Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciała doradcze też są potrzebne .Odległość nie jest taka duża .Mam chętnych z Wisły !!!!

Co do spokojnych psów to nie chodzi o flegmatyczne .Pies ma być nieagresywny i nie przejawiać tendencji do dominacji w stosunku do ludzi i psów .Ma tez nie być strachliwy no i jako tako grzeczny .Zapraszam do działania bo możemy zrobić wiele dobrego dla psów i dzieci :)

Posted

Pysia,

ja tez jestem zainteresowana. W kwestii działania nie znam oczekiwań - napisz na priv / to zalezy od wolnego czasu/

Ale jestem też zainteresowana szkoleniowcem.

Mój Leoś jest tak rozpieszczony, że zdecydowanie by mu sie przydało szkolonko. :)

Posted

A szkoleniowiec jest bardzo dobry .Pracował wcześniej w Gostarze .Założył własną szkołę właśnie w Będzinie :wink: Nazywa się Piątkowski . Nr. telefonu do niego jest na stronie ZKw Będzinie .

Posted

mam jakieś dziwne przeczucia... na Śląsku jest mase oddziałów: Bytom, Chorzów, Katowice, Rybnik, Zabrze... nie daleko Częstochowa, Racibórz do 100km Opole i Kraków oraz Bielsko... boje się, że mimo wszystko konkurencja zniszczy Będzin (założe się, że nie zgodzą sę na wystawę w 2005r) a wtedy boje się, że i zapał zniknie... może to tylko moje czarne myśli ale tak to widze

Posted

Co do wystawy to ja też mam czarne myśli .Ale wiem też że nie damy się .Nie tylko wystawami człowiek i pies żyją .Chcemy zrobić dużo dobrego .A nasz zapał akurat w tym nie zniknie . :wink:

Posted

no właśnie nie - Dąbrowa podlega pod Chorzów - nie jest ważne, które schronisko jest najbliżej tylko z którym miasto podpisało umowę :roll: kiedyś Dąbrowa miała umowę z Zawierciem, Sosnowcem, a teraz jesteśmy w Chorzowie i hycel z Zawiercia przyjeżdża do DG i zawozi bezpańskie psy do Chorzowa :roll:

warto się dowiedzieć pod jakie shcronisko podlega nasze miasto bo wiadomo gdzie szukać ew. zaginionego psiaka :(