Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje wspaniałe chłopaki- Puszek i Kropek- pojechały dzisiaj do domku- aż w Przemyślu! Razem!

Dzięki Wam dziewczyny za ogłaszanie :modla:

Posted

malgos napisał(a):
Moje wspaniałe chłopaki- Puszek i Kropek- pojechały dzisiaj do domku- aż w Przemyślu! Razem!

Dzięki Wam dziewczyny za ogłaszanie :modla:

:multi::multi::multi:

Posted

malgos napisał(a):

wspaniale! sporo osób z allegro pytało czy można Puszka zabrać oddzielnie, a on z braciszkiem taki świat drogi przebył :multi:

Nowy domek specjalnie po nich przyjechał?

Posted

Ulaa napisał(a):
sporo osób z allegro pytało czy można Puszka zabrać oddzielnie

Nowy domek specjalnie po nich przyjechał?

Więcej tel. było oczywiście o Puszka, ale były też osoby, które wyrazily chęć wzięcia obu.

Domek przyjechał po nich do Krakowa.

Posted

Odezwał się do mnie na GG pan z ogłoszenia Melonka.
Jest chętny na adopcję :) ale jeszcze nie wie czy na pewno weźmie kocurka.
Miał kilka pytań, jednak powiedziałam mu, żeby zadzwonił na nr tel. podany w ogłoszeniu (507-***-382 - nie wiem czy to nr Malgos czy Mamucik, ale przy ogłaszaniu brałam go ze stronki ;)) 3majmy kciukasy :loveu:

Posted

Koty zabrane ze schroniska w Olkuszu 2 stycznia:
Felix- kilkuletni kocurek
- w momencie zabrania: zapalenie oskrzeli (kichał, kaszlał), zapalenie spojówek (oczy zupełnie zaklejone ropą- widoczne są jeszcze wyłysienia wokół oczu), świerzb w uszach, biegunka, bardzo wychudzony. Obecnie jeszcze w trakcie leczenia świerzbu, odrobaczony.

Posted

Pedro.
Zabrany z zapaleniem oskrzeli i kaszlem, świerzb w uszach, na grzbiecie galopująca grzybica. Wyleczony, odrobaczony, grzybica jeszcze w trakcie leczenia.

Posted

Spinka- młodziutka koteczka,
Zabrana z zapaleniem oskrzeli- wyleczone. Świerzb w uszach- w trakcie leczenia, odrobaczona.

Felicja- młoda koteczka. Przypuszczalnie nie przebywała tam długo, bo była w stosunkowo dobrej kondycji- była tylko przeziębiona i zapchlona. W uszach świerzb- leczymy, jest odrobaczona.

Posted

Samanta- młoda trikolorka.
W momencie zabrania miała zapalenie gardła, biegunkę, była niewyobrażalnie zapchlona, zarobaczona (m.in. tasiemiec) w uszach świerzb, u podstawy uszu grzybica. Już wyleczona, odrobaczona, jeszcze w trakcie leczenia świerzbu i grzybicy.

Posted

O qrczę, ale przeszedł chłopak awans społeczny :crazyeye: :lol: Byłam przekonana, że będzie miał dobrze, ale, że aż tak :roll: A fotki skąd? Dajcie je, proszę, na stronkę.

Posted

Przyszły na meila fundacyjnego :)
Hanek pewnie wstawi na stronkę :cool3:

Malgos, czy któryś olkuski kot potrzebuje już ogłoszeń?

Posted

Wczoraj wydałam tą małą czarną koteczkę, przyjechał po nią Pan z Trzebini. Jestem pewna, ze super trafiła.

W zeszłym tygodniu została wysterylizowana koteczka, która była u mnie w lecie, a teraz mieszka w Żarkach.
Na poniedzialek zrobiłam termin dla kocurów na kastracje dwa czarne z Zarek i jeden z Libiąza.

Posted

Z Melonkiem wyszło jednak trochę inaczej. Państwo mieli w domu również królika, który biega wolno po domu i załatwia się do kuwety. Między nim i Melonkiem zaczęły się walki, królik go nękał i przepędzał, zaczął też (królik) załatwiać się gdzie popadnie. Opiekunowie zdecydowali się oddać kotka, chociaż bardzo go polubili. Przywieźli go ze łzami w oczach, ze wszystkim, co dla niego kupili- wiklinowym koszyczkiem, materacykiem, kuwetką, zabawkami. Melonek szukałby nowego domku, ale- już go znalazł! Tym razem w Libiążu.

Posted

Ulaa napisał(a):
Malgos, czy któryś olkuski kot potrzebuje już ogłoszeń?

Felicja może już być ogłaszana. Jak znajdę chwilę, zrobię jej jeszcze jakieś ładniejsze fotki.

Felicja to młoda, ok. 2-letnia kotka. Jest wspaniałą, towarzyską koteczką, bardzo spragnioną kontaktu z człowiekiem. Uwielbia się przytulać, łasić, jest szczęsliwa, gdy się ją głaszcze i okazuje się jej zainteresowanie. Felicja jest niezwykle kontaktowa, bardzo spokojna, rozważna i zawsze pogodna. Po tym, co przeszła, szuka domu, w którym będzie się czuła bezpieczna i kochana i opiekuna, który potrafi docenić jej przemiłe i wierne towarzystwo, a na pewno będzie umiała odwdzięczyć się tym samym.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...