Ada-jeje Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ja dysponuje tylko jednym adresem, pani pojechala sobie po kotke sama do Alwerni, i tam mamy troche czasu zeby podejsc spisac umowe i na dodatek jest to niedaleko bo na Chechlanej, nastepne trzy kotki to tez wystarczy tylko dac trzy umowy do podpisania i nie musimy jezdzic a Agnieszka ktora przychodzi do mnie w soboty przypilnuje sterylek i o te cztery sztuki jestem spokojna. :loveu: Natomiast nie wiem gdzie wydawala kotki Kacha i Dominika. To jeszcze nie sa wszystkie koty do adopcji , dzis jest znow jeden zgloszony ktory ma czas do jutra bo panstwo wyjezdzaja na urlop, na Katach tez sa dwa kocurki, no i w Jaworznie cztery, a w Zatorze tez mama z trzema kociakami.
Ulaa Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Jutro idę podpisać umowę kociej mamy i maluszka, który zostaje. Pamiętacie? Ta kocia mama z Zagórcza, co cudem znalazła domek razem z maluchami. Jeden (kocurek) znalazł nowy dom u koleżanki nowej pani, a drugie dziecko zostaje z mamą w domku i jest to chyba kotka. Możnaby je też na allegro wystawić.
hanek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Kotka z krzaków, o którym pisała Ada-jeje, wzięła na DT Ariadna. I pyta czy mamy jej pożyczyć jakąś klateczkę zamykaną albo duży transporterek? Kotek ma jakieś 5 tygodni niespełna (jeszcze nie umie stałego pokarmu jeść tylko zasysa) i strach go zostawiać samego w domu z dwoma kotami i Kiarą.
Ada-jeje Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Nie mamy mylych klatek ale kontenerek jest i moze zabrac.
annq Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 :multi:zastanawiamy się nad wzięciem kotka na stałe. dajcie fotkę i powiedzcie gdzie kocie się znajduje.
Weronikaa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Anng, super informacja !!!!!! :loveu::loveu::loveu:
Ulaa Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 annq napisał(a)::multi:zastanawiamy się nad wzięciem kotka na stałe. dajcie fotkę i powiedzcie gdzie kocie się znajduje. Jest dużo kociątek :cool3: Powiedz jaki maluch Cię interesuje: chłopczyk, dziewczynka, może jakieś preferencje kolorystyczne?
Ulaa Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Wstawiłam kociaczka z chorym pysiem na NK. Tam sporo osób zagląda...
annq Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Mamy już kotka:) Wczoraj przeprowadził się do nas. Ktoś znalazł zapłakaną na stacji benzynowej podczas podróży wakacyjnej i szukał dla niej (to chyba Kicia:) jest) domku przez allegro tu w Katowicach. Jacyś nieodpowiedzialni -pseudowłaściciele:mad:porzucili jak niepotrzebną rzecz! Mamy już adoptowanego pieska i kotka <hurra> ocaliliśmy dwie duszyczki:)) POZDRAWIAMY z Katowic
annq Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 trzymamy kciuki za koteczka z chorym pysiem i wszystkie inne niechciane zwierzątka-niech znajdą miłe domki i miejsce w sercach nowych właścicieli-opiekunów:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:
genobis Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Pamiętacie Batmana? To już wiecie, czemu tak się nazywa... Tak, jest pod samym sufitem.
Ulaa Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 ...a 3 sek póżniej laser w oczach spowodował stopienie się aparatu :evil_lol:
Ulaa Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Domku szuka rarytasik: rude kociątko (z racji umaszczenia najpewniej kocurek, choć te +/- 5% szans ma kotka ;)). Powinien szybko znaleźć domek, pani też będzie szukać. Nie brałaby go, bo ma własne zwierzęta, ale jego braciszka rozszarpały psy i podobny los spotkałby i tego maluszka. Pani przytrzyma, prosi tylko o coś na pchły, kleszcze i robale dla niego :razz: Również podjadę rowerkiem, co by nikogo nie obarczać, choć Dominika miałaby najbliżej, aż wstyd o coś prosić dopóki ma u siebie to ogromne stado :shake:
Ulaa Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 http://www.allegro.pl/item412529211_sliczne_kociatka_kto_da_dobry_domek_i_pokocha_.html
Ulaa Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Dominika wydała burą kotkę z miotu z Alwerni, trzeba przenieść na stronce. Być może uda się jej wydać też któregoś czarnego kocurka. Niestety ktoś jej podrzucił kolejnego kocurka - rudego. Dominika nie ma dostępu do internetu.
dominik_a Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 To prawda nie ma znowu netu, ta neostrada szaleje.:angryy::angryy: W środe zadzwonił Pan i powiedział, że chce kota, ja opowiedziałam o kotach, powiedział, że przyjedzie, podałam adres - Pan się nie zjawił, za to o 22 pod oknami znalazłam rudego kocura. Nie wiem czy to zbieg okoliczności, czy celowa manipulacja .... Ulka podała mi namiar na innego już Pana z KArniowic, przyjechał dzisiaj i zabrał właśnie tego rudego do domu. W między czasie odrobaczyłam koty z Alwerni, bo wiem, że któryś ma robaki, teraz już wszytskie są odrobaczone i odpchlone. Zachorowała również mała kotka - szara z rudym polotem, przyniesiona przez dziewczynę z Libiąża już jakiś czas temu. Kotka nie jadała, nie piła, była osowiała, bardzo schudła, dostała serię 3 antybiotyków - teraz jest już dobrze. Bilanas Kotów - dwa dni temu wydałam do BAlina, szarą kotę z Alwerni. - dzisiaj wydałam rudego kocura. Są u mnie w tej chwili- -KOTKI- czarna, czarno-biała, szara. -KOCURY- 2 czarne, biały w szare łaty. Co nam daje 6 kotów, w tym 3 kocury i 3 kotki. Bardzo proszę o ponowne wystawnienie kotów do Przełomu.
Ulaa Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Koty będą cały czas w Przełomie.. Dobrze by było zrobić im jakieś fotki aktualne, najlepiej wszystkim razem albo kilku razem. Dałoby się? :cool3:
dominik_a Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Wydałam dwa koty. Wczoraj oddałam kocura białego w szare łaty do Libiąża do moich znajomych, więc dom pewny, dobre warunki. A dzisiaj oddałam Pani dr Halinie Zielińskiej z Mydlanej kotkę szarą w czarne prręgi z rudym odblaskiem. Więc zostały 4 koty - dwie kotki i dwa kocury, 2 czarne kocury i czarna i czarna z białbym - kotki.
Ulaa Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 W Chrzanowie czekają na domek 3 dzieci bezdomnej kotki: kocurek czarny w skarpetkach i 2 bure kociczki.
hanek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Dzisiaj wydałam kocurka z DT u Ariadny. Pani wypatrzyła go na stronce. Zamieszka w Płazie z kolegą persem :)
Recommended Posts