Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zefirek jest w klinice w Krakowie. Został w szpitalu. Trzymajcie kciuki za maluszka... Bardzo ich teraz potrzebuje.
Trzeba założyc mu wątek na miau i zrobic cegiełki na allegro.
Trzymaj się koteczku i Hanku.

Posted

Zefiś został w klinice co daje jedynie odrobinę nadziei na wyzdrowienie, bo rokowania są złe. Ma zapalenie płuc i odmę, badania wykluczyły przebicie przepony (bo i takie były podejrzenia co do przyczyny jego stanu). Dzisiaj wieczorem będę dzwoniła i pytała jak jego stan.

Wątek na miau chyba nie jest potrzebny, a cegiełki na allegro lepiej zrobić jakiemuś zwierzakowi za którego leczenie nie ma kto zapłacić.

Zostawiłam swój numer telefonu i cały czas się boję, że zadzwoni...

Posted

Przede wszystkim Hanek, musisz się 3mać i wierzyć w to, że będzie zdrów ! Bo będzie na pewno ! Koteczku, Zefirku maleńki, zdrowiej i wracaj do Hanek, a pottem szukaj domciu !!! :-(

Posted

[quote name='hanek']

Wątek na miau chyba nie jest potrzebny, a cegiełki na allegro lepiej zrobić jakiemuś zwierzakowi za którego leczenie nie ma kto zapłacić.[/quote]

Jeśli taka Twa wola... Ale jakby co, to mów.

Posted

[quote name='hanek']Zefirek czuje się znacznie lepiej, być może już dzisiaj go odbierzemy:multi:[/quote]

Hurra ! Widzisz, - wiedziałam , że wyzdrowieje ! :loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Dzisiaj wydałam kotkę tą rudawą pewnej Pani z Żarek, Kotka poszła do domu, Pani bardzo miła, myślę, że kotkowi będzie tam dobrze. Pani zapłaci za szczepienie, i wyraziła zgodę na sterylke - nawet bardzo chetnie :p Także został mi tylko jeden kotek - Pan Kot.

To super, że koty są w przełomie! fajne by było gdyby cały czas co tydzień publikowali ogłoszenie, że fundacja pro animals ma do oddania kotki małe.

Posted

Dominika, a umowa podpisana czy trzeba jechać?
Kicia będzie domowa czy "polna"?

Jakby ktoś chciał jeszcze kotkę samiczkę, to jest Zuzia o ślicznym umaszczeniu dymnym pręgowanym :cool3: Może być do ciasnego mieszkania w bloku, jest nauczona takiego życia. Ma 3 m-ce.

I nie zapominaj też o 2 czarnych kocurkach :p

W Jeżu jest stała ramka o adopcji psów i kotów, Przełom jak chce tak robi ...

Posted

Nie ma już Zefirka. Dzisiaj rano pomogliśmy mu odejść.

Miał wadę serca, niewydolność krążenia, zapadnięte płuca. Podczas sekcji okazało się, że mięsień sercowy rozpada się pod wpływem dotyku.

Posted

Oto zdjęcia Rudzia bez ogona dla Ulki na miau. Uwierzycie, że to ten sam kot???!!! Ulka napisz na miau, że bardzo dziekujemy za pomoc, że Rudzu ma się świetnie, dobrze wygląda i super się czuje, nawet już zaczął dbać o siebie. Jest postrachem wszytskich kotów, garnie się na ręce niczym mały kocurek. Zresztą zdjęcia mówią same za siebie Rudziu jest w pełni swoich cił witalnych ;) Miau Dziękujemy!!!

Posted

A to dwa koty, które są u wetki w Libiązu, i które można by oddać.

1. Czarno - biała kotka, wysterylizowana przez fundacje, ma ok. rok. Jest lekkim dzikuskiem, ale można ją ładnie przyzwyczaić do człowkieka, przy jedzeniu da się pogłaskać, troche nieufna, ale jest z nią coraz lepiej.

2. Atrkacyjny kocur ;) ma również ok. 1 rok, również lekki dzikusek i również do przyzwyczajenia.

Może znajdą się amatorzy pięknych nieposkromionych kotów ;)

Posted

Dominika napisałam Ci smsa z numerem do gościa, któremu przyplątała się kotka z 2 kociętami. Do adopcji kotka i kocięta, to w Zagórczu. Obfocisz w wolnej chwilce?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...