mańka_ Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Aa, rozumiem :-D Ja za to nie przepadam jak są równe wszystkie wstążki... jakoś to tak klockowato dla mnie wygląda - szczególnie przy małej rozetce (a ta jest nieduza ;-) ) Quote
amanda-1a Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 mańka_ napisał(a): Jeszcze kilka czeka w kolejce, ale nie pokażę dziś, bo zamówione przez koleżankę i jak tu wejdzie i zobaczy przed odebraniem to będzie po dreszczyku emocji :evil_lol: Ooooo, to moje :D Zdjęcia jutro będą, zalecę jutro odebrać rozetki - nie mogę się już doczekać, jak wyszły :D Zwłaszcza że tam jest specjalny prezent od cioteczki Ani - rozetka Pasiutkowa Championowa :D Quote
mańka_ Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Rozetki odebrane, więc już można i w net wrzucić :-) Najpierw - rozetka nowego Championa Polski :-) I pozostałe z zamówienia :-) Quote
Viris Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Nie wiem czy to wina zdjęć, ale pierwsza rozeta (i reszta też, ale w mniejszym stopniu) wydają się być "krzywe". Chodzi o to że środek nie jest w centrum. Jest bliżej prawej strony. W zielonej lepiej żeby tych dziobów białych nie było, bo jest ich mało - i rzuca się w oczy, że każdy ma tak na prawdę inny rozmiar. Przy większej ilości dziobów nawet jeśli nie uda się ich dobrze ulokować, nie rzuci się to tak bardzo w oczy. Quote
mańka_ Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Wina zdjeć niestety - nie miałam pod ręką statywu, to zrobiłam jak się dało. Nawet ze statywem mi często leci - właśnie na lewo ;-) Co do dziobów - dzieki za radę ;-) Quote
panbazyl Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 ten srodek na niebieskiej śmiesznie wyszedł - chyba jakoś perspektywę zrobiłaś z ukosa, bo wyszedł środek owalny. Co jest zabawne też :) Ja mam sporo nowych rozet, ale bez środków. Robię duże zamówienie na jedną z wystaw, nie mogę na razie powiedzieć na jaką, ale ok 100 rozet. Jak zrobię tymczasowe środki to pokażę coś. Tylko nie obiecuję, że będzie to szybko, bo poza rozetami sprawy firmowe mnie dręczą ;) Quote
mańka_ Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ale w której? Nie widzę owalnego środka... Quote
panbazyl Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 niebieska większa - jakby lekko kopnięte koło, ale to może być złudzenie przez rysunek psa - ale dla mnie się po prostu środek "kładzie" w prawo. Może sam rysunek ciut w lewo przesuń. Wiem, czepiam się ;) Quote
panbazyl Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 proszę powiedzcie mi jaki kolor się daje na IV lokatę? Czy jest jakiś taki typowy czy nie? Quote
mańka_ Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Jakiegoś konkretnego koloru nie ma, ja daję granatowe ;-) Quote
panbazyl Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='mańka_']Jakiegoś konkretnego koloru nie ma, ja daję granatowe ;-)[/QUOTE] dzięki. Bo raz chcę zrobić tak jak trzeba. I szukam właśnie na IV lokate jaki być powinien. Quote
cockermanka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Od paru lat robię na Krajową beagle i tam zawsze jest tak: 1 - czerwony 2 - szafirowy 3 - żółty 4 - zielony Quote
mańka_ Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='cockermanka']Od paru lat robię na Krajową beagle i tam zawsze jest tak: 1 - czerwony 2 - szafirowy 3 - żółty 4 - zielony[/QUOTE] A fakt, z taką kolorystyką spotkałam się za granicą :-) Ale zrozumiałam, ze panbazyl miała na myśli dla 1,2,3 kolory medali i co dla 4 :> Quote
cockermanka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Dla 4 zielony. Tak robiłam dla cockerów na Wrocław ;) Quote
panbazyl Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='mańka_']A fakt, z taką kolorystyką spotkałam się za granicą :-) Ale zrozumiałam, ze panbazyl miała na myśli dla 1,2,3 kolory medali i co dla 4 :>[/QUOTE] tak, dokładnie tak. A tak dokładnie to BIS - bo chcę zrobić tak jak powinno być. I mam problem z IV lokatą właśnie. Quote
panbazyl Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 mam jeszcze 2 tyg do zastanowienia, potem zamawiam wstążki, robię a potem mam nadzieję, ze się komuś spodoba to co dostał i się gdzieś pochwali. No mam taką nadzieję. Quote
Darianna Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Coś dla rozetolubnych, czyli wieniec świąteczny do powieszenia na drzwi lub ścianę Średnica całości około 33cm możliwość umieszczenia zdjęć lub napisów w środkach małych rozetek możliwość modyfikacji ilości małych rozetek i ich wzorów (np tylko dwa lub cały wieniec z jednego wzoru) Dla hodowców, wystawców, handlerów... Tylko 3 sztuki! Zamówienia na PW lub przez mail: rozety@gazeta.pl Quote
ewelina7797 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) Idą święta więc czas robić ozdobne bombeczki :D Ta akurat jest z kryształkami swarovskiego ;) Jak by ktoś był zainteresowany proszę pisać priv. średnica: 16 Edited November 20, 2012 by ewelina7797 Quote
panbazyl Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 zamiast kryształków svarowskiego pojawia mi się foto paszportu - macie to samo? A na dodoatek znam dośc dobrze osobę z paszportu Quote
panbazyl Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='ewelina7797']Idą święta więc czas robić ozdobne bombeczki :D Ta akurat jest z kryształkami swarovskiego ;) Jak by ktoś był zainteresowany proszę pisać priv. średnica: 16 też tak macie? Quote
vege* Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 panbazyl napisał(a):też tak macie? Ja nadal nic nie mam Quote
panbazyl Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 zrobiłam foty tego co u mnie było, ale są to dane z paszportu - normalne zdjęcie strony z paszportu z danymi osobowymi, skreena nie potrafię zrobić. Zdjęcie jest spore, dwie strony paszportu. obrazek zapisałam na kompie - bo sam obrazek potrafię zapisać. Quote
Recommended Posts