bachar Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 W Poznaniu płaciłam jak za psa polskiego (rodowód w nostryfikacji od września), ale po przesłaniu kwitka z oddziału, że została opłacona rejestracja i nostryfikacja. Quote
cawir Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Witam jest ktoś lepiej niż ja poinformowany kiedy się pojawi plan sędziowania :razz: Quote
aniada Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Tez już bym chciała zobaczyć plan sędziowania. Ciekawa jestem czy mamy duża konkurencję :lol: Quote
majka127 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 a ja w przybliżeniu godzinę sędziowania , bo nie chciałabym po nocy jechać a potem kilka godzin czekać na ocenę.:shake: Quote
Angie_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 cawir napisał(a):Witam jest ktoś lepiej niż ja poinformowany kiedy się pojawi plan sędziowania :razz: Najczęściej pojawia się 1-2 tygodni przed wystawą myślę, że tutaj będzie podobnie :) Quote
owca Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Hej Angie_ - to widzimy się w Rzeszowie :D (->gattsu ;) ) Quote
Angie_ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 owca napisał(a):Hej Angie_ - to widzimy się w Rzeszowie :D (->gattsu ;) ) No jasne :) My się już doczekać nie możemy :D Quote
Sensuel Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Parking jest Duuuży asfaltowy :) cena w zeszłym roku jak dobrze pamiętam wynosiła 10 lub 15 zł Quote
Aziza Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 agnethka napisał(a):jak się sprawy mają z parkingiem? to znaczy chodzi mi o to, czy jest on na asfalcie czy jakiś boiskowy... bo powiem szczerze, że u nas ciągle pada i ja mam akweny wodne na podwórku :lol: chciałabym wiedzieć jak wygląda rzeszowski parking? :oops: Parking znajduje się przy hali i jest asfaltowy - w trakcie wystaw jest na nim bardzo tłoczno. Zdjęcia hali i parkingu (Foto obiektu > hala na zewnątrz) znajdziesz na stronie: Hala Podpromie Ceny za parking z ubiegłego roku nie pamiętam... a parking jest płatny tylko w trakcie wystaw. Quote
Kisses Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Rzeszów dziękuje za uznanie dachu na Podpromiu :diabloti: Ale można sobie tak trochę pod halą zaparkować i jest chyba za darmo :evil_lol: (ale nie jestem pewna) A ja jestem bardzo ciekawa gdzie i o której będą Westy ^^ Quote
Juta Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 No właśnie. Wystawa już za dwa tygodnie a planu wciąż nie ma :placz: Quote
Błyskotka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Jeśli chcecie zaparkować to musicie przyjechać w miarę szybko. My byliśmy około 10 tej ( pogoda ) i nie było miejsca :shake:. Policja wlepiała mandaty za złe parkowanie. Quote
Musiałek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 a czy moze ktos podac hotele blisko wystawy gdzie przyjmuja z psami ?? Quote
AnkaW Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Na stronie oddziału podane są takie Od strony Przemyśla Hotel CLASSIC ul. Armii Krajowej 32 017-8578880, 017-8577747 www.hotelclassic.epodkarpackie.com Od strony Krakowa Hotel RESBUD ul. Okulickiego 2 017-8535968 Od strony Krakowa/Warszawy/Lublina Hotel SPORTOWY ROSiR ul. Jałowego 23a 017-8624935 ale ja nie z Rzeszowa więc nic o nich nie wiem :p Quote
M&S Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Musiałek napisał(a):a czy moze ktos podac hotele blisko wystawy gdzie przyjmuja z psami ?? ja zarezerwowałam tu: Hotel CLASSIC ul. Armii Krajowej 32 017-8578880, 017-8577747 www.hotelclassic.epodkarpackie.com Quote
Atik Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 W hotelu Sportowym z tego co wiem miejsc już nie ma. Proponuje szukać noclegów przed Rzeszowem, Ropczyce, Świlcza, Łańcut,Głogów Młp. Kolbuszowa. Dzisiaj zostały wysłane potwierdzenia, plan sędziowania już wkrótce. Quote
M&S Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Atik napisał(a): Dzisiaj zostały wysłane potwierdzenia, plan sędziowania już wkrótce. to miło :p Quote
bodzia78 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Atik napisał(a):W hotelu Sportowym z tego co wiem miejsc już nie ma to ja byłam ta mendą która zajęła ostatni 2 osobowy pokój :P Musiałek napisał(a):a czy może ktoś podać hotele blisko wystawy gdzie przyjmują z psami ?? Jakby coś mogę cię odciążyć od Twoich sierściuchów :P - przynajmniej jednego. Beagle i west będą w klatce, Jazz śpi ze mną ... Trochę miejsca zostanie (niestety nie dla ludzia - jadę z 2gą osobą ) Quote
Atik Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Noclegi jeszcze tu Rzeszów, Noclegi Rzeszów: kwatery, hotele, Rzeszów pensjonaty, noclegi, apartamenty, agroturystyka, Rzeszów Noclegi - www.NOCOWANIE.pl - noclegi, kwatery, rezerwacje on-line , w Orionie raczej na pewno z psami przyjmują, reszta nie wiem. Quote
Katarzyna Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Hotel Classic jest b.fajny, chociaż srednie miejsce na spacer z psem (zaraz kolo ruchliwej obwodnicy). Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Atik napisał(a): Dzisiaj zostały wysłane potwierdzenia, plan sędziowania już wkrótce. Super! Dziękujemy za info.:lol: Pzdr. Quote
joan Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 w związku z tym , że jeszcze nie bardzo wiem jak wygląda przebieg wystawy - a chciałabym się w tym roku wybrac z dziećmi aby pooglądać rasy w naturze... nie na zdjęciach. mamy na oku hawańczyka- ale chciałybysmy zobaczyc takiego "na żywo" :) wypatrzyłam juz że te rasy , które mnie interesuja będa raczej w niedziele - ale czy można utrafic mniej więcej w godzine , kiedy bedzie dana rasa wystawiana??? Quote
Guest Lotty Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Witaj, W przypadku wystaw międzynarodowych i niektórych krajowych podaje się konkretne godziny oceniania danej rasy i sędzia nie może zacząć oceniać kolejnej nawet gdyby " uwinął się" wcześniej. Taki plan sędziowania często jest dostępny na stronie oddziału organizującego wystawę, więc możesz znacznie wcześniej sprawdzić, o której zaczyna się ocena interesującej Cię rasy. Quote
AnkaW Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Są już plany sędziowania i inne informacje :multi::multi: ZKwP O/Rzeszów - Wykazy dla wystawców II MWPR 7-8.02.2009r. mnie niestety nie otwiera się plan sędziowania na niedzielę, wygląda jakby było pusto :-( może ktoś sprawdzić czy to tylko u mnie :cool1: Quote
Light of Shin-Ra Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Mnie się otwiera normalnie. Do zobaczenia w Rzeszowie. :multi: Quote
Recommended Posts