bodzia78 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Masz rację - tak było... Teraz odpaliłam Wirtualną i jest. No niestety nie mogłam czekać ze zleceniem przelewu ;) max 10 min (później pożegnałabym się z wystawą a tak to zgłosiłam i opłaciłam zanim mój małżonek wstał po Sylwestrze :P) a teraz danych nie mogę zmienić mimo że zostanie zaksięgowany po 8 rano - dzisiaj jest w oczekujących. :modla::modla::modla: mi za zamieszanie :) zapomniałam że to jeszcze trzeba wpakować na listę z nr... Quote
bogi Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Musze przesunąć swojego psa do innej klasy niż go zgłaszałam i nie wiem jak w tym poleconym to napisać-prosze o podpowiedz ... Może być w prywatnej wiadomości aby nie zaśmiecać wątku..:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dzisiaj weszłam na stronę O/Rzeszów, ale jeszcze planu ringów i godzin sędziowania nie ma. Trzeba jeszcze troche poczekać... Pzdr. Quote
owca Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 mam jeszcze takie pytanko... nie wiem czy to przejdzie - mogę zgłosić psa bez wypełniania wszystkich danych? :roll: dokumenty zostały po świętach u rodziców, zastanawiam się czy takie papierki jak skany, dowody wpłaty, numerki mogę wysłać poleconym np. we wtorek albo środę? hmmm... myślicie, że zatwierdzą? pisać do odziału w Rzeszowie? Quote
JOLY Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Czy pierwszy termin jest ostateczny (jeżeli chodzi o kasę) czy może coś przedłużą ???? Wiecie może coś ? Quote
owca Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ...a już wszystko załatwione ;) jest drugi termin do końca stycznia z wyższą ceną (100zł ?) i ostateczny termin terminów (dzień wystawy - 180zł) wszystko napisane na stronie rzeszowskiego oddziału Quote
Ewa i flatki Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Vanta i ja też się pokażemy w Rzeszowie :lol: Miło będzie spotkać dogomaniaków :loveu: Quote
JOLY Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Tak wiem... Ale gdyby było mało chętnych na wystawę to mogliby po atrakcyjniejszej cenie przedłużać. Wogóle te ceny w dalszych terminach to jakieś z kosmosu są...:shake: Quote
JOLY Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Drugi termin do 31.01. 150!!! po tym terminie i w dniu wystawy 180 !!! Coraz lepiej . Fajnie ,, że będziecie Vanta- to to młodziutkie zwierze ? Chyba gdzieś widziałam w czapce noworocznej ?... A może się mylę. Ja biorę moje młode dziewcze , potrzebujemy zakończyć CH.P ( u P. LARSKIEJ ??) tyle że niekoniecznie na międzynarodowej, bo duże CwC mamy. Ale się zgłosimy A co ? Quote
Ewa i flatki Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 JOLY napisał(a): Coraz lepiej . Fajnie ,, że będziecie Vanta- to to młodziutkie zwierze ? Chyba gdzieś widziałam w czapce noworocznej ?... A może się mylę. Hihihi, na kartce noworocznej jest Fila - córka Vanty, która będzie w młodziezy, bo dzień wcześniej wejdzie do tej klasy:cool3: Vanta idzie w championach, chcemy skończyć interka, bo ma 8 cacibów tak głupio ułożonych, że jej brakuje jednego, obojętnie czy naszego, czy zagranicznego :razz: Oczywiscie gwarancji nie ma, ale już stęskniłyśmy się za adrenalinką wystawową - miała przerwę po szczeniorach bo łysa była ;) I chętnie poznamy w realu dziewczyny z dogo :lol: Quote
JOLY Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 No to trafiłam hi hi... No to kończcie tego intera ( chyba ,że będziecie nałogowo zbierać CACIBy..W który dzień jesteście? Nam andrenaliny to raczej nie brakuje. Mieliśmy Nitre, a ostatnio Budapeszt Derby i Champ. Za tydzień Czechy. Rzeszów bardzo lubie , yylko sędzia kompletnie mi nie leży. Quote
