Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
...szczególnie jak są oprawione jeszcze w szkło ( jeszcze ładniej wyglądają no i się nie brudzą ;) )

Ale ta nie jest w szkło oprawiona, to jest zdjęcie rozety którąm przygotowywałam na BIS w Opolu.
Kwestia taśmy - dlatego tak błyszczy :)

Posted

Malamute Sanctuary napisał(a):
Ale ta nie jest w szkło oprawiona, to jest zdjęcie rozety którąm przygotowywałam na BIS w Opolu.
Kwestia taśmy - dlatego tak błyszczy :)

a masz jakąś stronę swoich projektów? byłabym zainteresowana.

Posted

Viris napisał(a):
Niezła rada. To tak jakby właścicielowi malucha doradzić przesiadkę na porsche. Oprawienie rozety w szkło nie jest takie proste;)

zupełnie się nie zrozumiałyśmy :) nie przyszło by mi do głowy samej oprawiać, ale są przecież pracownie oprawy obrazów :razz: ładna duża rozetka to ciekawe "trofeum" puchar z kurzu wytrzesz, rozety niestety nie... więc waro ją zabezpieczyć

Posted

Viris ja specjalnie dla Ciebie do Radomia jadę więc poproszę o jakąś piękną specjalną :loveu: rozetę dla mojego grzywka niezależnie od lokaty :evil_lol:

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
zupełnie się nie zrozumiałyśmy :) nie przyszło by mi do głowy samej oprawiać, ale są przecież pracownie oprawy obrazów :razz: ładna duża rozetka to ciekawe "trofeum" puchar z kurzu wytrzesz, rozety niestety nie... więc waro ją zabezpieczyć
Ależ ja dokładnie zrozumiałam. Nie wyobrażam sobie żeby każdą rozetę którą zrobiłam/zrobię oprawiać w szkło. Owszem jest to dobre zabezpieczenie (chociaż nie idealne) ale tylko dla jakiś mega waznych nagród - koszty są dość spore.

Tak z ciekawości - gdzie dostaliście rozety oprawione w szkło, bo ja jeszcze nie spotkałam (poza tymi które sama oprawiałam)?

No i zawsze gdy ktoś dostanie rozetę i będzie dla to dla niego bardzo ważna nagroda - może sam dać do oprawienia, ramkę wybierze jaką chce itp.

Posted

ja pierwszy raz oprawione rozety widziałam na BOG na Węgrzech ( za to nie było pucharów, tak samo było na Junior Handling ), a że mój kolega ma oprawę obrazów podłapaliśmy to ;)

nie, no nie, że każdą ale np jakieś duże czy bardzo misternie wykonane ( często można dołączyć zdjęcie w dużym rozmiarze np z BOG czy BISa i razem oprawić ) a jak się ma kilka małych jeśli pasują kolorystycznie wsadzić je na jedno tło, gdy passe-partout jest lekko aksamitne, fajnie to wygląda, taka wersja "na bogato" ;)

Posted

AnkaW napisał(a):
Viris ja specjalnie dla Ciebie do Radomia jadę więc poproszę o jakąś piękną specjalną :loveu: rozetę dla mojego grzywka niezależnie od lokaty :evil_lol:
Oj jeśli się zjawię w Radomiu to tak czy siak bez rozet, nie planowałam nawet :shake: Całkowicie brakuje mi czasu na to, a i finansowo ostatnio jest beznadziejnie więc dlatego mój wyjazd stanął pod znakiem zapytania:-(

Posted

agnethka napisał(a):
właśnie...Viris wrzuć coś swojego :evil_lol: :eviltong: :lol:

No niestety nie mam co wrzucić bo nie szyłam nic nowego od dawna:shake: