Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Poznaniu płaciłam jak za psa polskiego (rodowód w nostryfikacji od września), ale po przesłaniu kwitka z oddziału, że została opłacona rejestracja i nostryfikacja.

• Replies 706
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cawir napisał(a):
Witam jest ktoś lepiej niż ja poinformowany kiedy się pojawi plan sędziowania :razz:

Najczęściej pojawia się 1-2 tygodni przed wystawą myślę, że tutaj będzie podobnie :)

Posted

agnethka napisał(a):
jak się sprawy mają z parkingiem? to znaczy chodzi mi o to, czy jest on na asfalcie czy jakiś boiskowy... bo powiem szczerze, że u nas ciągle pada i ja mam akweny wodne na podwórku :lol: chciałabym wiedzieć jak wygląda rzeszowski parking? :oops:

Parking znajduje się przy hali i jest asfaltowy - w trakcie wystaw jest na nim bardzo tłoczno. Zdjęcia hali i parkingu (Foto obiektu > hala na zewnątrz) znajdziesz na stronie: Hala Podpromie
Ceny za parking z ubiegłego roku nie pamiętam... a parking jest płatny tylko w trakcie wystaw.

Posted

Rzeszów dziękuje za uznanie dachu na Podpromiu :diabloti:
Ale można sobie tak trochę pod halą zaparkować i jest chyba za darmo :evil_lol: (ale nie jestem pewna)
A ja jestem bardzo ciekawa gdzie i o której będą Westy ^^

Posted

Na stronie oddziału podane są takie

Od strony Przemyśla
Hotel CLASSIC
ul. Armii Krajowej 32
017-8578880, 017-8577747
www.hotelclassic.epodkarpackie.com

Od strony Krakowa
Hotel RESBUD
ul. Okulickiego 2
017-8535968

Od strony Krakowa/Warszawy/Lublina
Hotel SPORTOWY ROSiR
ul. Jałowego 23a
017-8624935

ale ja nie z Rzeszowa więc nic o nich nie wiem :p

Posted

W hotelu Sportowym z tego co wiem miejsc już nie ma. Proponuje szukać noclegów przed Rzeszowem, Ropczyce, Świlcza, Łańcut,Głogów Młp. Kolbuszowa.

Dzisiaj zostały wysłane potwierdzenia, plan sędziowania już wkrótce.

Posted

Atik napisał(a):
W hotelu Sportowym z tego co wiem miejsc już nie ma

to ja byłam ta mendą która zajęła ostatni 2 osobowy pokój :P

Musiałek napisał(a):
a czy może ktoś podać hotele blisko wystawy gdzie przyjmują z psami ??

Jakby coś mogę cię odciążyć od Twoich sierściuchów :P - przynajmniej jednego. Beagle i west będą w klatce, Jazz śpi ze mną ... Trochę miejsca zostanie (niestety nie dla ludzia - jadę z 2gą osobą )

Posted

w związku z tym , że jeszcze nie bardzo wiem jak wygląda przebieg wystawy - a chciałabym się w tym roku wybrac z dziećmi aby pooglądać rasy w naturze... nie na zdjęciach. mamy na oku hawańczyka- ale chciałybysmy zobaczyc takiego "na żywo" :) wypatrzyłam juz że te rasy , które mnie interesuja będa raczej w niedziele - ale czy można utrafic mniej więcej w godzine , kiedy bedzie dana rasa wystawiana???

Posted

Witaj,
W przypadku wystaw międzynarodowych i niektórych krajowych podaje się konkretne godziny oceniania danej rasy i sędzia nie może zacząć oceniać kolejnej nawet gdyby " uwinął się" wcześniej. Taki plan sędziowania często jest dostępny na stronie oddziału organizującego wystawę, więc możesz znacznie wcześniej sprawdzić, o której zaczyna się ocena interesującej Cię rasy.