Jade_Natalia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Co się dzieje z tymi kotami. Dzisiaj odszedł od nas mój kocurek Boniek(*) nic nie wskazywało na to...mój tata znalazł go, już nie żył:-(
dominik_a Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 W poniedziałek jestem umówiona z Panem z Trzebini na odbiór koteczki czarnej, mam nadzieje, ze wszytsko się uda :p wielkie dzięki za wysyłanie koteczki do Przełomu :loveu::loveu::loveu:
Ada-jeje Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dominika tylko nie waz sie oddawac kotki bez umowy, i jest to kotka do pilitowania przez Ciebie do momentu sterylki. Na umowie prosze zaznaczyc miesiac w ktorym ma byc sterylka a umowe prosze oddac hanek lub malgos.
Ulaa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Malgos i Asia wziely 5 kotow z rzezni... Maja teraz w domu tyle kotow :-o ze koniecznie musimy pomoc w oglaszaniu i nie wiem w jaki sposob jeszcze mozna... Biedne te nowe kotki, przeszly takie pieklo..... Sa chore, ale najbiedniejszego nie wydali :placz: chcą, żeby umarł, potwory w ludzkich skórach!
Weronikaa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 No to trzeba się podzielić w ogłaszaniu. Malgos, Asia - dajcie w miarę możliwości, jakieś info o kotkach. Ogłoszę chociaż jednego, w wolnym czasie, bo teraz mam urwanie głowy.. Ale na niedziele będą ogłoszenia. Tylko potrzeba mi zdjęć i info.
Ada-jeje Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Weroniko skoro masz takie urwanie glowy :angryy: to nie zawracaj sobie glowy jednym kotem :angryy::angryy::angryy:
Weronikaa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ada-jeje napisał(a):Weroniko skoro masz takie urwanie glowy :angryy: to nie zawracaj sobie glowy jednym kotem :angryy::angryy::angryy: Dlaczego pani tak mówi ? Chcę pomóc. Zrobię ogłoszenia. Zaznaczyłam jednak, że w niedzielę będą (jeśli dziewczyny podadzą jakieś informacje i fotki, no bo jak nie będzie to nie zrobię, bo jak ?). Proszę wybaczyć, ale ja dziś nie mogę, bo po prostu nie mam czasu. Obiecałam, że jutro zrobię, i nie wiem w czym problem.. Jeden dzień taką wielką różnicę robi ?
Ulaa Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Weronika, nie mów że zrobisz, tylko po prostu zrób i potem powiedz - tak jak Ika, Natalia i wszyscy. Liczy się to, co się to co jest, a nie obiecanki.
Weronikaa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ulaa napisał(a):Weronika, nie mów że zrobisz, tylko po prostu zrób i potem powiedz - tak jak Ika, Natalia i wszyscy. Liczy się to, co się to co jest, a nie obiecanki. Dobrze, tylko, że najpierw musiałam mieć info i foty, żeby ogłosić, więc poprosiłam i powiedziałam, że potrzebne mi do ogłaszania. I to nie są żadne obiecanki, bo jak powiedziałam - tak zrobię, ale wszystko zależy od tego kiedy dziewczyny powiedzą coś o kotach.
Ada-jeje Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Weronika istnieje jeszcze cos takiego jak PW a na stronie tez sa koty gotowe do adopcji ktorym mozesz zrobic ogloszenia.
Weronikaa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ogłoszenia Puszka i Kropka : www.animalia.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.najpewniej.pl www.petworld.pl www.olx.pl
Ulaa Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Piękny miły 9 mies. kocurek :) Idealny do bloku! (524024910) - Aukcje internetowe Allegro Długowłosy kocurek 9 mies. dla spokojnych ludzi (524026928) - Aukcje internetowe Allegro Malgos wiem jaka jestes teraz zagoniona, ale może córki by mogły zrobić fotki kotków z Balina i tych z Olkusza (olkuskie do cegiełek ogólnych).
hanek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kolejny malgosiowy kotek, ostatni z piątki z Oświęcimskiej. Pomóżcie ogłaszać! Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Figielek
hanek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ulaa napisał(a): Malgos wiem jaka jestes teraz zagoniona, ale może córki by mogły zrobić fotki kotków z Balina i tych z Olkusza (olkuskie do cegiełek ogólnych). Fotki kotków z Balina już kilka dni temu malgos przysłała mi mailem, ale dopiero teraz wstawiłam. Weronika, jeśli masz czas, proszę pomóż je ogłaszać! Melonek: Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Melon Mika: Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Mika
malgos Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Upsss... Figielek poszedł w tzw. "międzyczasie" ;) Przeprowadził się do Jaworzna.
hanek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 malgos napisał(a):Upsss... Figielek poszedł w tzw. "międzyczasie" ;) Przeprowadził się do Jaworzna. No i dobrze! Zaraz go przerzucę w nowe domki:multi:
Ulaa Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 KOCIĄTKO - chłopczyk Melonik - czeka na dom... (524505150) - Aukcje internetowe Allegro KOCIĄTKO - śliczna mała dziewczynka Mika :) (524513312) - Aukcje internetowe Allegro
malgos Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Mika już w domku. Została krakowianką :cool1: Ależ było chętnych!
Weronikaa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 hanek napisał(a):Fotki kotków z Balina już kilka dni temu malgos przysłała mi mailem, ale dopiero teraz wstawiłam. Weronika, jeśli masz czas, proszę pomóż je ogłaszać! Melonek: Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Melon Mika: Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Mika Oki, zrobię dziś ogłoszenia :)
Ulaa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 PIERROT - młodziutki czarny kocurek SZUKA DOMU! (525367188) - Aukcje internetowe Allegro
dorixx Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Zapraszamy na bazarek na olkuskie sierotki http://www.dogomania.pl/forum/f99/styczniowy-bazarek-pro-animals-do-20-01-09-a-128778/#post11565181
Weronikaa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ogłoszenia Melonka :cool3: : www.animalia.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.olx.pl www.najpewniej.pl www.petworld.pl www.kupiepsa.pl www.adpedia.pl www.mammisia.pl www.e-zwierzak.pl www.szybko-sprzedam.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.petsy.pl Ogłoszenia są. Tylko proszę, powiedzcie mi, kogo nr GG mam ( i czy w ogóle mam ;)) umieszczać na stronkach ?
hanek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Weronika13 napisał(a): Ogłoszenia są. Tylko proszę, powiedzcie mi, kogo nr GG mam ( i czy w ogóle mam ;)) umieszczać na stronkach ? Dzięki Weronika! Nie ma potrzeby umieszczać żądnego numeru gg, telefon wystarczy.
Weronikaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 hanek napisał(a):Dzięki Weronika! Nie ma potrzeby umieszczać żądnego numeru gg, telefon wystarczy. Aha, no to dobrze :)
Recommended Posts