Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W poniedziałek jestem umówiona z Panem z Trzebini na odbiór koteczki czarnej, mam nadzieje, ze wszytsko się uda :p
wielkie dzięki za wysyłanie koteczki do Przełomu :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dominika tylko nie waz sie oddawac kotki bez umowy, i jest to kotka do pilitowania przez Ciebie do momentu sterylki. Na umowie prosze zaznaczyc miesiac w ktorym ma byc sterylka a umowe prosze oddac hanek lub malgos.

Posted

Malgos i Asia wziely 5 kotow z rzezni...
Maja teraz w domu tyle kotow :-o ze koniecznie musimy pomoc w oglaszaniu i nie wiem w jaki sposob jeszcze mozna...
Biedne te nowe kotki, przeszly takie pieklo..... Sa chore, ale najbiedniejszego nie wydali :placz: chcą, żeby umarł, potwory w ludzkich skórach!

Posted

No to trzeba się podzielić w ogłaszaniu.

Malgos, Asia - dajcie w miarę możliwości, jakieś info o kotkach. Ogłoszę chociaż jednego, w wolnym czasie, bo teraz mam urwanie głowy.. Ale na niedziele będą ogłoszenia. Tylko potrzeba mi zdjęć i info.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Weroniko skoro masz takie urwanie glowy :angryy: to nie zawracaj sobie glowy jednym kotem :angryy::angryy::angryy:

Dlaczego pani tak mówi ? Chcę pomóc. Zrobię ogłoszenia. Zaznaczyłam jednak, że w niedzielę będą (jeśli dziewczyny podadzą jakieś informacje i fotki, no bo jak nie będzie to nie zrobię, bo jak ?). Proszę wybaczyć, ale ja dziś nie mogę, bo po prostu nie mam czasu. Obiecałam, że jutro zrobię, i nie wiem w czym problem.. Jeden dzień taką wielką różnicę robi ?

Posted

Weronika, nie mów że zrobisz, tylko po prostu zrób i potem powiedz - tak jak Ika, Natalia i wszyscy.
Liczy się to, co się to co jest, a nie obiecanki.

Posted

Ulaa napisał(a):
Weronika, nie mów że zrobisz, tylko po prostu zrób i potem powiedz - tak jak Ika, Natalia i wszyscy.
Liczy się to, co się to co jest, a nie obiecanki.

Dobrze, tylko, że najpierw musiałam mieć info i foty, żeby ogłosić, więc poprosiłam i powiedziałam, że potrzebne mi do ogłaszania.
I to nie są żadne obiecanki, bo jak powiedziałam - tak zrobię, ale wszystko zależy od tego kiedy dziewczyny powiedzą coś o kotach.

Posted

Ulaa napisał(a):

Malgos wiem jaka jestes teraz zagoniona, ale może córki by mogły zrobić fotki kotków z Balina i tych z Olkusza (olkuskie do cegiełek ogólnych).

Fotki kotków z Balina już kilka dni temu malgos przysłała mi mailem, ale dopiero teraz wstawiłam.
Weronika, jeśli masz czas, proszę pomóż je ogłaszać!
Melonek: Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Melon
Mika: Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Mika

Posted

malgos napisał(a):
Upsss... Figielek poszedł w tzw. "międzyczasie" ;) Przeprowadził się do Jaworzna.

No i dobrze! Zaraz go przerzucę w nowe domki:multi:

Posted

Weronika13 napisał(a):

Ogłoszenia są. Tylko proszę, powiedzcie mi, kogo nr GG mam ( i czy w ogóle mam ;)) umieszczać na stronkach ?

Dzięki Weronika! Nie ma potrzeby umieszczać żądnego numeru gg, telefon wystarczy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...