panbazyl Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 to fota ekranu z kawałkiem paszportu - reszty tu nie wkleję, bo są tam dane osobowe Quote
ewelina7797 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 ooo ale dziwne O.O bo ja to z wp wzięłam ze swoich wiadomości :P to może wstawię jeszcze raz i przepraszam za błąd :( to się nie powtórzy ! i przepraszam bardzo nawet nie wiem dlaczego pojawia się ten paszport :O Quote
panbazyl Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 no teraz bomba jest jak trzeba. :) że z wp wzięłaś to wiem, prześledziłam część trasy zdjęcia. na pv napisz mi czy miałaś ostatnio skan paszportu kogoś z Ukrainy - bo u mnie nadal jest to zdjęcie, mimo odświeżania ekranu czy zamykania komputera. Bo znam dobrze tą osobę której zdjęcie mi się pokazuje zamiast tej bombki (w tym poście pierwszym co pisałaś) Quote
panbazyl Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 no i sprawa mojego zdjęcia się wyjaśniła. Do konca nie wiem jak to się stało, ale coś dziwnego się zadziało, cos co praktycznie jest niemozliwe i nie powinno się zdażyć (czyli jesteśmy na wyższym poziomie rozumienia, mówiąc po ludzku - tu zaczynają się "cuda"). Ewelina w poście pierwszym o swoich bombkach (z resztą bardzo fajnych :) ) załączyła zdjęcie bombki które się chyba nie otwierało. Za to u mnie się w miejscu zdjęcia (ale jak byłam zalogowana na dogo a na dogo wchodzilam przez swoją pocztę) pojawiało się zdjęcie paszportu osoby którą znam. A jak wchodziłam na dogo bez logowania albo z ominieciem swojej poczty to w pierwszym poście o bombce nie miałam żadnego obrazka (pewnie jak wszyscy inni). I przy pomocy dobrych dusz (którym bardzo dziekuje!) doszlismy do wniosku, że cos co niemożliwe się wlaśnie zdażyło, ale jak to nie wiem. W każdym razie (ale to tylko sie dzialo u mnie i pod warunkiem wejścia na dogo z poczty) podczepiło mi się zdjęcie z załącznika jaki dostałam w mailu ponad 3 lata temu! Nie wiem jak sie to stało i dlaczego akurat ten załącznik a nie inny. W każdym razie sprawa sie wyjaśniła :) Mam nawiedzony komputer. Nauczyłam się robić screeny i posprzatałam sobie pocztę :) A bombki Eweliny są śliczne i choinka nimi obwieszona musi wyglądać uroczo :) Quote
ewelina7797 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 panbazyl napisał(a):no i sprawa mojego zdjęcia się wyjaśniła. Do konca nie wiem jak to się stało, ale coś dziwnego się zadziało, cos co praktycznie jest niemozliwe i nie powinno się zdażyć (czyli jesteśmy na wyższym poziomie rozumienia, mówiąc po ludzku - tu zaczynają się "cuda"). Ewelina w poście pierwszym o swoich bombkach (z resztą bardzo fajnych :) ) załączyła zdjęcie bombki które się chyba nie otwierało. Za to u mnie się w miejscu zdjęcia (ale jak byłam zalogowana na dogo a na dogo wchodzilam przez swoją pocztę) pojawiało się zdjęcie paszportu osoby którą znam. A jak wchodziłam na dogo bez logowania albo z ominieciem swojej poczty to w pierwszym poście o bombce nie miałam żadnego obrazka (pewnie jak wszyscy inni). I przy pomocy dobrych dusz (którym bardzo dziekuje!) doszlismy do wniosku, że cos co niemożliwe się wlaśnie zdażyło, ale jak to nie wiem. W każdym razie (ale to tylko sie dzialo u mnie i pod warunkiem wejścia na dogo z poczty) podczepiło mi się zdjęcie z załącznika jaki dostałam w mailu ponad 3 lata temu! Nie wiem jak sie to stało i dlaczego akurat ten załącznik a nie inny. W każdym razie sprawa sie wyjaśniła :) Mam nawiedzony komputer. Nauczyłam się robić screeny i posprzatałam sobie pocztę :) A bombki Eweliny są śliczne i choinka nimi obwieszona musi wyglądać uroczo :) Dziękuję Bardzo i cieszę się że problem został rozwiązany ;) Quote
panbazyl Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 odkurzę trochę wątek ostatnie roboty Quote
panbazyl Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 mańka_ napisał(a):Oj, oj, a czemu tak tajemniczo? :-D żadna tajemnica, tylko zdjęcia robione przed 2 godzinami w nocy i na wlepce środkowej światło się odbija jak psu na nie powiem czym. No ogólnie mówiąc kiepsko całośc przez to wygląda. Kolory wstążek też nie te - bo jedna jest zielona - to nawet widać, a druga niebieska granatowa - czego tu nie widać. Zdjęcia bez lampy robione, ale jednak nie to światło. jak zrobię za dnia to wrzucę całość. To są rozety na specjalne zamówienia dla konkretnych psów, nie na wystawy tylko do domu. Quote
