staff-ka Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Podsylam wyniki Staffiorów : PSY Klasa Szcz. 1.Wo NATAN Port Erin Klasa ML. 1.Zw.ML. BETA Redbull Klasa Posr. 1.CWC,NPwR,Zw.RASY TARAKIRRI KIRRIK Staff-Ka 2. nieobecny INTRO INCOGNITO Pullera Klasa Cham. 1.CWC DIRTY DANCING Daffodil Yellow SUKI Klasa Szcz. 1.Wo.Naj.Szczenie w Rasie LA OLA Daffodil Yellow - no musze przyznac,ze od Bytomia suczka wyglada o wiele lepiej :) Klasa Mlodz. 1.Zw.ML.BRITTA Redbull 2.dsk.DELI Bu-Am-Sti Klasa Posr. 1.CWC ANGEL Redbull 2.KASSANDRA Mendog 3.KAREN Mendog klasa Otw. 1.CWC,NSwR HIGH EMOTION Daffodil Yellow Za zamieszanie powstale w ringu z mojej przyczyny serdecznie PRZEPRASZAM :oops: przede wszystkim sedziujacych i obecnych którzy musieli byc tego SWIADKAMI :oops: :oops: :oops: Od ponad 12 lat (jako handler) zdarzylo mi sie to po raz pierwszy :evilbat: ,aby narobic "szumu' na wystawie :oops: :oops: :oops: Na glupotę nie ma lekarstwa :roll: , a CZLOWIEK JEST TYLKO CZLOWIEKIEM :-? Pozdr.......... 8) Quote
tufi Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Opowiadaj, cos wykombinowala! :o A jak tu nie chcesz to mow, po ilu :drinking: jezyk Ci sie rozplatuje :) Quote
XXL Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 A jak tu nie chcesz to mow, po ilu :drinking: jezyk Ci sie rozplatuje :) tufi :Dhahah widze ze niezle kombinuiesz :D :drinking: Quote
Kati Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 Staff-ka gratuluje zwycięstwa, niekompletne wyniki podałam już wcześniej w dziale 'wystawy', A o co było to zamieszanie, ja się trochę spóźniłam i nie wiem za wiele i też jestem ciekawa. Quote
tunio Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 po pierwsze to gratuluje kolejnej porcji zwyciestw dla psa o Twoim przydomku,Staff-ko 8) A po drugie opowiadaj co sie stalo 8) W Bytomiu wydawalas mi sie oaza spokoju :wink: Quote
Matisse Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 Carr Kasia oaza spokoju? A słuchałaś całości jej wypowiedzi? Chyba nie :evilbat: :wink: Quote
tunio Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 Carr Kasia oaza spokoju? A słuchałaś całości jej wypowiedzi? Chyba nie :evilbat: alez tak i dlatego jest na koncu zdanie oczko :evilbat: :wink: Quote
staff-ka Posted June 8, 2004 Author Posted June 8, 2004 DOKLADNIE to CALA ja :oops: Uwierzcie nie jest latwo "zmiescic" sie w Swiecie osobie,która okazuje swoje EMOCJE bez ogródek i mówi to co myśli - oj nie :( Niektórzy mówia ,ze jest to ZALETA ja jednak żyjac juz ileś tam lat uwazam ,ze moze tak ale BARDZO ZGUBNA i nie akceptowana przez OGÓL :-? Kontrowersja wzbudza jednak "niemily posmak" do danego czlowieka :( i jest sie automatycznie na przegranej :-? A powiedzonko : " CO NA SERCU TO NA JEZYKU " nie jest odbierane MILO wsród otoczenia :( :( Majac lat 15 myslalam,ze "wyrosne " z tego ,ze to takie wiadomo wiek dojrzewania itp. Majac lat 20 myslalam,ze jednak jeszcze nie doroslam 8) Będac po 30 - utwierdzilam sie w przkonaniu ,ze jednak TE TYPY TAK MAJĄ :roll: , na domiar zlego jestem nijak nieopanowana - brrrrrrrrrr :evilbat: CZAsem mi sie udaje - z czego jestem bardzo zadowolona :D Co W Raciborzu wymyslilam - Ja tam nie myslalam - zadzialal mój impuls i tyle :oops: Nic sie takiego okropnego nie stalo - poprostu "ludzka zyczliwość :evilbat: " i afera gotowa :-? Chodzi mi tylko o to,ze ja sie zle z tym czuje i ,ze tak zareagowalam - bo gdzie jak gdzie ale na wystawach STARALAM sie być mimo wszystko OPANOWANĄ .Okropnie jest mi przykro,ze osoby sedziujace NIEPOTRZEBNIE :evilbat: zostaly w to "wmieszane" bo to absolutnie nie dotyczylo ich :-? - poprostu pewien wystawca ZLE ROZEGRAL SPRAWĘ - majac COS do mojej osoby , a ja do niego i tyle 8) Quote
tunio Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 no gadaj po dobroci, co żeś nawywijała... :wink: ....i na jaki temat.... :wink: Quote
Kati Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Okropnie jest mi przykro,ze osoby sedziujace NIEPOTRZEBNIE zostaly w to "wmieszane" bo to absolutnie nie dotyczylo ich - poprostu pewien wystawca ZLE ROZEGRAL SPRAWĘ - majac COS do mojej osoby , a ja do niego i tyle ale czym ty się przejmujesz? Porzcierz i tak wygrał najlepszy pies. :) Quote
Recommended Posts