Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masz rację - tak było... Teraz odpaliłam Wirtualną i jest. No niestety nie mogłam czekać ze zleceniem przelewu ;) max 10 min (później pożegnałabym się z wystawą a tak to zgłosiłam i opłaciłam zanim mój małżonek wstał po Sylwestrze :P) a teraz danych nie mogę zmienić mimo że zostanie zaksięgowany po 8 rano - dzisiaj jest w oczekujących.

:modla::modla::modla: mi za zamieszanie :) zapomniałam że to jeszcze trzeba wpakować na listę z nr...

• Replies 706
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musze przesunąć swojego psa do innej klasy niż go zgłaszałam i nie wiem jak w tym poleconym to napisać-prosze o podpowiedz ...
Może być w prywatnej wiadomości aby nie zaśmiecać wątku..:loveu:

Posted

mam jeszcze takie pytanko... nie wiem czy to przejdzie - mogę zgłosić psa bez wypełniania wszystkich danych? :roll: dokumenty zostały po świętach u rodziców, zastanawiam się czy takie papierki jak skany, dowody wpłaty, numerki mogę wysłać poleconym np. we wtorek albo środę?
hmmm... myślicie, że zatwierdzą? pisać do odziału w Rzeszowie?

Posted

...a już wszystko załatwione ;)

jest drugi termin do końca stycznia z wyższą ceną (100zł ?) i ostateczny termin terminów (dzień wystawy - 180zł) wszystko napisane na stronie rzeszowskiego oddziału

Posted

Tak wiem... Ale gdyby było mało chętnych na wystawę to mogliby po atrakcyjniejszej cenie przedłużać. Wogóle te ceny w dalszych terminach to jakieś z kosmosu są...:shake:

Posted

Drugi termin do 31.01. 150!!!
po tym terminie i w dniu wystawy 180 !!!
Coraz lepiej . Fajnie ,, że będziecie Vanta- to to młodziutkie zwierze ? Chyba gdzieś widziałam w czapce noworocznej ?... A może się mylę.
Ja biorę moje młode dziewcze , potrzebujemy zakończyć CH.P ( u P. LARSKIEJ ??) tyle że niekoniecznie na międzynarodowej, bo duże CwC mamy. Ale się zgłosimy A co ?

Posted

JOLY napisał(a):

Coraz lepiej . Fajnie ,, że będziecie Vanta- to to młodziutkie zwierze ? Chyba gdzieś widziałam w czapce noworocznej ?... A może się mylę.

Hihihi, na kartce noworocznej jest Fila - córka Vanty, która będzie w młodziezy, bo dzień wcześniej wejdzie do tej klasy:cool3:
Vanta idzie w championach, chcemy skończyć interka, bo ma 8 cacibów tak głupio ułożonych, że jej brakuje jednego, obojętnie czy naszego, czy zagranicznego :razz:
Oczywiscie gwarancji nie ma, ale już stęskniłyśmy się za adrenalinką wystawową - miała przerwę po szczeniorach bo łysa była ;)
I chętnie poznamy w realu dziewczyny z dogo :lol:

Posted

No to trafiłam hi hi...
No to kończcie tego intera ( chyba ,że będziecie nałogowo zbierać CACIBy..W który dzień jesteście? Nam andrenaliny to raczej nie brakuje. Mieliśmy Nitre, a ostatnio Budapeszt Derby i Champ. Za tydzień Czechy. Rzeszów bardzo lubie , yylko sędzia kompletnie mi nie leży.

Posted

wpłata do 5 stycznia wynosi 100 zł
a po 5 stycznia - do 31 stycznia wynosi 150 zł
w dniu wystawy opłata za psa wynosi 180 zł

eh coś mi szwankuje dogomania, właśnie zauważyłam że JOLY napisała na 18 stronie właśnie cennik opłat za wystawę - za powielanie treści przepraszam :oops:

Posted

Mam pytanie.Na stronie oddziału pisze że opłaty za wystawe będa uznawane wyłącznie na podstawie wyciagu bankowego.
Ja jesli zgłoszę to bede płacić przekazem pocztowym i jako dowód wpłaty dostane jego kopie...Czy przy okazaniu na wystawie zostanie mi to uznane?Do tej pory tak płaciłam za wystawy i okazywałam własnie taką kopie ,nigdy nie było problemów ale też żaden oddział nie żądał jakiegoś wyciągu bankowego...

Posted

Mona napisał(a):
Mam pytanie.Na stronie oddziału pisze że opłaty za wystawe będa uznawane wyłącznie na podstawie wyciagu bankowego.
Ja jesli zgłoszę to bede płacić przekazem pocztowym i jako dowód wpłaty dostane jego kopie...Czy przy okazaniu na wystawie zostanie mi to uznane?Do tej pory tak płaciłam za wystawy i okazywałam własnie taką kopie ,nigdy nie było problemów ale też żaden oddział nie żądał jakiegoś wyciągu bankowego...

Na podstawie wyciągu z konta bankowego ZK .. czyli zk zobaczy na swoim wyciągu czy wpłata od osoby X doszła .....
W razie gdyby coś tam nie tak , wtedy poproszę o okazanie Twojej kopii wpłaty ;)

Posted

[quote name='AnkaW']Frytela do zobaczenia na pudle :evil_lol:;) my też w niedzielę :multi:

Pudło będzie nasze... ;) hehe

Talagia - poszalejesz w sobote :cool3: droga na pudło wolna dla Was ;)

Posted

Talagia napisał(a):
My w niedziele jedziemy na wystawe do Brna :( Wiec best in show zostawiam dla was :evil_lol:

Hihihi,
to my tez dobrotliwi w tym roku bedziemy:)
bo w sobote tylko BIS junior rezerwujemy:)
reszte oddajemy walkowerem:)
a w Brnie mam nadzieje ze pudlem sie jakos Talagia podzielimy:)