San_(jagodowa:) Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Axeli i upragniona zabawka: Mam,mam,mam!:lol: Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Axel ma domek :) Został dziś zabrany przez Panią, która przed 3 miesiącami znalazła go przywiązanego do płotu. Tak długo biła się z myślami,tak bardzo nie potrafiła o nim zapomnieć, że ostatecznie dziś go przygarnęła :) Axel na bardzo Ją lubi i na pewno będzie wreszcie szczęśliwy :) Quote
lariss72 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 ciekawe kto bedzie chciał być teraz w kojcu z Maksem!!!!!....... współczuje temu na kogo padnie, stopery do uszu! Quote
San_(jagodowa:) Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 No to już można współczuć,bo do Maksa wprowadziła się Prima:eviltong: Ale trzeba przyznać,że się dobrali...:razz: Quote
Macho Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Czyli teraz masowy zakup stoperów do uszu dla...wolontariuszy :eviltong: Quote
San_(jagodowa:) Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Maks i Prima zostali przeniesieni do innego kojca, tak że uszy wolontariuszy mogą nieco odpocząć:eviltong: Quote
Recommended Posts