mychaaaaa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 A to moja najnowsza, jeszcze bez środka i z nie wyprasowaną zewnętrzną falbanką, ale co tam :) Za BOB dla samoyeda na Radom :) Quote
FredziaFredzia Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 borderterrier - ładna! :) mychaaaaa - prasujesz falbanki? Quote
mychaaaaa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 FredziaFredzia napisał(a):mychaaaaa - prasujesz falbanki? tylko tą na spodzie - prostownicą do włosów, żeby równo się układała ;) bo to jest z szerokiej wstążki (38mm) i czasem szaleje przy układaniu się :eviltong: a po wyprasowaniu jest równiutka ;) Quote
FredziaFredzia Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Podoba mi się ta rozeta. :) Ja chcę zrobić na niedzielę na Poznań dla samoyedów, może wyjdą. :lol: Quote
mychaaaaa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Podoba mi się ta rozeta. :) Ja chcę zrobić na niedzielę na Poznań dla samoyedów, może wyjdą. :lol: rób, rób :) to może się skusimy i przyjedziemy :eviltong: Quote
Siberianka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Robi ktos do Radomia dla husky ? Wybiera sie ktos na wystawe do Radomia ? Quote
mychaaaaa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Aleksandrossa, ja bym jeszcze dała fioletowe wiszące wstążki :) te kwiatuszki są śliczne, ale same wisząc wyglądają troszkę ubogo :) Rozetki na Radom dla samoyedów: Quote
Aleksandrossa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 mychaaaaa napisał(a):Aleksandrossa, ja bym jeszcze dała fioletowe wiszące wstążki :) te kwiatuszki są śliczne, ale same wisząc wyglądają troszkę ubogo :) właśnie nad tym myślałam ale najpierw musze pasmanterię odwiedzić bo mi się już kończą :P Quote
Viris Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Siberianka']Robi ktos do Radomia dla husky ? Wybiera sie ktos na wystawe do Radomia ?[/QUOTE]Ja robię dla BIS więc szansa dla huskiego jest ;) No i będę w Radomiu z aparatem. Quote
FredziaFredzia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 mychaaaaa, podkradłam Twój pomysł z kokardką - znakomicie się sprawdził jak granatowej tasiemki zabrakło i skończyła się nie tam, gdzie chciałam. :lol: [IMG]http://img10.imageshack.us/img10/5958/mailgooglecomch.jpg[/IMG] Quote
Aleksandrossa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 dziewczyny, macie może jakąś stronę czy coś z ,,wzorami" na rozetki? Ja umiem tylko jednym sposobem robić a jestem ciekawa jak by mi wychodziły nawet i te ,,trójkąciki" :) Quote
mychaaaaa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Moje najnowsze dzieło ;) poszalałam z kolorami, bo mi się wstążki pokończyły ;) więc zrobiłam oczojebkę z tego co mam :) Tak na zakończenie wakacji, taki kolorowy klimat ;) Quote
mychaaaaa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 a teraz znudziły mi się klasyczne wzory, więc postanowiłam pokombinować z czymś innym. Kupiłam połyskujący tiul we wstążce z usztywnieniami po brzegach i wyszło coś takiego: ma ktoś może jakieś namiary na zdjęcia nietypowych rozet? bo nudzi mi się robienie tych "zwykłych" :eviltong: Najpierw miało być bez kokardki ale ta morelowa wstążka okropnie mi się ułożyła na koniec i trzeba było to czymś przykryć :cool3: Quote
Maalwi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Darianna, Paulina! ja chcę wasze rozetki są genialne! )Miałam dziś moją zacząć robić ale jakoś tak...wiedizałam,że bedą okropne ;) Quote
mychaaaaa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 rób rób a nie zwlekasz! komplet warszawski (stawka samoyedów imponująca :grin: więc i rozet nie za dużo) Quote
Aleksandrossa Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Mychaaaaa- cudowne rozetki :o A to moja najnowsza :roll: Quote
FredziaFredzia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 mychaaaaa - czemu dwa Junior Winner? Najbardziej podoba mi się ta turkusowo czekoladowa. ;) Aleksandrossa - ładnie! A ja poprawiłam moje rozetki, które już tu dodawałam. Wybaczcie za jakość, robione telefonem. Quote
mychaaaaa Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Bo jest dwóch zwycięzców młodzieży, a jeden Best Junior ;) i za wszystko rozety robię :eviltong: Fredzia, coraz ładniejsze Ci wychodzą :) turkusowo czekoladowa jest dla jedynego chłopca w młodzieży, jeśli zgarnie wniosek... czyli... dla nas :evil_lol: hahaha Quote
Maalwi Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Mi sie barodz podoba połączenie kolorystyczne brąz+ turkus , Paulina dobra robota :) a te wstążki atłasowe maja być? zdecydowałam że jutro lece do sklepu i kupuję po 2 metry kilku wstążek :) Quote
mychaaaaa Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Maalwi napisał(a):Mi sie barodz podoba połączenie kolorystyczne brąz+ turkus , Paulina dobra robota :) a te wstążki atłasowe maja być? zdecydowałam że jutro lece do sklepu i kupuję po 2 metry kilku wstążek :) Ja mam atłasowe :) Dobrze jest jeśli są dosyć sztywne, łatwiej się je układa. Niektóre mam bardzo miękkie i te są trudniejsze do układania w falbanki, ale się da. Quote
Recommended Posts