Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Darianna napisał(a):
Tak w temacie oryginalności - z włosiem dzika dla ogarów i gończych też robiłam ;)

Masz może jakieś zdjęcia? Nie potrafię sobie wyobrazić jakoś? :D Skoro bażanta sama skubałaś to dzika też?

Posted

Casablanca napisał(a):
Skoro bażanta sama skubałaś to dzika też?

Dzikową robotę odwaliłam ja :D Babcia ma u siebie skórę z dzika to pobawiłam się w groomera :diabloti:

Posted

Kisses napisał(a):
Dzik wygląda jak nieruszony, i dobrze, bo nikt o tym nie wie - niech tak pozostanie :D

Oj, ale będzie jak się babcia kiedyś skapnie :D Będziesz za dzikiem nowym do lasu biegać

Posted

SandraNatan napisał(a):
Kiś,nigdy więcej nie baw się już w groomera(prócz tego razu jak jeszcze dla mnie się w niego pobawisz) xD :D

Haha, my z Darią mamy deal, ja jej dzika, ona mi psa na JH :D

Posted

agnethka napisał(a):
Kisses - babcia wejdzie na dogo i obczai, żeć wytrymowała dzika :D

Babcia żyje w świecie bez dogo, chwała Bogu :D Mamusia czasami zagląda, ale tylko do Wombaciej galerii, więc będę żyć :D

Posted

kapusty jak kapusty ;)

jutro jak bedę mniej zła na moj aktualny sprzet to wrzuce jeszcze te co poszły na lubelską wystawę. na razie mam dość dławienia się sprzętu, ciągłego logowania się na dogo (bo na chrome nie działa opcja "zapamiętaj mnie" a jak w nią klikam to się znajduję natychmiast na stronie sponsora strategicznego dogo...)

Posted

Dziewczyny zazdroszcze talentu w lapkach - piekne te Wasze rozety! Pomysl z piorami przepiekny! Szczeze mowiac jestem fanatyczka rozetek, zdecydowanie wole je od pucharow i bylabym zachwycona gdyby udalo sie taka zdobyc! Musze sledzic na jakie wystawy robicie rozetki :D :D