Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze, mam nadzieje, ze nie będą przesadzać bo jedziemy w 4 osoby :shake: a na dodatek zobaczyłam, że dogi i bassety ( te dwie rasy najbardziej chcę popodglądać ;)) są w dwa różne dni...to mi pół wypłaty pójdzie na ten wyjazd :crazyeye: a do tego planuję, jak spotkam kupić, BARF na próbę... olabooga :-o

No ale nic.. przyjemności kosztują :eviltong:

A wiadomo jakie rasy o której startują??

• Replies 706
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

będzie ktoś z aparatem blisko ringu seterków w sobotę? (ring 13) ;]
bo interesują mnie gordonki... i jakby ktoś był tak miły i zrobił im pare fotek to byłabym ogroooomnie wdzięczna :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
a dlaczemu nie ma numerków z potwierdzeniami ?
będą gigant kolejki :(

No własnie:angryy:
W przypadku "wejścia"danej rasy na ring o 10.00 to będzie straszna nerwówka. Co mają powiedzieć wystawcy przyjeżdżajacy "z Polski"?
Mamy zimę, warunki drogowe mogą być fatalne i co wtedy jak będziemy
zmuszeni stać w kolejce po numerek a sędziowanie juz się rozpocznie?
Moim zdaniem jest to skandal, nie po to płacę cięzkie pieniądze żeby fundować sobie dodatkowy stres.

Posted

Iwona1984 napisał(a):
bądzmy dobrej myśli :)

TAAAAAk..........:diabloti:
Faktycznie nic innego nie pozostaje.
Tylko że akurat w naszym przypadku mamy conajmniej 4h jazdy, pod
warunkiem że warunki bedą znosne.
Wystawiamy psiurki z IX grupy które wymagają jeszcze przygotowania
przed wejściem na ring.
Wyjedziemy odpowiednio wczesnie ale czy zdażymy?
Jestem wieloletnim wystawcą i przyznam że dla mnie osobiście ta "dezorganizacja" z niewiadomych przyczyn jest karygodna.
Tak jak pisałam powyżej, zafundowałam sobie nieświadomie dodatkowy stres.
Czy ktoś wie czy w ubiegłym roku w Rzeszowie było podobnie?
Słyszałam o tej wystawie pochlebne opinie i w związku z tym zgłosiłam
moje skarby,dlatego ciekawi mnie czy rok temu organizatorzy też sprawili taką niespodziankę?

Posted

_Liliana napisał(a):
TAAAAAk..........:diabloti:
Faktycznie nic innego nie pozostaje.
Tylko że akurat w naszym przypadku mamy conajmniej 4h jazdy, pod
warunkiem że warunki bedą znosne.
Wystawiamy psiurki z IX grupy które wymagają jeszcze przygotowania
przed wejściem na ring.
Wyjedziemy odpowiednio wczesnie ale czy zdażymy?
Jestem wieloletnim wystawcą i przyznam że dla mnie osobiście ta "dezorganizacja" z niewiadomych przyczyn jest karygodna.
Tak jak pisałam powyżej, zafundowałam sobie nieświadomie dodatkowy stres.
Czy ktoś wie czy w ubiegłym roku w Rzeszowie było podobnie?
Słyszałam o tej wystawie pochlebne opinie i w związku z tym zgłosiłam
moje skarby,dlatego ciekawi mnie czy rok temu organizatorzy też sprawili taką niespodziankę?

...z zagranicy potwierdzenia też przychodzż bez numerów i odbiera się je na ringu :cool3:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...z zagranicy potwierdzenia też przychodzż bez numerów i odbiera się je na ringu :cool3:

Dzięki za informację:crazyeye:
Mam tylko pytanko, bo byc może się nie doczytałam w ulotce, za co z góry przepraszam:oops:
Gdzie :-ow Rzeszowie bedą do odbioru numery startowe?
Na ringu?

Posted

Liliana numerki odbierasz razem z katalogiem ;)
ja jestem co roku w Rzeszowie i nigdy w gigantycznych kolejkach nie stałam:eviltong: stoja ci, którzy nie maja opłaconej wystawy:evil_lol: dla reszty jest osobny punkt i idzie to szybciutko;) ale gdzie on był w zeszłym roku, to za ideę nie pamietam -nie przywiazuje wagi do takich drobnostek:eviltong:

Posted

Rok temu, jak i we wcześniejszych latach było tak samo, czyli numery katalogowe razem z katalogiem odbierało się w punkcie przyjmowania psów na wystawie. Z tego co pamiętam w ostatnich latach nigdy nikt nie stał w kolejce dłużej niż kilka minut. Oczywiście pozostałe dokumenty czyli karta oceny, dyplom i teczka będą czekać na wystawców na odpowiednich ringach.

Ten punkt był w zeszłym roku przy wejściu do hali (już wewnątrz oczywiście) i zapewne będzie tam też w tym roku.

Posted

AnkaW napisał(a):
Ty też masz w niedzielę? :multi::multi: super, do zobaczenia :lol:

Nie, ale będę towarzysko :eviltong:. Nie wiem tylko czy uda mi się przemycić coś małego i puchatego. Nie wiem czy wpuszczą mnie z niezgłoszonym psiakiem :roll:

Posted

O ile mnie pamięć nie myli, na rzeszowskie wystawy nie wpuszczają z niezgłoszonymi psami, ale może coś się zmieniło.

Posted

[quote name='BarbeSale']O ile mnie pamięć nie myli to na żadną wystawę psów rasowych nie można wejść z psem który nie jest ujęty w katalogu.
Teoretycznie tak, ale w praktyce różnie z tym bywa.