Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O rany :loveu::loveu::loveu: Przebily wszystko :loveu::loveu::loveu: Jakie olbrzymki juz z nich!
Hanek masz najsliczniejszych synkow na swiecie :loveu::loveu::loveu:

ps. czemu maja "lotne" imiona? ;)

Posted

Ulaa napisał(a):

ps. czemu maja "lotne" imiona? ;)

Batman jest Batmanem bo ma na główce hełm batmanowy, a Zefir jest Zefirem bo mu się tak włoski na głowie układają (jak się patrzy z boku) jakby frunął i wicher mu je rozwiewał. No.

Posted

Kociaczki, które są u mnie
- same ładnie jedzą i piją,
- załatwiają się również ładnie do kuwetki z piaseczkiem,
- są grzeczne jak na ten wiek ;)

Mieszkają w jednym pomieszczeniu ze swoim przyszywanym wójkiem gołębiem - jest poirytowany ich obecnością hehe ;)

Kociaki szukajcie domu !!!

Posted

Dominika czy masz możliwośc odrobaczyc maluszki? Im trzeba dac tą pastę dla kociąt i założyc książeczki, nowi właściciele mogliby se już sami zaszczepic :razz:

Posted

[quote name='hanek']Batmanek grzecznie siedzi a Zefir pozdrawia:

Hanek, one są najcudowniejsze na świecie !!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ale bym chciała takiego słodziaka ! :multi:

Posted

Ulaa napisał(a):
Dominika czy masz możliwośc odrobaczyc maluszki? Im trzeba dac tą pastę dla kociąt i założyc książeczki, nowi właściciele mogliby se już sami zaszczepic :razz:

Mam możliwość w poniedziałek to zrobię, tylko co to za pasta dla kociąt??? Wezmę w Libiążu w lecznicy te rzeczy na fakturę.

Posted

dominik_a napisał(a):
Mam możliwość w poniedziałek to zrobię, tylko co to za pasta dla kociąt??? Wezmę w Libiążu w lecznicy te rzeczy na fakturę.

na odrobaczanie ;) wetka na pewno będzie wiedziec.

Posted

Swietnie! :multi: A jak u nich z czystoscia i jedzeniem? Bo juz by do domkow se poszly :razz:

A dzwonila pani od kici Zuzi. Jutro wzjezdza i jesli nikt nie wezmie kici to musi zabrac ja ze soba. Wroci pod koniec miesiaca.

Posted

Kolejne kotki szukaja domków.

To dwa malutkie samczyki mające ok. 6 tygodni. Obaj chłopcy mają czarne umaszczenie. Jedyną cechą odróniajacą maluchy jest malutki krawacik u jednego z nich (na fotkach tego niestety nie widać). Jeden samczyk to typowa rozrabiaka, natomiast drugi jest spokojniejszy. Obecnie przebywają ze swoją kocią matką w Trzebini. Nauczone czystości, zaczynają wychodzić już na zewnątrz. Są oswojone z pieskami.

A oto one:

Posted

Obydwa? :-o Pani mówiła, że jednego weźmie koleżanka :mad: Czyżby się rozmyśliła? Nieładnie :shake:

Ale słodkie chłopaczki :loveu:

Posted

No to niefajnie, bo umawialiśmy się na 1 kota. Pani zostawiła 2, bo jednego miała wziąc na 100% koleżanka. Przy obecnym kocim obłożeniu każdy kot nadprogramowy zabiera domek innemu :razz:
Ludzie robią z nami co chcą :roll:

Przydałby się kociątkom zbiorczy plakacik. W ostatnich tygodniach zrobiła się spora konkurencja w miauczusiach. Przedtem ludzie po 2 m-ce czekali :roll:

Posted

Hanek bardzo proszę o info o chłopaczkach: sugerowana data urodzenia i najważniejsze info do wstawienia na stronkę :) I kilka fotek.

Dominika, czy maluszki u Ciebie mają jakieś imiona?
Napisz coś o ich charakterach i zachowaniu :)

Posted

Wyszło mi, że bączki przyszły na świat około 8 maja. Ale jeszcze wstrzymajmy się z ich ogłaszaniem, niech najpierw starsze kotki wyjdą w świat. Batmanik jeszcze nie umie samodzielnie jeść, załatwiają się do kuwetek, ale z kupkami wciąż jest problem. Jak tylko będą w takim stanie jak te kotki, które były u mnie poprzednio, to będziemy je reklamować. Prawdopodobne też, że jeden zostanie u nas.

Czy to normalne, że Zefiś lubi sypiać w kuwecie?

Posted

Moje kociaczki (tzn małe ruski od mojej Psotki) też często spały, więc chyba normalne ;)

A ogłaszac nie chce, tylko wstawic na stronke, żeby "fani i obserwatorzy fundacji" dowiedzieli się o ich istnieniu :):loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...