Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mucha__']
http://img530.imageshack.us/img530/8122/a10wt3.jpg

Jak się robi takie marszczenie jak w tej mniejszej rozetce (czerwona wstażka). Już u wielu z was widziałam takie marszczenie ale nie m,am zielonego pojecia jak to sie robi:oops::oops:. Ja tez dołaczyłam wczoraj do grona rozetotworzycieli:mdrmed: Próbuje stworzyć coś na Tuchole (19.07) dla whippetów ;) Jak skończę to wkleje:lol:

PS. Dziewczyny wasze rozetki są cudowne!!!!:loveu::loveu:

Posted

Ania i Joli napisał(a):
Czyli to jest takie zwykłe marszczenie?:oops: Na fotce wyglądało jak taka "falbana":lol: Dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam;)

Dokladnie :D to jest chyba najprostrza falbanka a wygląda bardzo efektownie, szczegolnie gdy dobierze się odpowiednie kolory :D

Posted

Ja też dziekuję za podpowiedź, najtrudniejsze rzeczy zawsze wychodzą na najprostrze :evil_lol: a to moja zamówiona przez znajomego na Nowy Sącz:

Z tych zdjęć mało widać i oczywiście kolory się pogubiły ... blee... ale na żywo jest o wiele ładniejsza i ma lepsze kolory :)

PS znalazlam ostatnio kropczastą wstazke i juz koncze z niej rozete, jak wymysle dla kogo i dorobie emblemat to tu wkleje efekt :)

Posted

O, na środku bardziej po prawo widzę to warstwiaste, brązowe dzieło które kiedyś przekopiowywałaś z tej biało-fioletowej z internetu :lol: dobrze myślę? :lol: To za BOBa? :) :loveu:

Posted

wrrr... dziewczyny kusicie :evil:
jak przeczytam książkę i nie będę miała co robić to przelecę się do pasmanterii po coś fajnego i zmajstruję coś dla SH i ozzi :D

nieźle się naszukałam w tej galerii (uff...)

a jak Wy robicie te naklejki z nazwami? że Wam wychodzą takie równiusieńkie okrągłe ? tniecie normalnie nożyczkami ? pozdrówka ;)

Posted

McDzik, dużo rzeczy robiłam różnymi nożyczkami... figury, bryły i szczerze powiem, że tymi "kosmetycznymi" więcej się namęczysz. Lepiej wziąść sobie duże nożyczki ciąć, a manewrować obrazkiem drugą ręką ;)

Przeczytałam całą galerię Burej, cały ten temat i mogę powiedzieć tyle - robicie super rozetki, oby tak dalej ;) No i dziękuję za wszystkie umieszczone tu rady :)

Posted

HuSkaCz napisał(a):
Przeczytałam całą galerię Burej, cały ten temat i mogę powiedzieć tyle - robicie super rozetki, oby tak dalej ;) No i dziękuję za wszystkie umieszczone tu rady :)

Służę. :evil_lol: Tą instrukcją narobiłam sobie wrogów z resztą :lol: