Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to nie moja zasługa ciotka ERKA ich przysłała do mnie:lol:maleństwo pojechało do chrzanowa do małżeństwa ok 50 lat.będzie mieszkała w bloku i spała w łóżeczku jak ich poprzedni piesek który odszedł ze starości za TM.aż się dziwie że zabrali ją i się nie zniechęcili LILI przeszła samą siebie najpierw ugryzła panią,potem poszła z zębami na pana a na końcu zsikała się im prosto pod nogi:mad:.ja poprostu doznałam szoku ona nigdy nawet nie warkneła na nas tylko rozdawała buziaki a dzieciaki mogły ją nosić na rękach jak misiaczka LILI uwielbiała być w centrum zainteresowania,a tu dzisiaj taki numer cały czas tylko latała to do mnie to do dzieci i nas całowała a na tych państwa patrzyła z pod oka i warczała:crazyeye:

Posted

Jagienka42, bardzo się cieszę i dziękuję Tobie i sugarr za przechowanie Lili:iloveyou:.
Sugarr nie ma w kraju, więc na razie nie dzwoniłam do niej z tą wiadomością, ale jak wróci będzie miałą niespodziankę:lol:.

Czyli wszystkie szczeniory juz w nowych domkach:multi:. Została tylko mamuśka.
Bo mam nadzieję, że Lili jakos się zachowa w nowym domu i nie będzie reklamacji:razz:. Bidulek był troche przenoszony i co się przyzwyczaiła do domu, to zmiana, więc nic dziwnego ,że nie chciała opuszczać jagienki42:eviltong:.
Jutro postaram sie tam zadzwonić i dowiedzieć ,jak tam sie sprawuje.

Posted

Jestem już, jestem! Właśnie chciałam dzwonić dowiadywać się jak z odbiorem Lili, nawet sobie myślałam, że taka sama pogoda jak ją zabiorę i jak ją oddawałam Jagience42, a tutaj takie wieści! Przyznam, że trochę miałam taką ukrytą nadzieję, że jeszcze może tydzień chociaż... Że jeszcze na spacerki pochodzimy, że nowe ucha jej zobaczę :evil_lol: Ale cudownie się stało i oby wszystko poszło ok w nowym domku. Jeszcze wcześniej sprawdziłam maila i dostałam wczoraj pytanie o Lili. Sprawdziłam forum, odpisałam, że w nowym domu, ale zaproponowałam, że na życzenie powysyłam jakieś inne podobne psiaki, oby ten ktoś się zdecydował.

Jagienka42 DZIĘKUJĘ OGROMNIE :Rose:

A swoją drogą, to ma charakterek sunia :cool3:

I jeszcze śliczne zdjęcia (nie żeby na każdym spał... :evil_lol:) braciszka z nowego domu. Oczywiście jest zaszczepiony już i miewa się bardzo dobrze.
Strasznie ma fajną maskę na pyszczku

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mój baryłek już nie taki baryłek... Ale krótkołap pozostał-był Oj ile to już minęło.

Taaaki duży

A taaaki groźny:loveu:

Zdrowy, ruchawy, na wycieczki za Kraków jeździ. Państwo aktualnie przed kolejnym odrobaczaniem i rozmową z wetem na temat kastracji