Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie że będę :wink: Musiałoby być trzęsienie Ziemi :) żebym nie przyszła .

Co do spaceru to może spróbujemy .Trochę mi wstyd za to wymięknięcie :wink: O 20-tej jestem na Manhatanie w pobliżu sklepu zoologicznego .

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no niestety ja wtedy u TZ siedzę :roll:

szczerze mówiąc to ja trochę wymiękam przez spotkaniem z Twoją "kruszynką" bo nie chcę się wstydu najeść przez moją małą zadziorną paskudę :oops: :lol:

może uda mi się jutro wpaść na to spotkanie to pogadamy :)

Posted

No to żałuj i to podwójnie: raz, że w taką paskudną pogodę musiałaś jeździć i dwa, że nie byłaś. Nie sądzę, żeby Pysia w paru słowach streściła Ci referaty. Lada moment na stronie Oddziału wstawię fotoreportaż, a wkrótce być może również materiały (albo link do nich) z prezentacji obiecane mi przez dra Romana Aleksiewicza.

Posted

Ravk - super - daj tu znać jak tylko wstawisz materiały :P strasznie żałuję że nie byłam bo interesuje mnie problematyka alergii - bo moja Luna ma skłonności i mogłabym się czegoś pożytecznego dowiedzieć, a tu nie udało się :( czekam więc na materiały... a wczoraj się rozchorowałam i ledwo się na chwilę zwlokłam z łóżka :-?

Posted

Jakbyś robił notatki i był grzecznym słuchaczem to byś nie musiał czekać na materiały :)) Żartuję :)

Malawaszka -jutro o 16.30 jadę do oddziału .Chcesz też ?

Posted
Jakbyś robił notatki i był grzecznym słuchaczem to byś nie musiał czekać na materiały :)) Żartuję :)

Chciałem notować, ale miałem ręce zajęte aparatem i jeszcze ktoś zgasił światło... ;) A ty notowałaś? Ciekawe jak zdążyłaś przerysować te paskudne Demodex canis? :lol:

Posted
Co do spaceru to może spróbujemy .Trochę mi wstyd za to wymięknięcie O 20-tej jestem na Manhatanie w pobliżu sklepu zoologicznego

Tak z ciekawosci ten Manhaatn to konkretne osiedle w Piekarach Śląskich ?

Np ; Oś powstańców śląskich ?

Pytam z ciekawosci

Posted
:-? Niestety nie .To osiedle w Dąbrowie Górniczej . Zapraszam dzisiaj wszystkich dogomaniaków do oddziału :) Jesteśmy tam o 17-tej i czekamy :)

O!!! To dzisiaj robimy spotkanie na stadionie :lol: Tylko czy do 17-tej wszyscy zdążą?

Posted

Na początek możesz się zapisać .To niewiele kosztuje .Przyjedź z pieskiem to pooglądamy go sobie :) Rodowód możesz wyrobić kiedy chcesz .Nie musisz od razu . Zapraszamy :) Jesteśmy sympatyczni :)

Posted
Zapraszamy :) Jesteśmy sympatyczni :)

Pysia jest super sympatyczna. I ma niesamowite poczucie humoru. Tak niesamowite, że nie każdy łapie jej dowcip :lol: