Yourii Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Darianna ! one są po prostu rewelacyjne, idealne ! aż brak słów :) Piękne są te wasze rozetki aż mi się zachciało coś stworzyć :) chociaż trudzę się w rzemiośle kokardkowym to może i w rozetkach spróbuję swoich sił :) pozdrawiam Quote
Arlula Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 No to i ja swoje dodam, jeszcze nie wyglądają tak jakbym chciała, ale dziewczynom podobały się, bo w mojej rasie jakos chyba nigdy nie było rozet :-) Quote
panbazyl Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 dośc przyjemne - zwłaszcza to drugie zestawienie kolorów! tzn dolne zdjecie. A ja nabyłam droga kupna kilka rolek wstążek i coś będę dłubać. Quote
Yourii Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Arlula one są śliczne ! :) Panbazyl czekam na prezentacje z niecierpliwością :) Chyba też muszę się przejść do pasmanterii bo mój zapas wstążek skurczył się tylko do wzorów flagi norweskiej i świątecznych sarenek hehe Quote
panbazyl Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 a ja dziś 6 sztuk machnęłam :) tak dla sportu tylko, bo bez zamówienia. Fotek na razie nie mam. Quote
Ina&Fun Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 I jeszcze coś ode mnie ;) Na Ustroń (wzięło mnie ostatnio na takie cukierkowe ;) ) Quote
mychaaaaa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Jakie słodkie :loveu: a ja nadal nie mogę nigdzie znaleźć takich wzorzystych ładnych wstążek :mad: Quote
Darianna Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Ina, bardzo ciekawe :) Ja popełniłam dziś takie cuś : Quote
FredziaFredzia Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Ina - cudowne są! Daria - Widziałam na FB, cudo! Quote
amanda-1a Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='mychaaaaa']a ja nadal nie mogę nigdzie znaleźć takich wzorzystych ładnych wstążek :mad:[/QUOTE] Patrzyłaś w hurtowni pasmanteryjnej na Poleskiej? (tam co prawda zakupy tylko jak się ma działalność - jakby co, mogę kupić na siebie, jakbyś znalazła coś co Cię zainteresuje) Quote
angineuuka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='mychaaaaa']Jakie słodkie :loveu: a ja nadal nie mogę nigdzie znaleźć takich wzorzystych ładnych wstążek :mad:[/QUOTE] w Zabrzu są :D Jak będę miała fundusze to spróbuję coś uszyć. :) Quote
mańka_ Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Można się do Was przyłączyć...? :-) Kilka miesięcy temu również wzięłam się za rozetki.... wygląda to tak :-) - 2 komplety + 2 oddzielne. Wybaczcie niewyprasowane ogony :mad: Quote
szalej Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Piękne są te rozety - dziewczyny pozazdrościć zdolności! :D Ciekawe, czy na labradory na warszawe ktoś robi :evil_lol: Quote
Viris Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Ina&Fun']Trochę moich ostatnich dzieł;) Z modelką ;) [/QUOTE]Bardzo fajne rozety, dokładnie wykonane. [quote name='Ina&Fun']I jeszcze coś ode mnie ;) Na Ustroń (wzięło mnie ostatnio na takie cukierkowe ;) ) [/QUOTE]Dziobate śliczne, cukierkowe słodziaste - bardzo ładne prace! [quote name='Darianna'] Ja popełniłam dziś takie cuś : [/QUOTE]Super ;) [quote name='panbazyl']to moje najnowsze [/QUOTE]Niestety jakoś nie ruszają mnie rozety z tak wielkimi środkami. Ale ładnie, starannie wykonane - a na to najbardziej zawsze zwracam uwagę :) [quote name='mańka_']Można się do Was przyłączyć...? :-) Kilka miesięcy temu również wzięłam się za rozetki.... wygląda to tak :-) - 2 komplety + 2 oddzielne. Wybaczcie niewyprasowane ogony :mad: [/QUOTE]Bardzo fajne, szczególnie te z pierwszego zdjęcia :) Quote
mańka_ Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Viris']No i trochę moich :) Bardzo mi sie podoba to połączenie kolorów! Piękne. I uświadamia mi, ze wczoraj znowu zapomniałam kupić stalowej wstążki :D Quote
mańka_ Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 No to jeszcze 2 rozetki - do kompletu z pierwszymi które wrzucałam (tylko tam nie była włożona odpowiednia etykietka ;-) ) Quote
amanda-1a Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='mańka_']No to jeszcze 2 rozetki - do kompletu z pierwszymi które wrzucałam (tylko tam nie była włożona odpowiednia etykietka ;-) )[/QUOTE] Aniuuuu, świetne!!! Heh, już chyba wiem, do kogo przyjść po rozetki :D Quote
mańka_ Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='amanda-1a']Aniuuuu, świetne!!! Heh, już chyba wiem, do kogo przyjść po rozetki :D[/QUOTE] O prosze :-D I Ty tutaj :-D Quote
panbazyl Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 jeszcze "ciepłe" za chwilę zapakuję i polecą w świat :) Quote
mańka_ Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Ja drukuję po prostu na takim grubym papierze perłowym jak na zaproszenia ;-) Projekt robię w Photoshopie, ustalam odpowiednią średnicę, drukuję i ręcznie wycinam - tyle :-) Quote
Recommended Posts