ewelina7797 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 panbazyl napisał(a):hmmm.... miałbyś u mnie gratis..... ale teraz to nie - daj zarobić ewelinie :) No hehe dziękuję za takie ogłoszenie :P Quote
krzysio Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 panbazyl napisał(a):hmmm.... miałbyś u mnie gratis..... ale teraz to nie - daj zarobić ewelinie :) Kochana Panbazylka ja nie wiedziałem ,że Ty też robisz rozetki tak na wiekszą skalę , tzn wiedziałem,że piękne na wystawy w Lublinie robiłaś bo tak się mówiło lecz:oops: ups... masz gdzies zdjęcia swoich ? Jakie możesz zaproponować? Quote
krzysio Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 ewelina7797 napisał(a):No hehe dziękuję za takie ogłoszenie :P A możesz przesłać jeszcze linek do swoich wzorów. Ta ostatnia jest piekna tylko nie wiem czy na okazje jaka potrzebuje nie za mała. Wymiary jeszcze poproszę;) Pozostaje jeszcze sprawa odbioru. Nie planuje na razie polskich wystaw... Quote
panbazyl Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 krzysio napisał(a):Kochana Panbazylka ja nie wiedziałem ,że Ty też robisz rozetki tak na wiekszą skalę , tzn wiedziałem,że piękne na wystawy w Lublinie robiłaś bo tak się mówiło lecz:oops: ups... masz gdzies zdjęcia swoich ? Jakie możesz zaproponować? ja robię na specjalne zamówienia, a gotowych to nie mam. Quote
Viris Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 A ja proszę o przeniesienie się z takimi rozmowami na PW. Tu prezentujemy swoje prace i o nich rozmawiamy. Handle i zamawianie to na maile czy PW. Quote
panbazyl Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 bardzo fajniutkie :) jakbys zrobila je na zółto-pomarańczowo to jak słoneczniki by wygladały :) Quote
marcelinka371 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Hahaha :D Musze zrobić :D I jeszcze z czarnym środkiem :D Quote
borderterrier Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Fajne, ale kolory nie moje. Ale podziwiam Cię , że chce Ci się tak robić tymi rogami ;) Quote
mychaaaaa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 borderterrier napisał(a):Fajne, ale kolory nie moje. Ale podziwiam Cię , że chce Ci się tak robić tymi rogami ;) Chciałam zrobić coś w żywszych kolorach, ale z szerokich (48mm) wstążek miałam tylko zielony i czerwony kolor, a nie chciało mi się jechać specjalnie do pasmanterii. Mi rogi robi się znacznie szybciej niż falbanki ;) Quote
SandraNatan Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Te już dawno uszyłam,ale nie było tak jakoś okazji wstawić ;) Quote
mychaaaaa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 (edited) Tutaj moja starsza rozetka - sprzed kilku miesięcy - zrobiona specjalnie dla półbraciszka mojego Haniska :) jakoś tak nie pochwaliłam się nią przed wysłaniem ;) z modelem :loveu: Edited February 9, 2012 by mychaaaaa Quote
Arlula Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Podoba mi się jak pozawijane są rogi w tej zielono - bordowej. Super wygląda !! Quote
opoola Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Witam, Jestem tu nowa właśnie zaczynam robienie rozetek czy możecie mi powiedzieć w jakim programie komputerowym można zrobić środek o rozetki???? Quote
mychaaaaa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='opoola']Witam, Jestem tu nowa właśnie zaczynam robienie rozetek czy możecie mi powiedzieć w jakim programie komputerowym można zrobić środek o rozetki????[/QUOTE] Ja robię w Photoshopie, ale można robić środki w zasadzie w każdym programie graficznym, a nawet w Wordzie ;) Byleby wyciąć równy okrąg, a na środku mogą być zdjęcia, same napisy - co wyobraźnia i możliwości pozwalają :) Quote
borderterrier Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Zapraszam na moją nową rozetkową tronkę ;) Niedługo będzie więcej szblonów ! www.karolinaremisz.republika.pl Quote
Casablanca Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Mam kilka rozetek krzywidełek, bez środków :) Mogę je sobie spokojnie zrobić w photo filtre, tylko może ktoś wie, jak dopasować idealnie rozmiar? Quote
mychaaaaa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Kocham rozetki z samych dziobów :loveu: owoce tej miłości na BIS użytków na CAC V grupy w Minikowie 2012 :loveu: Jeszcze nie wyprasowane ogony ;) Quote
mychaaaaa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 A tutaj jeszcze specjalna rozetka dla specjalnego samoyeda - braciszka mojego Hanusia, który mieszka w Holandii :loveu: Quote
Viris Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Dziobate super! Też planuję niebawem trochę PODZIOBAĆ :D Quote
panbazyl Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 też mi się dziobate podobają :) ja jakos nie mam tyle cierpliwości do dziobów.... Quote
Recommended Posts