panbazyl Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 a daj ta przypinke z jakimś numerkiem. Pomysł fajny - zamiast tych bezsensownych plastików coś w tym stylu. Quote
Casablanca Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 borderterier, a tam z tyłu jest agrafka? Czy taki klips? :) Quote
Casablanca Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 borderterrier napisał(a):Agrafka ;) Acha , bardzo ciekawy pomysł :) Quote
borderterrier Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Na CWC dla airedale terrierów na dzisiaj była ;) Quote
marcelinka371 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Piękne są, mogłybyście zdradzić jak sie tworzy takie cuda??? Quote
borderterrier Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Bierze się kólko z papieru. Nawleka nitkę na igłe, bierze sie wstążke. Układa się tą wstążkę i się przyszywa. ;) Quote
panbazyl Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='borderterrier']Bierze się kólko z papieru. Nawleka nitkę na igłe, bierze sie wstążke. Układa się tą wstążkę i się przyszywa. ;)[/QUOTE] Pulitzera daję Ci za to wyjaśnienie :evil_lol: Quote
panbazyl Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 a czy ja mówię, ze źle? jestem tylko pod wrażeniem, ze mozna tak zwięźle wyjasnić cały proces :) Quote
mychaaaaa Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 A ja robię inaczej, bo najpierw szyję falbankę, a później przyszywam gotową do kartonika :eviltong: Ostatnio zrobiona Quote
panbazyl Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 a lepiej tak "w powietrzu"? bo ja tradycyjnie, na kartonik zawsze. Quote
mychaaaaa Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='panbazyl']a lepiej tak "w powietrzu"? bo ja tradycyjnie, na kartonik zawsze.[/QUOTE] Na kartonik mi bardzo krzywo wychodzi i dłużej. A tak sobie obserwuję falbankę i gotową przyszywam do kartonika ;) Quote
panbazyl Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 ja to sobie rysuję kółeczko - wtedy jest jak trzeba. W pierwszych nie robilam tego - środki czasem były jajowate Quote
mychaaaaa Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='panbazyl']ja to sobie rysuję kółeczko - wtedy jest jak trzeba. W pierwszych nie robilam tego - środki czasem były jajowate[/QUOTE] Ja też mam kółeczko narysowane :) robię to tak: rysuję kółko, wycinam. Robię falbankę, przymierzam czy mam już odpowiednią długość do wielkości wyciętego kółka. Jeśli tak - przyszywam i naszywam następne elementy. Tak jakoś jest mi wygodniej i równiej niż jak od razu układam przyszywam falbankę. Quote
Darianna Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 ja szyję od razu na kartoniku :) Tak mi jest wygodniej. Quote
panbazyl Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Darianna']ja szyję od razu na kartoniku :) Tak mi jest wygodniej.[/QUOTE] kartoniku???? talerzu od satelity chyba ;) Quote
borderterrier Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ale do tależa od saltelity ciezko cos przyszyc bo jest metalowy . Hahaha :D:D Quote
Darianna Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Żeby nie było, że tylko wielkie bestie robię - na klubową sznaucerów: Quote
borderterrier Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Piękne, aż sama bym chciała wygrać jedną. Quote
panbazyl Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 wiecie co - na naszych polskich wystawach psy często dostaja rozetki itp pamiatki. teraz moj pies przyjechal z Bulgarii z cacibówek. Wygrał BOBa, Caciba, BOGa 2 i nie dostał nic.... nic. No poza dyplomami. Troche szkoda. W Polsce juz by miał ze dwie rozetki i pewnie coś za rasę. Quote
Recommended Posts