Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aa, rozumiem :-D
Ja za to nie przepadam jak są równe wszystkie wstążki... jakoś to tak klockowato dla mnie wygląda - szczególnie przy małej rozetce (a ta jest nieduza ;-) )

Posted

mańka_ napisał(a):

Jeszcze kilka czeka w kolejce, ale nie pokażę dziś, bo zamówione przez koleżankę i jak tu wejdzie i zobaczy przed odebraniem to będzie po dreszczyku emocji :evil_lol:

Ooooo, to moje :D
Zdjęcia jutro będą, zalecę jutro odebrać rozetki - nie mogę się już doczekać, jak wyszły :D

Zwłaszcza że tam jest specjalny prezent od cioteczki Ani - rozetka Pasiutkowa Championowa :D

• 2 weeks later...
Posted

Nie wiem czy to wina zdjęć, ale pierwsza rozeta (i reszta też, ale w mniejszym stopniu) wydają się być "krzywe". Chodzi o to że środek nie jest w centrum. Jest bliżej prawej strony. W zielonej lepiej żeby tych dziobów białych nie było, bo jest ich mało - i rzuca się w oczy, że każdy ma tak na prawdę inny rozmiar. Przy większej ilości dziobów nawet jeśli nie uda się ich dobrze ulokować, nie rzuci się to tak bardzo w oczy.

Posted

Wina zdjeć niestety - nie miałam pod ręką statywu, to zrobiłam jak się dało. Nawet ze statywem mi często leci - właśnie na lewo ;-)
Co do dziobów - dzieki za radę ;-)

Posted

ten srodek na niebieskiej śmiesznie wyszedł - chyba jakoś perspektywę zrobiłaś z ukosa, bo wyszedł środek owalny. Co jest zabawne też :)
Ja mam sporo nowych rozet, ale bez środków. Robię duże zamówienie na jedną z wystaw, nie mogę na razie powiedzieć na jaką, ale ok 100 rozet. Jak zrobię tymczasowe środki to pokażę coś. Tylko nie obiecuję, że będzie to szybko, bo poza rozetami sprawy firmowe mnie dręczą ;)

Posted

niebieska większa - jakby lekko kopnięte koło, ale to może być złudzenie przez rysunek psa - ale dla mnie się po prostu środek "kładzie" w prawo. Może sam rysunek ciut w lewo przesuń. Wiem, czepiam się ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='mańka_']Jakiegoś konkretnego koloru nie ma, ja daję granatowe ;-)[/QUOTE]

dzięki. Bo raz chcę zrobić tak jak trzeba. I szukam właśnie na IV lokate jaki być powinien.

Posted

[quote name='cockermanka']Od paru lat robię na Krajową beagle i tam zawsze jest tak:
1 - czerwony
2 - szafirowy
3 - żółty
4 - zielony[/QUOTE]
A fakt, z taką kolorystyką spotkałam się za granicą :-)
Ale zrozumiałam, ze panbazyl miała na myśli dla 1,2,3 kolory medali i co dla 4 :>

Posted

[quote name='mańka_']A fakt, z taką kolorystyką spotkałam się za granicą :-)
Ale zrozumiałam, ze panbazyl miała na myśli dla 1,2,3 kolory medali i co dla 4 :>[/QUOTE]
tak, dokładnie tak. A tak dokładnie to BIS - bo chcę zrobić tak jak powinno być. I mam problem z IV lokatą właśnie.

Posted

Coś dla rozetolubnych, czyli wieniec świąteczny do powieszenia na drzwi lub ścianę

Średnica całości około 33cm

możliwość umieszczenia zdjęć lub napisów w środkach małych rozetek

możliwość modyfikacji ilości małych rozetek i ich wzorów (np tylko dwa lub cały wieniec z jednego wzoru)

Dla hodowców, wystawców, handlerów...

Tylko 3 sztuki! Zamówienia na PW lub przez mail: rozety@gazeta.pl

Posted (edited)

Idą święta więc czas robić ozdobne bombeczki :D
Ta akurat jest z kryształkami swarovskiego ;)
Jak by ktoś był zainteresowany proszę pisać priv.
średnica: 16

Edited by ewelina7797
Posted

[quote name='ewelina7797']Idą święta więc czas robić ozdobne bombeczki :D
Ta akurat jest z kryształkami swarovskiego ;)
Jak by ktoś był zainteresowany proszę pisać priv.
średnica: 16

też tak macie?

Posted

zrobiłam foty tego co u mnie było, ale są to dane z paszportu - normalne zdjęcie strony z paszportu z danymi osobowymi, skreena nie potrafię zrobić. Zdjęcie jest spore, dwie strony paszportu. obrazek zapisałam na kompie - bo sam obrazek potrafię zapisać.