Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja niestety mam strasznie dużo roboty teraz, napisz mi na PW czego oczekujesz to dam znać czy wrobię :)

Ta rozeta jest dla BOB buldoga francuskiego na Klubie w Opolu. Tylko jednak bo dziubdziam "maleństwa" i musiałam odreagować czymś większym :) Cieszę się że Wam się podoba :)

Posted

Vris, czapki z głów, cudo...

Kilka moich wariacji

Klasycznie:

I nieco awangardowo, z piórami bażanta dla wyżłów i innych psów myśliwskich :)

środki tylko na potrzeby zdjęcia ;)

Posted

Darianna napisał(a):
obskubałam bażanta ;)

Ojej, bażant na wystawach psów będzie wygrywał, a o tym marzy nie jeden hodowca :D szczęściarz, chociarz jak się pomyśli co on prędzej przeżył to chyba już tak aż fajnie nie miał :D

Posted

jakbyś potrzebowała pior kurzych - moje czarnuchy specjalizują się w wyłapywaniu kur po wsi - na razie wylapały wszystkie czarne kury, potem zaczęły polować na rude - a teraz mają szlaban :)

dośc oryginalny pomysł z tymi piorami.

Posted

było napisać, ze na gwiździe :)
(Sandra - gratki dla Natana za Inowroclaw!)

Ja na razie nie eksperymentuje z róznymi materiałami, jeszcze przede mną takie eksperymenty :)

Posted

agnethka napisał(a):
ooo...szyjesz? pokaż!!!

ej, to zbyt wielkie słowa, że szyję, ot pitu - pitu takie tam. co prawda na lubelskiej wystawie ludzie wydawali się być zadowoleni z tych kapust co dostali (zwyciezcy każdej z grup w labkach, razem 13 sztuk), ale ja wiem, że brakuje im jeszcze trochę do luksusu :) na razie raczej przypominają kolorowe kapusty :) Każdy środek innej średnicy, ale kółka w środku przynajmniej okrągłe :)
mam troche problemy z laptopem, ale jakoś postaram się wrzucić to co mam z aparatu na kompa i wkleić - bo wcześniejszych zdjęć nie wydostanę ze starego laptopa, bo jest na razie w krainie wiecznych łowów i czeka na jakiś cud reinkarnacji....

Posted

Ja też coś "szyję", mam na koncie 5 rozet, wszystkie całkiem całkiem, cztery były dla grupy młodszej Młodych Prezenterów w Lublinie. Ale to nie są cuda jakieś... Jak będę miała jakieś nowe, wrzucę zdjęcia ;)