Ewa i flatki Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 My w niedzielę się produkujemy, a Wy? Do Katowic i Opola też zgłaszam - ona kocha zasuwać po ringu :evil_lol: Quote
JOLY Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 My też w niedzielę :multi:Fajnie będzie się poznać. Quote
Basik Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 A ja caly czas dumam zglosić, nie zgłosić... Z Torunia to szmat drogi.... Quote
Sensuel Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 wpłata do 5 stycznia wynosi 100 zł a po 5 stycznia - do 31 stycznia wynosi 150 zł w dniu wystawy opłata za psa wynosi 180 zł eh coś mi szwankuje dogomania, właśnie zauważyłam że JOLY napisała na 18 stronie właśnie cennik opłat za wystawę - za powielanie treści przepraszam :oops: Quote
bodzia78 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Zgłosiłam się :) zarezerwowałam pokoik w Sportowym :) i teraz szukam transportu :) - 1 osoba, i collie (suka) - na sobotę :) Quote
Mona Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Mam pytanie.Na stronie oddziału pisze że opłaty za wystawe będa uznawane wyłącznie na podstawie wyciagu bankowego. Ja jesli zgłoszę to bede płacić przekazem pocztowym i jako dowód wpłaty dostane jego kopie...Czy przy okazaniu na wystawie zostanie mi to uznane?Do tej pory tak płaciłam za wystawy i okazywałam własnie taką kopie ,nigdy nie było problemów ale też żaden oddział nie żądał jakiegoś wyciągu bankowego... Quote
Vectra Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Mona napisał(a):Mam pytanie.Na stronie oddziału pisze że opłaty za wystawe będa uznawane wyłącznie na podstawie wyciagu bankowego. Ja jesli zgłoszę to bede płacić przekazem pocztowym i jako dowód wpłaty dostane jego kopie...Czy przy okazaniu na wystawie zostanie mi to uznane?Do tej pory tak płaciłam za wystawy i okazywałam własnie taką kopie ,nigdy nie było problemów ale też żaden oddział nie żądał jakiegoś wyciągu bankowego... Na podstawie wyciągu z konta bankowego ZK .. czyli zk zobaczy na swoim wyciągu czy wpłata od osoby X doszła ..... W razie gdyby coś tam nie tak , wtedy poproszę o okazanie Twojej kopii wpłaty ;) Quote
Frytela Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Młoda zgłoszona, przyjęta i opłacona :multi::multi: Mam nadzieje ze poznam więcej dogomaniaków :] - bede w niedziele ;) Quote
AnkaW Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Frytela do zobaczenia na pudle :evil_lol:;) my też w niedzielę :multi: Quote
Talagia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jak tyle osób w niedziele, to dla nas pudło w sobote bedzie łatwiejsze do zdobycia jak widze :diabloti::diabloti: Quote
Frytela Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='AnkaW']Frytela do zobaczenia na pudle :evil_lol:;) my też w niedzielę :multi: Pudło będzie nasze... ;) hehe Talagia - poszalejesz w sobote :cool3: droga na pudło wolna dla Was ;) Quote
Ewa i flatki Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Tiaaa- po sobotnim BISie zwycięzca zostaje na drugi dzień, no nie ? :cool3: Quote
Talagia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 My w niedziele jedziemy na wystawe do Brna :( Wiec best in show zostawiam dla was :evil_lol: Quote
Tecia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Talagia napisał(a):My w niedziele jedziemy na wystawe do Brna :( Wiec best in show zostawiam dla was :evil_lol: Hihihi, to my tez dobrotliwi w tym roku bedziemy:) bo w sobote tylko BIS junior rezerwujemy:) reszte oddajemy walkowerem:) a w Brnie mam nadzieje ze pudlem sie jakos Talagia podzielimy:) Quote
Recommended Posts