Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 706
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kawę przywozicie w termosach, ostatecznie może być pyffko :eviltong:
a ja obiecuję babeczkę domową bo wątróbkowe ciacha pewnie flaty zeżrą :cool3:

Talagia napisał(a):
Ale sobie reklame zrobilyscie :lol: U nas niestety tez nie ma ciasta i kawy :shake:

Kochana - ktoś musi zacząć tworzyć tą świecką tradycję :cool3:
U nas też nie wszyscy się bratają ze sobą, ale Ewka Rivowa ( czyli ja :razz:)
stara się z każdym miłe słowo zamienić :evil_lol:

Posted

quadrupedium napisał(a):

Atik ten wykaz jest z podziałem na klasy:evil_lol:.

Kwestia znajomości obsługi plików pdf i oprogramowania........

A było się chwalić :evil_lol::evil_lol: już nie widać podziału na klasy :eviltong:

Posted

AnkaW napisał(a):
A było się chwalić :evil_lol::evil_lol: już nie widać podziału na klasy :eviltong:

No właśnie... :roll: za szybko sie tu wiadomosci rozchodzą :evil_lol:

Posted

jaka jest opłata za MP ?
na zgłoszeniu jest
" Przesłanie zgłoszenia zobowiązuje zgłaszającego do uiszczenia opłaty, bez względu na to, czy uczestnik weźnie zostanie udział w konkursie, czy też nie."

a na stronie oddziału nie mogę znaleźć takiej informacji.

Posted

Darianna napisał(a):
Ile wynosi wstęp dla niewystawców (widzów)?

i od której godziny się zaczyna, czyli od kiedy wpuszczani będą widzowie?

Właśnie? ^^
Ja wiem, ze tzw. 'sekretariat' jest do 9 chyba. Przydałoby się, zeby wtedy już wpuszczali... a cena nie wiem jaka. Moze ktoś wie?

Posted

Jak już coś to "przyjmowanie psów" ale i tak będzie można odebrać katalog i numerek na pewno też później.

Sekretariat wystawy jest czynny przez cały czas trwania wystawy.

No i nie widzę sensu za bardzo przychodzenia bez psa (jako widz) przed powiedzmy 9.30, gdyż ocena na ringach zaczyna się o 10.00

Posted

BarbeSale napisał(a):
Jak już coś to "przyjmowanie psów" ale i tak będzie można odebrać katalog i numerek na pewno też później.

Sekretariat wystawy jest czynny przez cały czas trwania wystawy.

No i nie widzę sensu za bardzo przychodzenia bez psa (jako widz) przed powiedzmy 9.30, gdyż ocena na ringach zaczyna się o 10.00

A ja z innej beczki zapytam: do kiedy można się deklarować jeśli chodzi o jakieś nagródki? Komu to zgłosić? Czy @ do oddziału wystarczy? Kiedy trzeba je dostarczyć?

Posted

Karmi, jeżeli chcesz być ujęta w katalogu jako fundator nagród to musisz dostarczyć nagrody do oddziału jak najszybciej. Jeżeli nie chcesz być ujęta, to możesz przynieść bezpośrednio na ring danej rasy.

Posted

BarbeSale napisał(a):

Ogólnie nie ma sensu, ale ja jestem umówiona z kilkoma włascicielami. Nomalnie bym przyszła o 10

Posted

Kises_xox, mam prośbę :] Daj wprowadzić wszystkie zgłoszenia, zamknąć katalog, zrobić plan sędziowania a wtedy wszystko będzie na stronie Oddziału. Włącznie z cenami biletów itd. ok?