Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Przeczytałam cały wątek od 1 do 65 i jestem pod wrażeniem waszych zdolności manualnych,w doborze kolorów i wzorów. Chciałam przejżeć sobie instrukcje wykonania takiej rozety ale obydwa linki jakie pojawiły się do tej pory wyświetlają mi się jako uszkodzone :( dlatego mam prośbę możecie wstawić tą instrukcję jeszcze raz?? Jak mnie natchnie to może zrobię takie rozety dla jamników :)

Posted

może nie ma już tego bo zostało zdjęte, napisz pw do osoby, która to wstawiła bo ja np. nie wiem skąd to wzięła ale to chyba były prywatne zdjęcia i jeżeli je wykasowała to przepadło

Posted

Dzięki, medal jest dlatego,że nie miałam środka i żeby ładniej wyglądało na zdjęciu wsadziłam Vivi medal z Trencina :)
teraz na zdjęciu widać,że jest trochę krzywa :(

Posted

Czy móglby ktoś wstawić link ''jak zrobić rozete'' ?: :)) Baaardzo prosze:) Probowalam wejsc w link ktory był tu wklejony na poczatku niestety wyskakuje mi ''No input file specified'' :( Albo może zdjęcia w trakcie jak Wy robicie :> :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

anjaga napisał(a):
Dzięki poszukam. Dogomania zaczyna mnie dobijać pod względem funkcjonowania :(

No szkoda że na dogomani przepadło, jak by ci się udało znaleść na molosach to bardzo bym była wdzięczna za linka, ja też poszukam w wolnej chwili.