mańka_ Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Piękna :-) Jedyne co mi się nie podoba, to ten.... hm, kutasik ;-) jak od firanki ;-) Quote
Don_Vito Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Przepiękne są te Wasze arcydzieła! :lol: Bardzo mi się spodobały, może kiedyś sama jakąś spróbuje wydziergać, ale jesteś bardzo niekompetentną osobą, jeśli chodzi o kontakty igła-człowiek. :roll::razz: Quote
borderterrier Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Rozetki na BOG 3 na Gorzów Wlkp. Tylko wyrównać ogonki i do wysłania :) Quote
szalej Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 a mnie kolory się podobają :) Ja talentu do takich rzeczy nie mam, ale może kiedyś będę mieć psa, który pozwoli mi chociaż takie rozetki pozbierać - narazie mamy jedną :D Quote
Viris Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='panbazyl']moje najnowsze dziecko Śliczna, ale mocno mi przypomina te stalowo fuksjowe od Darii ;) A tu moja ostatnia, dla odmiany foto z wystawy. Quote
Viris Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='agnethka']Viris - ja Twoje rozety uwielbiam w każdym detalu i chętnie oglądam ;) a ostatnio sama uszyłam "coś nowego", ale pokażę dopiero po wystawie ;) Ehmem przegapiłam czy nie wstawiałaś? ;> Quote
panbazyl Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Viris']Śliczna, ale mocno mi przypomina te stalowo fuksjowe od Darii ;) [/QUOTE] Dzięki. To pierwsza moja poważna większa rozetka. A wiesz że się akurat na niczym nie wzorowalam przy tej rozecie. To raczej moje własne przemyślenia jak ukryć to co pod spodem ;) Mam pomysła ściągniętego od Darii, ale na dużą wstążkę. Bardzo fajne zrobiła z błękitno-morskich - na fb wrzuciła. Ale jeszcze nic nie zrobiłam z tym pomysłem. Quote
Viris Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 A trochę pokombinowałam, bo chodziła za mną nowa rozeta i naprzemiennie ułożone kolory, miała być dzielona na pięć, ale w końcu zrobiłam na cztery ;) Rozeta nie wykończona, ponieważ wystawię ją na bazarku - i jeśli ktoś zapragnie ją kupić to środeczek dorobimy :) Quote
Darianna Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) Viris, bardzo fajna! U mnie kiepska fota, jeszcze bez ogona, świeżo po uszyciu,,, i o poranku z modelem: Edited October 9, 2012 by Darianna Quote
panbazyl Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Viris - fajny pomysł z tymi przekładańcami kolorystycznymi :) Darianna - widać, ze serducho jeszcze ciepłe :) Super pomysł! Gratulacje! tylko jak zawsze ogon..... ale się czepiam. sama też nie lubię robić ogonów, zawsze źle wychodzą. Quote
Viris Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 HA! Darianna - wiesz, że też o czymś takim myślałam, tylko ja kombinowałam z "kwiatem". Wydaje mi się, że bez ogona lepiej.. ciężko chyba będzie tu dobrać pasujący ogonek ;) Quote
Darianna Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Bez ogona jak serce z piernika :D Te udziwnione rozety zawsze są problematyczne z ogonem ;) Quote
Guest Lotty Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Viris, Darianna, Wasze rozety jak zwykle są przepiękne. Quote
panbazyl Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 a może do serducha jakiś mini ogonek? frędzelek? kokardka? Quote
Viris Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Albo może właśnie - wyjątkowo - ogon cieńszy, wstążki 2,5 cm i tak z 5 wstążek łącznie? Lotty napisał(a):Viris, Darianna, Wasze rozety jak zwykle są przepiękne. :loveu: dziękuuujeeemy ;) Quote
Yourii Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 http://imageshack.us/a/img832/4026/img3589uu.jpg śliczna ! Quote
mańka_ Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 To ode mnie na razie jedna dziś pstryknięta ;-) Jeszcze kilka czeka w kolejce, ale nie pokażę dziś, bo zamówione przez koleżankę i jak tu wejdzie i zobaczy przed odebraniem to będzie po dreszczyku emocji :evil_lol: Quote
Darianna Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ładna, ale coś mi z tym ogonem nie gra... Wolę bardziej uporządkowane :) Quote
mańka_ Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 A z której strony on nie jest uporządkowany? :> Weź doprecyzuj, bo troche nie wiem o co chodzi :-D Quote
Darianna Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 tzn równo złożone i z jednakową długością wszystkich wstążek składowych. No i nie lubię pustych przestrzeni między pojedynczymi wstążkami ale to moja subiektywna opinia :) Każdy ma swoją wizję artystyczną. Quote
Recommended Posts