Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dysponuje tylko jednym adresem, pani pojechala sobie po kotke sama do Alwerni, i tam mamy troche czasu zeby podejsc spisac umowe i na dodatek jest to niedaleko bo na Chechlanej, nastepne trzy kotki to tez wystarczy tylko dac trzy umowy do podpisania i nie musimy jezdzic a Agnieszka ktora przychodzi do mnie w soboty przypilnuje sterylek i o te cztery sztuki jestem spokojna. :loveu: Natomiast nie wiem gdzie wydawala kotki Kacha i Dominika. To jeszcze nie sa wszystkie koty do adopcji , dzis jest znow jeden zgloszony ktory ma czas do jutra bo panstwo wyjezdzaja na urlop, na Katach tez sa dwa kocurki, no i w Jaworznie cztery, a w Zatorze tez mama z trzema kociakami.

Posted

Jutro idę podpisać umowę kociej mamy i maluszka, który zostaje. Pamiętacie? Ta kocia mama z Zagórcza, co cudem znalazła domek razem z maluchami. Jeden (kocurek) znalazł nowy dom u koleżanki nowej pani, a drugie dziecko zostaje z mamą w domku i jest to chyba kotka.

Możnaby je też na allegro wystawić.

Posted

Kotka z krzaków, o którym pisała Ada-jeje, wzięła na DT Ariadna. I pyta czy mamy jej pożyczyć jakąś klateczkę zamykaną albo duży transporterek? Kotek ma jakieś 5 tygodni niespełna (jeszcze nie umie stałego pokarmu jeść tylko zasysa) i strach go zostawiać samego w domu z dwoma kotami i Kiarą.

Posted

annq napisał(a):
:multi:zastanawiamy się nad wzięciem kotka na stałe. dajcie fotkę i powiedzcie gdzie kocie się znajduje.

Jest dużo kociątek :cool3: Powiedz jaki maluch Cię interesuje: chłopczyk, dziewczynka, może jakieś preferencje kolorystyczne?

Posted

Mamy już kotka:) Wczoraj przeprowadził się do nas. Ktoś znalazł zapłakaną na stacji benzynowej podczas podróży wakacyjnej i szukał dla niej (to chyba Kicia:) jest) domku przez allegro tu w Katowicach. Jacyś nieodpowiedzialni -pseudowłaściciele:mad:porzucili jak niepotrzebną rzecz!
Mamy już adoptowanego pieska i kotka <hurra> ocaliliśmy dwie duszyczki:)) POZDRAWIAMY z Katowic

Posted

trzymamy kciuki za koteczka z chorym pysiem i wszystkie inne niechciane zwierzątka-niech znajdą miłe domki i miejsce w sercach nowych właścicieli-opiekunów:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Domku szuka rarytasik: rude kociątko (z racji umaszczenia najpewniej kocurek, choć te +/- 5% szans ma kotka ;)). Powinien szybko znaleźć domek, pani też będzie szukać. Nie brałaby go, bo ma własne zwierzęta, ale jego braciszka rozszarpały psy i podobny los spotkałby i tego maluszka. Pani przytrzyma, prosi tylko o coś na pchły, kleszcze i robale dla niego :razz:
Również podjadę rowerkiem, co by nikogo nie obarczać, choć Dominika miałaby najbliżej, aż wstyd o coś prosić dopóki ma u siebie to ogromne stado :shake:

Posted

Dominika wydała burą kotkę z miotu z Alwerni, trzeba przenieść na stronce.
Być może uda się jej wydać też któregoś czarnego kocurka.

Niestety ktoś jej podrzucił kolejnego kocurka - rudego.
Dominika nie ma dostępu do internetu.

Posted

To prawda nie ma znowu netu, ta neostrada szaleje.:angryy::angryy:

W środe zadzwonił Pan i powiedział, że chce kota, ja opowiedziałam o kotach, powiedział, że przyjedzie, podałam adres - Pan się nie zjawił, za to o 22 pod oknami znalazłam rudego kocura. Nie wiem czy to zbieg okoliczności, czy celowa manipulacja ....
Ulka podała mi namiar na innego już Pana z KArniowic, przyjechał dzisiaj i zabrał właśnie tego rudego do domu.

W między czasie odrobaczyłam koty z Alwerni, bo wiem, że któryś ma robaki, teraz już wszytskie są odrobaczone i odpchlone.
Zachorowała również mała kotka - szara z rudym polotem, przyniesiona przez dziewczynę z Libiąża już jakiś czas temu. Kotka nie jadała, nie piła, była osowiała, bardzo schudła, dostała serię 3 antybiotyków - teraz jest już dobrze.

Bilanas Kotów
- dwa dni temu wydałam do BAlina, szarą kotę z Alwerni.
- dzisiaj wydałam rudego kocura.

Są u mnie w tej chwili-
-KOTKI- czarna, czarno-biała, szara.
-KOCURY- 2 czarne, biały w szare łaty.
Co nam daje 6 kotów, w tym 3 kocury i 3 kotki.

Bardzo proszę o ponowne wystawnienie kotów do Przełomu.

Posted

Koty będą cały czas w Przełomie..
Dobrze by było zrobić im jakieś fotki aktualne, najlepiej wszystkim razem albo kilku razem. Dałoby się? :cool3:

Posted

Wydałam dwa koty.
Wczoraj oddałam kocura białego w szare łaty do Libiąża do moich znajomych, więc dom pewny, dobre warunki.
A dzisiaj oddałam Pani dr Halinie Zielińskiej z Mydlanej kotkę szarą w czarne prręgi z rudym odblaskiem.
Więc zostały 4 koty - dwie kotki i dwa kocury, 2 czarne kocury i czarna i czarna z białbym - kotki.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...