Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj przestań, praktyka czyni mistrza ;)

Bardzo ładnie wyszła Ci ta żółta falbanka - ja na początku nie byłam w stanie takiej zrobić, w środku trochę "bałagan" ale wyćwiczysz się na pewno :cool1:

Posted

ooOo i Madzia sie w rozetkowanie wkręciła :) sliczne poczatki :) moja pierwsza rozeta przypominala bardziej scierke do podlogi ale ok xD a na jaką to wystawe? :)

Posted

Asiuleczka.Warka napisał(a):
McDzik oj weź spójż na moje to są moje chyba ta rózowa to druga a te dwie robilam jakies 3dni temu

No i co? No i ładne są :) Moich pierwszych nie pokaże bo... bo ich nie ma ^^ Po powstaniu i lekturze dogomaniakowych, wylądowały w śmietniku :eviltong: I tak ćwiczyłam, wyrzucałam, ćwiczyłam, wyrzucałam - aż zaczęły wychodzić w miare takie, żebym je mogła na wystawy targać i obdarowywać cudze psy :)

Posted

McDzik napisał(a):
ooOo i Madzia sie w rozetkowanie wkręciła :) sliczne poczatki :) moja pierwsza rozeta przypominala bardziej scierke do podlogi ale ok xD a na jaką to wystawe? :)

A nadaje się w ogóle?:oops::roll:

Talagia- :loveu::mdleje::loveu::mdleje:

Posted

McDzik napisał(a):
oOOOhh super :) !! A te na BOG to nawet takie pod kolor medali tak jakby :) No super :)

Dzięki:multi: - tak,te lokatowe na finały są w kolorze medali.
O północy stwierdziłam,że przydałyby się jeszcze rozetki za tytuły Zw.Mł. i CWC...

A! widziałam seterowe rozetki - śliczne ... w naturze wyglądają piekniej niż na fotkach!

Posted

Dziewczyny jaki jest koszt takiej rozetki:razz:
I czy ktos z was nie zrobiłby ich na zamówienie;) np. na jakąś wystawę.
Narazie tylko pytam, a wrazie czego dam znać.

Posted

Zależy ile materiału się zuzywa i ile tam jest różnego rodzaju warstw i bajerow :lol: Koszt takich najprostrzysz jak tu przed chwilą cocermanka wkleiła jest raczej niewielki, ja wiem, jakieś 3zł? A im więcej bajerów tym wiadomo, że droższe :lol: