Kisses Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Miałam dzisiaj iść, ale doopa :placz: ROOFI: Mam z wczoraj kilka fotek i filmiki na youtubie (zależy, co Cie interesuje) Quote
Sensuel Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='kingula']Czy moglabym prosic kogos zyczliwego o stawke Samoyedow? Klasa szczęniąt pies: WALKAKING ON THE WATHER Chantanga Klasa posrednia: ABSOLUTE WINER HONEY The Glow Of The Snowy Star ANGEL'S FADO Nayuki RUSSIAN GUY FOR VIRTA VALO Belyi Volk Klasa otwarta DRAGO Potok Kubikowski SNOW ROCKET The Glow Of The Snowy Star Klasa championów ACAN z Reptowskiego Lasu Suczki: Klasa młodziezy: BONA Z Łańcuta DABERA HONEY the Glow of the snowy star klasa pośrednia: SHAKIRA GUAPASS klasa otwarta: FOKA z łańcuta KISS ME IF YOPU CATCH ME Chatanga Quote
Gaga Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Maks i Spark']To my też się chwalimy: HOOK Logones (Spark)- CWC,CACIB , BOB ARTUS Kalix (Maks) - DOsk., Najlepszy Weteran :multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] Za tego BOba i CACIBa :thumbs: Za Naj. Wet osobno sie nalezy : :bigok: Quote
M&S Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Gaga']Za tego BOba i CACIBa :thumbs: Za Naj. Wet osobno sie nalezy : :bigok:[/quote] dzięki, dzięki :loveu: Quote
kingula Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Sensuel- baaardzo Ci dziekuje. Czy nie bede zbyt upierdliwa, jesli poprosze jeszcze o rodzicow pieska z klasy szczeniat? :oops:;) Quote
Aziza Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='kingula']Sensuel- baaardzo Ci dziekuje. Czy nie bede zbyt upierdliwa, jesli poprosze jeszcze o rodzicow pieska z klasy szczeniat? :oops:;)[/quote] o: Tuulian Jannen JALOKIVI, m: KISS ME IF YOU CATCH ME Chatanga, hod/wł: Anna Jaśkiewicz Quote
M&S Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 no to gratulacje...szczęśliwy Rzeszów :cool3::p Quote
AnkaW Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 KARAT Pastoral - dosk 1, CWC, NDPwR CACIB, BOB :multi::multi::multi::multi: ukończony Championat Polski :multi::multi::multi::multi: Kocham Rzeszów :evil_lol: - w tamtym roku zaczęliśmy tam Mł.Ch.Pl. :loveu::loveu: Quote
Czarne Gwiazdy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 BIS (Jakubowski): I - haszczak II sznaucer olbrzym cz III springer spaniel Quote
Shetanka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='katik']Magia Terierkowo - doskonała lok I, Zw Mł, ukończyła młodzieżowy championat.[/quote] Gratkii :multi: O i fotki staffików, super :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 GRATULACJE!!! :multi: Wszystkim, z którymi miałam okazję się spotkać, dziękuję za tak mile spędzony czas! Wyniki BOG [bez numerów... :oops:, nie pomyślałam o wzięciu długopisu :lol:]: BOG I - Owczarek Niemiecki BOG II - Sznaucer Olbrzym Czarny BOG III - Airedale Terrier BOG IV - Jamnik standardowy krótkowłosy BOG V - Siberian Husky BOG VI - Beagle BOG VII - Wyżeł Weimarski BOG VIII - Springer Spaniel Angielski BOG IX - Shih Tzu BOG X - Wilczarz Irlandzki Moja fotorelacja wkrótce, muszę to wszystko posegregować...8) pozdrawiam! :) Quote
McDzik Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Cambel&Megi'] BOG IX - Lhasa apso IX - Shih Tzu :lol: --------- No to i my się chwalimy :loveu: Spaniel tybetański ARNI Gang Cziki (FCI) - V1, Zw.Mł., BOB Junior, BOB , III BIS Oddziału !!!! :multi::multi::multi: Ukończony Mł.Ch.Pl !!! :multi::multi::multi: Piękne rozpoczęcie sezonu wystawowego 2009 i zakończenie występów w klasie młodzieży :loveu::loveu::loveu: Skorzystalismy też z okazji i wzieliśmy w reklamowanej tu na dogo wcześniej sesji zdjęciowej wykonanej przez studio fotograficzne z Mielca, oto jedno ze zdjęć: Piękna pamiątka :loveu: Quote
Nitor-Nivalis Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Winterfrost's Angel of Glory w wieku 9 lat !!!!! :smilecol::smilecol::smilecol: BEST IN SHOW :smilecol::smilecol::smilecol: Ogromne podziękowania dla Darka i Beatki (D.B.ARCTIC) za opiekę i prezentacje Angie na dzisiejszy m Best in Show. Jestesmy Wam za to ogromnie wdzięczni. Quote
Cambel&Megi Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='McDzik']IX - Shih Tzu :lol: --------- No to i my się chwalimy :loveu: Spaniel tybetański ARNI Gang Cziki (FCI) - V1, Zw.Mł., BOB Junior, BOB , III BIS Oddziału !!!! :multi::multi::multi: Ukończony Mł.Ch.Pl !!! :multi::multi::multi: Piękne rozpoczęcie sezonu wystawowego 2009 i zakończenie występów w klasie młodzieży :loveu::loveu::loveu: Skorzystalismy też z okazji i wzieliśmy w reklamowanej tu an dogo wcześniej sesji zdjęciowej wykonanej przez studio fotograficzne z Mielca, oto jedno ze zdjęć: Piękna pamiątka :loveu: Ehhh faktycznie:lol:, wpisałam najpierw Lhasa, potem zmieniłam na Shih Tzu, nie wiem jakim cudem dalej Lhasa......no cóż, zwalmy to na to, że nie znam się na IX grupie ni w ząb.:lol: Gratuluję Wam jeszcze raz! Pięknie! :klacz: To zdjęcie cudne :loveu: mam kilka Waszych zdjęć z finałów, ale to już nie ta jakość...:lol: Quote
Zuza i Noddy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='McDzik']IX - Shih Tzu :lol: --------- No to i my się chwalimy :loveu: Spaniel tybetański ARNI Gang Cziki (FCI) - V1, Zw.Mł., BOB Junior, BOB , III BIS Oddziału !!!! :multi::multi::multi: Ukończony Mł.Ch.Pl !!! :multi::multi::multi: Piękne rozpoczęcie sezonu wystawowego 2009 i zakończenie występów w klasie młodzieży :loveu::loveu::loveu: Skorzystalismy też z okazji i wzieliśmy w reklamowanej tu na dogo wcześniej sesji zdjęciowej wykonanej przez studio fotograficzne z Mielca, oto jedno ze zdjęć: Piękna pamiątka :loveu: Gratulacje, a pamiątka śliczna. Widzę, że mój kopniak się przydał:evil_lol: Quote
Saga200 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A był może ktoś przy ringu dalmatów i pstryknął kilka fot? Albo przynajmniej może ktoś zna przydomek psa, który wygrał BOBa dalmatów? Quote
psiulka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']a ma ktoś niufki z wczoraj :loveu:?[/quote] A ja mam z 60 zdjęć i wszystkie wyniki niufów. :loveu: Mc - Gratulacje :loveu: BIS'y mi się strasznie podobały - również gratuluję! :loveu: Quote
Angie_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 NESS TEA WHITE PRINCESS Las Kornas oc. doskonała 1 Zwyc. Mł i Best Junior Tym samym rozpoczęła Mł. Championat :p Quote
Tascha Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 My tez sie chwalimy - sreberko sztuk raz, złotko okraszone CWC i res.CACIB sztuk raz - na dwa wystawione sierściuchy:eviltong: Quote
Shetanka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No to dogomaniacy zaszaleli :evil_lol: Gratulacje, gratulacje! I w dalszym ciągu czekam na foty :mad: Quote
milamini Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='AnkaW']KARAT Pastoral - dosk 1, CWC, NDPwR CACIB, BOB :multi::multi::multi::multi: ukończony Championat Polski :multi::multi::multi::multi: Kocham Rzeszów :evil_lol: - w tamtym roku zaczęliśmy tam Mł.Ch.Pl. :loveu::loveu: :laola::laola: Brawo Karaciku!!!!! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts