Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panbazyl napisał(a):
hmmm.... miałbyś u mnie gratis..... ale teraz to nie - daj zarobić ewelinie :)

Kochana Panbazylka ja nie wiedziałem ,że Ty też robisz rozetki tak na wiekszą skalę , tzn wiedziałem,że piękne na wystawy w Lublinie robiłaś bo tak się mówiło lecz:oops: ups...
masz gdzies zdjęcia swoich ? Jakie możesz zaproponować?

Posted

ewelina7797 napisał(a):
No hehe dziękuję za takie ogłoszenie :P

A możesz przesłać jeszcze linek do swoich wzorów. Ta ostatnia jest piekna tylko nie wiem czy na okazje jaka potrzebuje nie za mała.
Wymiary jeszcze poproszę;) Pozostaje jeszcze sprawa odbioru. Nie planuje na razie polskich wystaw...

Posted

krzysio napisał(a):
Kochana Panbazylka ja nie wiedziałem ,że Ty też robisz rozetki tak na wiekszą skalę , tzn wiedziałem,że piękne na wystawy w Lublinie robiłaś bo tak się mówiło lecz:oops: ups...
masz gdzies zdjęcia swoich ? Jakie możesz zaproponować?

ja robię na specjalne zamówienia, a gotowych to nie mam.

• 2 weeks later...
Posted

borderterrier napisał(a):
Fajne, ale kolory nie moje. Ale podziwiam Cię , że chce Ci się tak robić tymi rogami ;)

Chciałam zrobić coś w żywszych kolorach, ale z szerokich (48mm) wstążek miałam tylko zielony i czerwony kolor, a nie chciało mi się jechać specjalnie do pasmanterii. Mi rogi robi się znacznie szybciej niż falbanki ;)

Posted (edited)

Tutaj moja starsza rozetka - sprzed kilku miesięcy - zrobiona specjalnie dla półbraciszka mojego Haniska :) jakoś tak nie pochwaliłam się nią przed wysłaniem ;) z modelem :loveu:

Edited by mychaaaaa
Posted

Witam,

Jestem tu nowa właśnie zaczynam robienie rozetek czy możecie mi powiedzieć w jakim programie komputerowym można zrobić środek o rozetki????

Posted

[quote name='opoola']Witam,
Jestem tu nowa właśnie zaczynam robienie rozetek czy możecie mi powiedzieć w jakim programie komputerowym można zrobić środek o rozetki????[/QUOTE]

Ja robię w Photoshopie, ale można robić środki w zasadzie w każdym programie graficznym, a nawet w Wordzie ;)
Byleby wyciąć równy okrąg, a na środku mogą być zdjęcia, same napisy - co wyobraźnia i możliwości pozwalają :)

• 2 weeks later...