panbazyl Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 piękności! I w moich ulubionych rozetowych barwach! Gratulacje :) Quote
panbazyl Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 a zdradzisz dla kogo to cudo? Jesli to nie tajemnica oczywiście. Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 potrzebuje 3 rozetek tak na za 2 tyg.. tak do 15 zł za sztukę.. czy ktoś coś zaoferuję ?? Quote
Viris Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Ja niestety mam strasznie dużo roboty teraz, napisz mi na PW czego oczekujesz to dam znać czy wrobię :) Ta rozeta jest dla BOB buldoga francuskiego na Klubie w Opolu. Tylko jednak bo dziubdziam "maleństwa" i musiałam odreagować czymś większym :) Cieszę się że Wam się podoba :) Quote
borderterrier Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Witajcie. Wcześniej tu nie pisałam. ;) Przepraszam za słabą jakość zdjęć. ;) Oczywiście środek będzie inny , aledrukarka mi padła. Quote
Darianna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Vris, czapki z głów, cudo... Kilka moich wariacji Klasycznie: I nieco awangardowo, z piórami bażanta dla wyżłów i innych psów myśliwskich :) środki tylko na potrzeby zdjęcia ;) Quote
Casablanca Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Cudne te z piórkami, świetny pomysł! :) Tylko z kąd wzięłaś takie ogrinalne piórka? Sama za bażantem goniłaś, czy to sztuczne? :D Quote
Casablanca Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Darianna napisał(a):obskubałam bażanta ;) Ojej, bażant na wystawach psów będzie wygrywał, a o tym marzy nie jeden hodowca :D szczęściarz, chociarz jak się pomyśli co on prędzej przeżył to chyba już tak aż fajnie nie miał :D Quote
Darianna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Na żywo nie wyglądają tak ponuro, a z kolorami powoli eksperymentuję, bo łatwo przytłoczyć te pióra i przedobrzyć... Quote
anorektyczna.nerka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 A mnie zastanawia jakby wyglądało to z ... pawimi piórami :D Tak z ciekawości, Drianna, ile czasu ci zajęło zrobienie jednej z nich? Quote
Darianna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Taka ciemna oliwka... A rozety to różnie, średnio te bażancie to około godzina, półtora... Zależy jak akurat szło i czy rude piór nie próbowały kraść ;) Quote
panbazyl Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 jakbyś potrzebowała pior kurzych - moje czarnuchy specjalizują się w wyłapywaniu kur po wsi - na razie wylapały wszystkie czarne kury, potem zaczęły polować na rude - a teraz mają szlaban :) dośc oryginalny pomysł z tymi piorami. Quote
Darianna Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Tak w temacie oryginalności - z włosiem dzika dla ogarów i gończych też robiłam ;) Quote
panbazyl Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 było napisać, ze na gwiździe :) (Sandra - gratki dla Natana za Inowroclaw!) Ja na razie nie eksperymentuje z róznymi materiałami, jeszcze przede mną takie eksperymenty :) Quote
SandraNatan Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Dziękuję :) Będę musiała obskubać jakieś kury :D Quote
panbazyl Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 agnethka napisał(a):ooo...szyjesz? pokaż!!! ej, to zbyt wielkie słowa, że szyję, ot pitu - pitu takie tam. co prawda na lubelskiej wystawie ludzie wydawali się być zadowoleni z tych kapust co dostali (zwyciezcy każdej z grup w labkach, razem 13 sztuk), ale ja wiem, że brakuje im jeszcze trochę do luksusu :) na razie raczej przypominają kolorowe kapusty :) Każdy środek innej średnicy, ale kółka w środku przynajmniej okrągłe :) mam troche problemy z laptopem, ale jakoś postaram się wrzucić to co mam z aparatu na kompa i wkleić - bo wcześniejszych zdjęć nie wydostanę ze starego laptopa, bo jest na razie w krainie wiecznych łowów i czeka na jakiś cud reinkarnacji.... Quote
Dacote Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Ja też coś "szyję", mam na koncie 5 rozet, wszystkie całkiem całkiem, cztery były dla grupy młodszej Młodych Prezenterów w Lublinie. Ale to nie są cuda jakieś... Jak będę miała jakieś nowe, wrzucę zdjęcia ;) Quote
panbazyl Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 SandraNatan napisał(a):Dziękuję :) Będę musiała obskubać jakieś kury :D z kurami moje czarnuchy Ci pomogą ;) Quote
SandraNatan Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 panbazyl napisał(a):z kurami moje czarnuchy Ci pomogą ;) To ja poproszę przesyłką :D Quote
Recommended Posts