Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na pewno można tylko taka rozetka jest wg. mnie mniej elegancka i szybko bardzo się niszczy ale jak mała będzie miała frajdę to jak najbardziej a zresztą ty możesz robić z taśmy a mała z bibułki

Posted

agnethka napisał(a):
wszystko jest do wymyślenia ;) przed chwilą Mała wymyśliła dosyć oryginalny i wręcz prosty kształt nagrody dla piesków na wystawę :lol:

pomyślimy, popracujemy i być może niebawem będzie można chwalić się jej pracami jako wyróżnieniem naszych pupili :p pucharów nie zasponsoruje, ale rozety itp. super pomysł :)

Tylko troszkę gorzej, jakby wystawa w deszczu była albo coś, teraz róznie bywa z pogodą.. niby upał, a tu ni stad ni z owąt może kropnąc i przejśc dalej, potrwa chwilke, a z rozety plama i cała praca na marne :( ze wstązek na pewno są bardziej trwałe :)

Posted

Talagia rozetka świetna i genialny pomysl z tym ogonkiem :cool3:

A ja się co raz bardziej rozkręcam :P

Niestety przez lampe blyskową kolorki się troche spalily :shake:

Posted

[quote name='Asiuleczka.Warka']A jak się mniej więcej śkłada w te trójkąciki bo próbuje i próbuje i mi nie wychodzi..Możecie wkleić jakieś fotki??

Poraz setny chyba xD

Posted

Mam prośbę i zapytanie zarazem.

Jaki byłby koszt 1 rozety , gdybym potrzebowała do obdzielenia wszystkich klas na klubową gp (Białystok - koniec sierpnia)- minimum 24 sztuki

sama tego zrobić nie mogę ( mam niesprawną rękę)

Czy ktoś by się tego podjął ? i za ile?

Posted

musia napisał(a):

Jaki byłby koszt 1 rozety , gdybym potrzebowała do obdzielenia wszystkich klas na klubową gp (Białystok - koniec sierpnia)- minimum 24 sztuki

to zależy pewnie od wzoru, bo na każdą idzie różna ilość tasiemki albo zapytaj w firmie która robi to na skalę większą, no chyba że wolisz żeby ktoś z forum zrobił;)

Posted

musia napisał(a):

Wysyłam PW :)

Posted

Dzisiaj wróciłam z 30 metrami wstążki do domu i pierwsza rozetka juz jest :) Jak widać nie wyszły trójkąciki, ale nastepnym razem uzyje wiekszej wstążki :D

Jeszcze tylko musze plakietke zrobic, zalaminowac itp.

Posted

Takie rozetki dostaną zw ras welsh corgi na miedzynarodowoce w krakowie :)
srodek inny, ten taki hmmm zrobiony do focenia :P

A tą dostanie moja ukochana akita, gdzie to jeszcze nie wiem ;)

Posted

[quote name='Asiuleczka.Warka']czyli zaszywasz w byle którym miejscu tak??

Patrząc od boku - zrób z falbanki takie grzybki xD i krawędzią tą bliżej środka kółeczka przyszywaj je po kolei :) Ja już próbowałam rzadsze (niedotykające się) i gęstsze (wtedy jak wstążkę lekko zaokrąglam do kółka za każdym razem, to te grzybki na dole się na siebie zazębiają, tak jakby pod kątem, rozumiesz?) - a tutaj ten schemat od boku tak jakby:

A tutaj to co miałam na mysli mowiac o tym gęstym, ze sie na dole zazębiają:

Mam nadzieje, że wiadomo OCB :evil_lol: starałam się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: