Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podsylam wyniki Staffiorów :

PSY

Klasa Szcz.

1.Wo NATAN Port Erin

Klasa ML.

1.Zw.ML. BETA Redbull

Klasa Posr.

1.CWC,NPwR,Zw.RASY TARAKIRRI KIRRIK Staff-Ka

2. nieobecny INTRO INCOGNITO Pullera

Klasa Cham.

1.CWC DIRTY DANCING Daffodil Yellow

SUKI

Klasa Szcz.

1.Wo.Naj.Szczenie w Rasie LA OLA Daffodil Yellow - no musze przyznac,ze od Bytomia suczka wyglada o wiele lepiej :)

Klasa Mlodz.

1.Zw.ML.BRITTA Redbull

2.dsk.DELI Bu-Am-Sti

Klasa Posr.

1.CWC ANGEL Redbull

2.KASSANDRA Mendog

3.KAREN Mendog

klasa Otw.

1.CWC,NSwR HIGH EMOTION Daffodil Yellow

Za zamieszanie powstale w ringu z mojej przyczyny serdecznie PRZEPRASZAM :oops: przede wszystkim sedziujacych i obecnych którzy musieli byc tego SWIADKAMI :oops: :oops: :oops:

Od ponad 12 lat (jako handler) zdarzylo mi sie to po raz pierwszy :evilbat: ,aby narobic "szumu' na wystawie :oops: :oops: :oops:

Na glupotę nie ma lekarstwa :roll: , a CZLOWIEK JEST TYLKO CZLOWIEKIEM :-?

Pozdr.......... 8)

Posted
A jak tu nie chcesz to mow, po ilu :drinking: jezyk Ci sie rozplatuje :)

tufi :Dhahah widze ze niezle kombinuiesz :D :drinking:

Posted

Staff-ka gratuluje zwycięstwa, niekompletne wyniki podałam już wcześniej w dziale 'wystawy', A o co było to zamieszanie, ja się trochę spóźniłam i nie wiem za wiele i też jestem ciekawa.

Posted

po pierwsze to gratuluje kolejnej porcji zwyciestw dla psa o Twoim przydomku,Staff-ko 8)

A po drugie opowiadaj co sie stalo 8) W Bytomiu wydawalas mi sie oaza spokoju :wink:

Posted
Carr Kasia oaza spokoju? A słuchałaś całości jej wypowiedzi? Chyba nie :evilbat:

alez tak i dlatego jest na koncu zdanie oczko :evilbat:

:wink:

Posted

DOKLADNIE to CALA ja :oops:

Uwierzcie nie jest latwo "zmiescic" sie w Swiecie osobie,która okazuje swoje EMOCJE bez ogródek i mówi to co myśli - oj nie :(

Niektórzy mówia ,ze jest to ZALETA ja jednak żyjac juz ileś tam lat uwazam ,ze moze tak ale BARDZO ZGUBNA i nie akceptowana przez OGÓL :-?

Kontrowersja wzbudza jednak "niemily posmak" do danego czlowieka :( i jest sie automatycznie na przegranej :-? A powiedzonko : " CO NA SERCU TO NA JEZYKU " nie jest odbierane MILO wsród otoczenia :( :(

Majac lat 15 myslalam,ze "wyrosne " z tego ,ze to takie wiadomo wiek dojrzewania itp.

Majac lat 20 myslalam,ze jednak jeszcze nie doroslam 8)

Będac po 30 - utwierdzilam sie w przkonaniu ,ze jednak TE TYPY TAK MAJĄ :roll: , na domiar zlego jestem nijak nieopanowana - brrrrrrrrrr :evilbat:

CZAsem mi sie udaje - z czego jestem bardzo zadowolona :D

Co W Raciborzu wymyslilam - Ja tam nie myslalam - zadzialal mój impuls i tyle :oops:

Nic sie takiego okropnego nie stalo - poprostu "ludzka zyczliwość :evilbat: " i afera gotowa :-?

Chodzi mi tylko o to,ze ja sie zle z tym czuje i ,ze tak zareagowalam - bo gdzie jak gdzie ale na wystawach STARALAM sie być mimo wszystko OPANOWANĄ .Okropnie jest mi przykro,ze osoby sedziujace NIEPOTRZEBNIE :evilbat: zostaly w to "wmieszane" bo to absolutnie nie dotyczylo ich :-? - poprostu pewien wystawca ZLE ROZEGRAL SPRAWĘ - majac COS do mojej osoby , a ja do niego i tyle 8)

Posted
Okropnie jest mi przykro,ze osoby sedziujace NIEPOTRZEBNIE zostaly w to "wmieszane" bo to absolutnie nie dotyczylo ich - poprostu pewien wystawca ZLE ROZEGRAL SPRAWĘ - majac COS do mojej osoby , a ja do niego i tyle

ale czym ty się przejmujesz? Porzcierz i tak wygrał najlepszy pies. :)