Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zawsze twierdziłam, że mój geniusz nie zna granic, ale teraz to już przesada. Krojąc melona tak się umiejętnie pocięłam, że mam obecnie jedną rękę :crazyeye: I jak mam dokończyć rozetki???

Posted

McDzik napisał(a):
Super sługie :) z ilumetrowej wstążki je robisz?

zależy która?? bo rózową i te trójkąciki się robi osibno a ta bordowa to na ogół z 4 m ale zużyłam ok 2m

a co do zdjęć na tamtej stronce to narazie nie ma fotek ale jak będą to powiem

Posted

Bura napisał(a):
Zawsze twierdziłam, że mój geniusz nie zna granic, ale teraz to już przesada. Krojąc melona tak się umiejętnie pocięłam, że mam obecnie jedną rękę :crazyeye: I jak mam dokończyć rozetki???

Ujjj :-( Biedaczyno, współczuje

Posted

oOOOoo no bez jednej ręki to troche kiszka :crazyeye: no i co pudle zrobią biedne w Krakowie bez rozetek od Burej? :(

----
Asiuleczka.Warka - czyli jednak z 2metrowej? No nie chodzi mi o to, ile kupujesz, a potem i tak cos odcinasz, tylko ile Ci na nia schodzi, bo mają bardzo długie ogony :)

Posted

[quote name='McDzik']oOOOoo no bez jednej ręki to troche kiszka :crazyeye: no i co pudle zrobią biedne w Krakowie bez rozetek od Burej? :(
No, jakoś się obędą bez...

Posted

Asiuleczka.Warka napisał(a):
mniej więcej 2-3m a ogonki robiłm z dodatkowego metra bo na ogonki celowo kupowałam :);):cool3:

no to super, fajnby efekt :cool3:

Posted

Bura:
Są piękne!
Ja zrobiłam dwie, pierwszy raz w życiu, później wstawię, natchnęła mnie Ilona, a, ze czas egzaminów na uczelni, to wszystko inne poza nauką chce się robic

Posted

[quote name='Dada']Bura:
Są piękne!
Ja zrobiłam dwie, pierwszy raz w życiu, później wstawię, natchnęła mnie Ilona, a, ze czas egzaminów na uczelni, to wszystko inne poza nauką chce się robic[/quote]
o to dlaczego jeszcze mi się nie pochwaliłaś?

Posted

Bura, ile by kosztowało odkupienie takiego jednego cudeńka z "1" na Kraków? :) Bo w sumie to rozetki dla spanieli tybetańskich już są, ale jedna brzydka wyszła i na dodatek juz w Krakowie jest, ale rano przed ocenami zawsze można przecież podmienić jeszcze.. i tak sobie patrze i patrze na Twoje piekności :) .. hm? :)

Posted

ilona, no właśnie nie wiem, a jak na pierwszy raz to skromnie mówiąc mi się udały :diabloti:
Na wzór mam masę flots z zawodów jeździeckich. Tak mówimy na rozetki, wyglądają dokładnie tak samo..

Posted

[quote name='McDzik']Bura, ile by kosztowało odkupienie takiego jednego cudeńka z "1" na Kraków? :) Bo w sumie to rozetki dla spanieli tybetańskich już są, ale jedna brzydka wyszła i na dodatek juz w Krakowie jest, ale rano przed ocenami zawsze można przecież podmienić jeszcze.. i tak sobie patrze i patrze na Twoje piekności :) .. hm? :)[/quote]
Masz PW :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Patrz, patrz, i ucz się :lol:

Posted

Russelka fajna ta rozetka tylko mam jedną uwagę ale to tylko moje prywatne odczucie i upodobanie żebys jak robisz ogonki to wstążki ciut przy górze choć troszkę bliżej siebie dała tj u Bury np. na tym zdjęciu powyżej mojego postu bo tak to taka każda oddzielna a mi bardziej się u grury złączone bardziej podobaja ale to tylko moja opinia;)

Posted

Russellka - ślicznie :) <klaszcze>

Burej to już chwalic nie trzeba :p tylko zapytam - jak robisz, że te dzioby są takie hiper wypukłe? Pompką powietrze wstrzykujesz? xDD Bo ja gdzieś już tu wczesniej czytałam, chyba Ilka21 albo Frytela pisała - żeby tej górnej warstwy dziobka nie przyszywać, tylko to, czym się zagina.. ale nie wychodzi :(

Posted

nio ja pisała że przyszywasz tylko tą stronę co sa dłuższe wstążeczki po ułożeniu w trójkąt czyli dwa końce wstązki a to co proste zostaje czyli jest na górze to nie przyszywasz

Posted

Ilka21 napisał(a):
nio ja pisała że przyszywasz tylko tą stronę co sa dłuższe wstążeczki po ułożeniu w trójkąt czyli dwa końce wstązki a to co proste zostaje czyli jest na górze to nie przyszywasz

No własnie tak robiłam i na początku jest fajnie, a potem jak przyklejam kółko to się miażdżą na placek znowu :placz: