Basik Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ewka u labków ciasta nie ma, kawy tez, więc wpraszam się do Was:) :loveu: Quote
owca Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ....hmmm to my też się wprosimy! :evil_lol: Quote
Talagia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ale sobie reklame zrobilyscie :lol: U nas niestety tez nie ma ciasta i kawy :shake: Quote
Ewa i flatki Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Kawę przywozicie w termosach, ostatecznie może być pyffko :eviltong: a ja obiecuję babeczkę domową bo wątróbkowe ciacha pewnie flaty zeżrą :cool3: Talagia napisał(a):Ale sobie reklame zrobilyscie :lol: U nas niestety tez nie ma ciasta i kawy :shake: Kochana - ktoś musi zacząć tworzyć tą świecką tradycję :cool3: U nas też nie wszyscy się bratają ze sobą, ale Ewka Rivowa ( czyli ja :razz:) stara się z każdym miłe słowo zamienić :evil_lol: Quote
AnkaW Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 quadrupedium napisał(a): Atik ten wykaz jest z podziałem na klasy:evil_lol:. Kwestia znajomości obsługi plików pdf i oprogramowania........ A było się chwalić :evil_lol::evil_lol: już nie widać podziału na klasy :eviltong: Quote
Frytela Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 AnkaW napisał(a):A było się chwalić :evil_lol::evil_lol: już nie widać podziału na klasy :eviltong: No właśnie... :roll: za szybko sie tu wiadomosci rozchodzą :evil_lol: Quote
Darianna Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ja pewnie bez piesa będę, póki co żadnego nie mam :shake: Ale może mnie od siebie nie odgonicie :x:modla: Quote
owca Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 "od siebie" nie - co najwyżej od ciasta ;) :evil_lol: Quote
quadrupedium Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 AnkaW napisał(a):A było się chwalić :evil_lol::evil_lol: już nie widać podziału na klasy :eviltong: :diabloti: upssss:evil_lol: Quote
kasia-online Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Czy koniecznie musze wysyłać kopię rodowodu? ( :shake: i tak co roku...? ) Quote
BarbeSale Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 jeżeli pies nie jest w klasie szczeniąt lub młodzieży to tak, ale jakoś nie widzę w tym problemu... :) Quote
Kisses Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ja bedę jako widz w poszukiwaniu włascicieli westków :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Może jednak jedzie ktoś przez Częstochowę lub okolice i miałby miejsce dla jednej osoby bez psa? Quote
Nugatika Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 jaka jest opłata za MP ? na zgłoszeniu jest " Przesłanie zgłoszenia zobowiązuje zgłaszającego do uiszczenia opłaty, bez względu na to, czy uczestnik weźnie zostanie udział w konkursie, czy też nie." a na stronie oddziału nie mogę znaleźć takiej informacji. Quote
Atik Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 MP jest bezpłatnie. Info w pierwszym poście. Quote
Darianna Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ile wynosi wstęp dla niewystawców (widzów)? i od której godziny się zaczyna, czyli od kiedy wpuszczani będą widzowie? Quote
Nugatika Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Atik']MP jest bezpłatnie. Info w pierwszym poście. wiec nie rozumiem tej informacji na zzgłoszeniu, troche nie logiczne. Quote
Kisses Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Darianna napisał(a):Ile wynosi wstęp dla niewystawców (widzów)? i od której godziny się zaczyna, czyli od kiedy wpuszczani będą widzowie? Właśnie? ^^ Ja wiem, ze tzw. 'sekretariat' jest do 9 chyba. Przydałoby się, zeby wtedy już wpuszczali... a cena nie wiem jaka. Moze ktoś wie? Quote
BarbeSale Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Jak już coś to "przyjmowanie psów" ale i tak będzie można odebrać katalog i numerek na pewno też później. Sekretariat wystawy jest czynny przez cały czas trwania wystawy. No i nie widzę sensu za bardzo przychodzenia bez psa (jako widz) przed powiedzmy 9.30, gdyż ocena na ringach zaczyna się o 10.00 Quote
Karmi Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 BarbeSale napisał(a):Jak już coś to "przyjmowanie psów" ale i tak będzie można odebrać katalog i numerek na pewno też później. Sekretariat wystawy jest czynny przez cały czas trwania wystawy. No i nie widzę sensu za bardzo przychodzenia bez psa (jako widz) przed powiedzmy 9.30, gdyż ocena na ringach zaczyna się o 10.00 A ja z innej beczki zapytam: do kiedy można się deklarować jeśli chodzi o jakieś nagródki? Komu to zgłosić? Czy @ do oddziału wystarczy? Kiedy trzeba je dostarczyć? Quote
Atik Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Karmi, jeżeli chcesz być ujęta w katalogu jako fundator nagród to musisz dostarczyć nagrody do oddziału jak najszybciej. Jeżeli nie chcesz być ujęta, to możesz przynieść bezpośrednio na ring danej rasy. Quote
Cambel&Megi Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Atik']Karmi, jeżeli chcesz być ujęta w katalogu jako fundator nagród to musisz dostarczyć nagrody do oddziału jak najszybciej. Czyli do jutra? Quote
Kisses Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Wie może ktoś o której w sobote Westy wchodzą? Quote
Kisses Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 BarbeSale napisał(a): No i nie widzę sensu za bardzo przychodzenia bez psa (jako widz) przed powiedzmy 9.30, gdyż ocena na ringach zaczyna się o 10.00 Ogólnie nie ma sensu, ale ja jestem umówiona z kilkoma włascicielami. Nomalnie bym przyszła o 10 Quote
Atik Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Kises_xox, mam prośbę :] Daj wprowadzić wszystkie zgłoszenia, zamknąć katalog, zrobić plan sędziowania a wtedy wszystko będzie na stronie Oddziału. Włącznie z cenami biletów itd. ok? Quote
Recommended Posts