Flaire Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 My też mielismy niezłe, niezapomniane przeżycia... Mój Guinness, w swoim polskim debiucie (wylądował ze Stanów trzy tygodnie temu i jest jeszcze nieco dzikusem, a w dodatku mnie jeszcze praktycznie nie zna :roll:), CACIB, BOB, i BOG! :shock: A potem był niezły obciach, bo dał dyla z pudła... :oops: :shock: No i ja nawet żarcia dla psów nie wzięłam żeby móc zostać na niedzielę na BISy... Ale nic, żarcia dokupiłam i Gienek na BISie pokazał się już ślicznie :) , więc mam nadzieję, że teraz będzie już coraz lepiej. :) Gratulacje dla wygranych, szczególnie haszczaka-weterana! :) Quote
Musiałek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Flaire']My też mielismy niezłe, niezapomniane przeżycia... Mój Guinness, w swoim polskim debiucie (wylądował ze Stanów trzy tygodnie temu i jest jeszcze nieco dzikusem, a w dodatku mnie jeszcze praktycznie nie zna :roll:), CACIB, BOB, i BOG! :shock: A potem był niezły obciach, bo dał dyla z pudła... :oops: :shock: No i ja nawet żarcia dla psów nie wzięłam żeby móc zostać na niedzielę na BISy... Ale nic, żarcia dokupiłam i Gienek na BISie pokazał się już ślicznie :) , więc mam nadzieję, że teraz będzie już coraz lepiej. :) Gratulacje dla wygranych, szczególnie haszczaka-weterana! :) WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!! Flaire !!!! [quote name='Cambel&Megi']Gratulacje dla Wszystkich! :multi: i ja dorzucę trochę wyników: KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - V1, CAC, res.CACIB [przechodzi w pełny CACIB] JAZZY BOY Asiaczek FCI - V1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG 3 LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - V1, Zw.Mł, NJwR KALIMERA Asiaczek FCI - V1, CAC, CACIB, BOS i Aścik Iwony1984 KENTUCKY JACK z Grabskiego - V1, CAC :lol: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Darianna Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Gratuluję Wam wszystkim sukcesów :loveu: dogomaniacka brać dała czadu :diabloti: Quote
Bardotka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Gratulki ogromne dla wszystkich :multi: Quote
HAWAN Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Liliana napisał/a: BARDZO duży ukłon dla organizatorów! SUPER wystawa, oby takich jak najwięcej. To ja, tak bardzo obawiałam się dodatkowego stresu związanego ze staniem w kolejce po odbiór numeru startowego:oops: Wszystko było "na medal". Cieszę się że mogłam w tej kynologicznej imprezie uczestniczyć:multi: I my też się do tej opinii dołączamy! Było super, aż nie do uwierzenia że to w naszym kraju ;) Quote
M&S Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='rabbitcom']Bardzo proszę o stawkę buldogów angielskich!!! :placz: Pozdrawiam! dziewczyno! wiesz ile ich było :crazyeye:...masz tu fotki ;) m. Quote
Cambel&Megi Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Flaire']My też mielismy niezłe, niezapomniane przeżycia... Mój Guinness, w swoim polskim debiucie (wylądował ze Stanów trzy tygodnie temu i jest jeszcze nieco dzikusem, a w dodatku mnie jeszcze praktycznie nie zna :roll:), CACIB, BOB, i BOG! :shock: A potem był niezły obciach, bo dał dyla z pudła... :oops: :shock: No i ja nawet żarcia dla psów nie wzięłam żeby móc zostać na niedzielę na BISy... Ale nic, żarcia dokupiłam i Gienek na BISie pokazał się już ślicznie :) , więc mam nadzieję, że teraz będzie już coraz lepiej. :) Gratulacje dla wygranych, szczególnie haszczaka-weterana! :)[/quote] Ahhh, to Wy! Naprawdę piękny psiak...:loveu: ogromne gratulacje! :multi: Quote
Nata Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Gratulacje dla wszystkich - zwłaszcza dla Nitor Nivalis za BIS'a;) Wystawa rzeczywiście bardzo dobrze zorganizowana :) Czy ma ktoś może namiary na fotorelację z finałów z niedzieli? Quote
panienkabubu Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Mówiłam, że bedziecie chwalić organizację :cool3: BRAWA dla WSZYSTKICH!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
Flaire Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Cambel&Megi']Ahhh, to Wy! [/quote] No tak, my, chociaż po wyczynach Guinnessa w sobotę to może nie powinnam się do niego przyznawać. :oops: Niemniej w niedzielę byłam z niego zadowolona, więc jakby ktoś miał jakieś jego zdjęcia z niedzieli, albo filmik z BISa, to byłabym ogromnie dżwięczna ;). Quote
iza Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 PON (BOB) (te co udało mi sie wybrac w jako takiej jakosci , moze cos jeszcze da sie podrasowac to wstawię) Quote
McDzik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Piękne zdjęcia :lol: A ma ktoś może z BIS Oddziału? :placz: Quote
Nata Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jakby ktoś szukał, to ja dostałam fotki z finałów dzięki uprzejmości serwisu podajlape.pl :p Quote
Kisses Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Czy ktoś, kto posiada katalog, móglby wypisać mi Westy z przydomkiem Adoxa? Wiem, ze było ich kilka, ale dokładnie nie wiem ktore? Z góry dziękuje :p Quote
Saga200 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Nata']Jakby ktoś szukał, to ja dostałam fotki z finałów dzięki uprzejmości serwisu podajlape.pl :p[/quote] To zamieść tutaj XD Wszyscy z chęcią popatrzą x] Quote
McDzik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Kisses_xox']Czy ktoś, kto posiada katalog, móglby wypisać mi Westy z przydomkiem Adoxa? Wiem, ze było ich kilka, ale dokładnie nie wiem ktore? Z góry dziękuje :p[/quote] W Psach nic nie widzę, w sukach szczeniak- BELLA BUCK Adoxa, w otwartej DORIS Adoxa. Tylko te 2 suki. Quote
Nugatika Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 nikt nie ma zadnych zdjec ? :placz: co tak cicho w tym watku? Quote
McDzik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ja dorabiam podpis i porzyczam nasze zdjęcie na stronke :loveu: Z podpisem tak: Quote
Asiaczek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Talagia McDzik Iwona1984 Elitesse Maks i Spark Szybowiec kinnia katik AnkaW Angie Tascha narisowa Kika bicker2000 Anna Rapp Flaire - GRATULACJE!!! Szczególnie ciepłe gratulacje dla Nitor-Nivalis za zgarnięcie BIS'a!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Cambel&Megi - dzięki za wstawienie wyników Asiaczków!!! Nugatika - poszło świetnie!!!:multi: Asiaczki są zawsze do Twojej dyspozycji...:lol: [SIZE=2]Pzdr. Quote
Baha Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 hej, może ma ktos foteczki z BIS Weteranów? Moja babcia lhasaczka stanęła na II na pudle... Quote
McDzik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Baha']hej, może ma ktos foteczki z BIS Weteranów? Moja babcia lhasaczka stanęła na II na pudle...[/quote] Gratulacje :multi::multi::multi: A wasza fota tez jest na podajlape.pl !!!:multi::multi: Quote
Recommended Posts