Guciek Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 panbazyl napisał(a):no teraz bomba jest jak trzeba. :) że z wp wzięłaś to wiem, prześledziłam część trasy zdjęcia. na pv napisz mi czy miałaś ostatnio skan paszportu kogoś z Ukrainy - bo u mnie nadal jest to zdjęcie, mimo odświeżania ekranu czy zamykania komputera. Bo znam dobrze tą osobę której zdjęcie mi się pokazuje zamiast tej bombki (w tym poście pierwszym co pisałaś) Na 99% to nic niemozliwego, zapewne dziewczyna podala linka do zdjec bezposrednio z poczty, tj samego załącznika. Najprawdopodobniej taki sam link do załącznika miałaś Ty w swojej skrzynce pod zdjęciem paszportu :) To tak jak z wrzucaniem c:/pulpit/cos tam. U nas bedzie sie pokazywal nasz obrazek, bo komp bierze sciezke do fotki z naszego kompa, a kto inny jesli ma taki sam plik o tej samej nazwie u siebie - bedzie to widzial jako swoj obrazek ze swojego :) Quote
Siberian Love Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Przy okazji zapraszam do funpage'a na FB, zarówno robiących rozetki, jak i hodowców i ludzi zaopatrujących się w nie :) Quote
Viris Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Moje ostatnie: Dla weterynarza, od wdzięcznej pacjentki :) Siberian Love - trochę krzywo tu i ówdzie, ale jak na początki całkiem nieźle. Chociaż na odwrocie widać ołówkiem obrysowanie koła - bardzo nieładnie to wygląda. Oj na froncie też - koniecznie - jeśli to ołówek - to gumka w ruch. Btw - na forum obowiązuje regulamin (ilość zdjęć na post). Quote
cockermanka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Viris,pięęękne kolorki! Rozety nie chwalę, bo śliczna jak zawsze :D Quote
Viris Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 W tym roku choinka w takich kolorkach też była :) A rozetę układałam sobie w głowie prawie dwa lata haha :) Mam "tempo". Dzięki bardzo. Quote
panbazyl Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Guciek napisał(a):Na 99% to nic niemozliwego, zapewne dziewczyna podala linka do zdjec bezposrednio z poczty, tj samego załącznika. Najprawdopodobniej taki sam link do załącznika miałaś Ty w swojej skrzynce pod zdjęciem paszportu :) To tak jak z wrzucaniem c:/pulpit/cos tam. U nas bedzie sie pokazywal nasz obrazek, bo komp bierze sciezke do fotki z naszego kompa, a kto inny jesli ma taki sam plik o tej samej nazwie u siebie - bedzie to widzial jako swoj obrazek ze swojego :) zapewne tak było, ale jestem komputerową blondynką i to ciemną.... Jak wchodzę na dogo przez pocztę to mam tak nadal, ale jak "z buta" tak od razu to wszystko jest ok. Viris - fajny pomysł na prezent :) Nawet bardzo. Co prawda kolory "nie moje" ale to nic. Powinniśmy rozpropagować bardziej rozetki właśnie przez takie małe cacka dla weta czy dla każdego malucha z miotu dla nowych właścicieli. Mam sporo nowych na jedną z wystaw - praktycznie juz gotowe, ale jakos sie do zrobienia zdjęć nie mogę zebrać. Quote
panbazyl Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 a to na Rzeszów to też :) (część się na zdjęcie nie zmieściła...) Quote
panbazyl Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 dzięki. Mam nadzieję, że też się ludziska ucieszą jak dostaną. Quote
cockermanka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Na pewno się ucieszą - bardzo ładne! Quote
panbazyl Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='cockermanka']Na pewno się ucieszą - bardzo ładne![/QUOTE] dziękuję. Na wystawie będę "podglądać" czy się spodobało. Quote
Viris Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Bardzo ładne prace :) Nie mam chyba do czego się doczepić ;))) Quote
Viris Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 A tu nie rozetowo, ale nagrodowo. Mój pierwszy sznurek wystawowy :) Quote
szalej Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) my dostaliśmy taką rozetke: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/22119_589511701075888_1399976013_n.jpg Edited January 29, 2013 by Viris Zamiana za dużego zdjęcia na link. Quote
Recommended Posts