Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maks i Spark']my też zapomniałyśmy :shake:..puste głowy:mad:

nawet wczoraj kolzezanka mi wygarneła, że pusta jestem... :evil_lol:
Może kiedyś będzie jeszcze okazja na takie foto...

• Replies 706
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frytela napisał(a):

..miejmy nadzieję:p

Posted

Frytela napisał(a):

ja to chyba normalnie slepa jakaś :-o nie widziałam tego fotografa- a chciałam zrobic fotki:placz::placz::placz:

Posted

AnkaW napisał(a):
hihi ja tam zawsze na papier i mydło trafiałam :eviltong:

kurdeee nie ma więcej fotek????? a tylu fotografów latało :roll:

ja też... :lol: tyle ze raz gdy ja byłam sobie grzecznie w kabinie, ktoś wychodzący zgasił światło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja mam zdjecia tylko beagli suki kl. mł, ale nie do oglądania taki syf :diabloti:

Tascha napisał(a):
ja to chyba normalnie slepa jakaś :-o nie widziałam tego fotografa- a chciałam zrobic fotki:placz::placz::placz:

ja latałam z 10 razy.. i nie zaszłam... :roll::roll: o ja głupiaa :wallbash::wallbash:

Posted

czy mogę podebrać 2 fotki znajomych?...prooooszę:lol:

ps.
a wilczego nawet włosa nie ma:razz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

CambeliMegi, śliczne fotki! :)

Słuchajcie, czy ma ktoś może filmiki z BISa? To była pierwsza polska wystawa mojego psa i chciałabym pokazać jego hodowczyniom i współwłaścicielkom w USA jak się pokazał i jak to się u nas odbywa...

Posted

Flaire napisał(a):
Słuchajcie, czy ma ktoś może filmiki z BISa? To była pierwsza polska wystawa mojego psa i chciałabym pokazać jego hodowczyniom i współwłaścicielkom w USA jak się pokazał i jak to się u nas odbywa...

A jak sie pokazal? :cool3:

Posted

PATIszon napisał(a):
A jak sie pokazal? :cool3:

Już chyba pisałam - na BISie bardzo fajnie (bo w rasie i grupie to tak nie za bardzo - za to je wygrał, a na BISie nic nie ugrał :lol: ).

Posted

Maks i Spark, Hans Bierwolf oceniał w sobotę: Boksery, Rottweilery, Psy z Majorki i Psy kanaryjskie, a w niedzielę: Cavalier King Charles Spaniele, King Charles Spaniele, Bolończyki, Pekińczyki i Rosyjskie Toy'e.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
czy mogę podebrać 2 fotki znajomych?...prooooszę:lol:

ps.
a wilczego nawet włosa nie ma:razz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Jasne. ;)

:oops::oops::oops:

Flaire napisał(a):
CambeliMegi, śliczne fotki! :)

Dziękuję :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jakie ładne ujęcie:lol:!
Dobrze, że zrobiłas to zdjęcie, piekna pamiatka!

Pzdr.

Cześć Asiaczku,
Tak to był dobry pomysł. Ponieważ byłam sama , nie wzięłam aparatu, dlatego zdecydowałam się na sesję zdjęciową.
Mam ok.30 zdjęć ,ale te są najładniejsze.
Pozdrawiam Cię serdecznie.

Posted

Madziorka napisał(a):
Jechałam na wystawę ponad 300 km i po mimo zadowolenia z lokaty, bardzo zalezało mi na opisie. A opis mojej suki nie zgadza się z rzeczywistością co zresztą widać gołym okiem ( jak mozna napisać mocno ciemnopalonej suce że ma jasne palenie, normalnie ręce opadają).

a to już wina tłumacza !
u nas na ringu też tłumacz "szwankował" - sedzia dyktuje exellent ...., a w karcie wpisane poprawne umaszczenie. co prawda nie znam dobrze angielskiego, ale pewne okreslenia w opisie psa sa niezmienne, a u nas zamiast "doskonały" to wpisane mam "poprawne", "dobre" itp.
a pan sedzia "przemilutki" a jak "stylowo" ubrany był w niedzielę :cool3:
a myslałam, że austriacy mają więcej kutury osobistej - tak przynajmniej wynikało z moich doswiadczeń

Posted

Baha napisał(a):
hej, może ma ktos foteczki z BIS Weteranów? Moja babcia lhasaczka stanęła na II na pudle...

Podziwialiśmy , prezentowała się rewelacyjni :laola:
Gratulacje