: ja latałam z 10 razy.. i nie zaszłam... :roll::roll: o ja głupiaa :wallbash::wallbash: Quote
Cambel&Megi Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 moja niewielka fotorelacja : ) > Sobota > Niedziela pozdrawiam :) Quote
M&S Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 czy mogę podebrać 2 fotki znajomych?...prooooszę:lol: ps. a wilczego nawet włosa nie ma:razz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Flaire Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 CambeliMegi, śliczne fotki! :) Słuchajcie, czy ma ktoś może filmiki z BISa? To była pierwsza polska wystawa mojego psa i chciałabym pokazać jego hodowczyniom i współwłaścicielkom w USA jak się pokazał i jak to się u nas odbywa... Quote
PATIszon Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Flaire napisał(a):Słuchajcie, czy ma ktoś może filmiki z BISa? To była pierwsza polska wystawa mojego psa i chciałabym pokazać jego hodowczyniom i współwłaścicielkom w USA jak się pokazał i jak to się u nas odbywa... A jak sie pokazal? :cool3: Quote
Flaire Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 PATIszon napisał(a):A jak sie pokazal? :cool3: Już chyba pisałam - na BISie bardzo fajnie (bo w rasie i grupie to tak nie za bardzo - za to je wygrał, a na BISie nic nie ugrał :lol: ). Quote
Guest Lotty Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Maks i Spark, Hans Bierwolf oceniał w sobotę: Boksery, Rottweilery, Psy z Majorki i Psy kanaryjskie, a w niedzielę: Cavalier King Charles Spaniele, King Charles Spaniele, Bolończyki, Pekińczyki i Rosyjskie Toy'e. Quote
Cambel&Megi Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Maks i Spark napisał(a):czy mogę podebrać 2 fotki znajomych?...prooooszę:lol: ps. a wilczego nawet włosa nie ma:razz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Jasne. ;) :oops::oops::oops: Flaire napisał(a):CambeliMegi, śliczne fotki! :) Dziękuję :lol: Quote
bila1 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 eh, charty, bardzo wdzięcznie wyszły; podkradłam jedną fotkę, dziekuję:lol: Quote
Anna Rapp Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Jakie ładne ujęcie:lol:! Dobrze, że zrobiłas to zdjęcie, piekna pamiatka! Pzdr. Cześć Asiaczku, Tak to był dobry pomysł. Ponieważ byłam sama , nie wzięłam aparatu, dlatego zdecydowałam się na sesję zdjęciową. Mam ok.30 zdjęć ,ale te są najładniejsze. Pozdrawiam Cię serdecznie. Quote
narisowa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Madziorka napisał(a): Jechałam na wystawę ponad 300 km i po mimo zadowolenia z lokaty, bardzo zalezało mi na opisie. A opis mojej suki nie zgadza się z rzeczywistością co zresztą widać gołym okiem ( jak mozna napisać mocno ciemnopalonej suce że ma jasne palenie, normalnie ręce opadają). a to już wina tłumacza ! u nas na ringu też tłumacz "szwankował" - sedzia dyktuje exellent ...., a w karcie wpisane poprawne umaszczenie. co prawda nie znam dobrze angielskiego, ale pewne okreslenia w opisie psa sa niezmienne, a u nas zamiast "doskonały" to wpisane mam "poprawne", "dobre" itp. a pan sedzia "przemilutki" a jak "stylowo" ubrany był w niedzielę :cool3: a myslałam, że austriacy mają więcej kutury osobistej - tak przynajmniej wynikało z moich doswiadczeń Quote
Viris Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Cambel&Megi']moja niewielka fotorelacja : ) > Sobota > Niedziela pozdrawiam :)Bardzo ładne fotki. Nikkor 50mm 1.8? Quote
Cambel&Megi Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Viris napisał(a):Bardzo ładne fotki. Nikkor 50mm 1.8? Dzięki. :) Tak, na zmianę z Tamronem 55-200 4-5,6 ... ale głównie ten Nikkor. ;) Quote
EwaEK Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Baha napisał(a):hej, może ma ktos foteczki z BIS Weteranów? Moja babcia lhasaczka stanęła na II na pudle... Podziwialiśmy , prezentowała się rewelacyjni :laola: Gratulacje Quote
Frytela Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ho Cambelowa corgi upubliczniła... :lol::lol: Aż sie wstydze że moja tyle razy sie na nich pojawia :eviltong: Quote
McDzik Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Jest i Arni x2 ..... :cool3::cool3: Super fotorelacja :loveu: Quote
McDzik Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Bardzo profesjonalne :lol: Arna nie znalazłam :-( Quote
M&S Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 fajne zdjecia, jest co ogladać...dzięki :p Quote
Kisses Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 McDzik napisał(a):Bardzo profesjonalne :lol: Arna nie znalazłam :-( Westów też nie widze :diabloti: Bo to chyba niedziela jest... :cool3: Quote
Recommended Posts