Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słowo sie rzekło... (napisało)

Zapisałem się :). Siedziba Oddziału jest na razie tymczasowa i warunki spartańskie, ale mam nadzieję, że to się zmieni (oczywiście na lepsze). Za to ludzie bardzo sympatyczni i chcą działać.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

wszystko zależy od decyzji ZG,sa przeciez listy uzupełniające.Choć pewnie 2005r to juz za pasem i może to być b.trudne.Ale pewnie wszyscy czekaja na termin w-wy w 2006r!powodzenia.

Posted

część klubówek też późno jest ustalane...

ale to dziwne jak można powołac nowy oddział a nie dać mu wystawy ??? przecież oddział żyje z wystawy cały rok...

a co mówia w oddziale będzimskim ? (nie wiem czy dobrze odmieniłam ;) )

Posted

Trafiłam tu dopiero dzisiaj .Mogę odpowiedzieć na sporo pytań .Przepisałam się do Będzina .Wystarczy wypełnić na miejscu deklaracje .Resztę załatwiają sami .Mają promocje -do końca tego roku opłaty są dobrowolne .Czyli można nie płacić :D Są chętni do działania i szukają osób z inicjatywą .Na razie siedziba jest tymczasowa ale czekają na decyzje o nowym lokum .Planują otworzenie kliniki przy nowej siedzibie .Walczą o weta z uprawnieniami do wpisywania wyników badań w rodowody :D

W listopadzie odbędzie się pierwsze spotkanie proedukacyjne w bibliotece miejskiej w Będziniu z udziałem weterynarzy .Tytuł to "Diagnostyka i profilaktyka chorób skórypsów ".Wstęp jest wolny i nieodpłatny .Dokładne informacje na stronie internetowej ZKw Będziniu .

Na temat wystawy też coś wiem .Jest możliwe aby odbyła się już w przyszłym roku .Jest tylko jeden szkopół .Muszą się na to zgodzić inne oddziały przez głosowanie .Raczej wątpię...

Zapraszam wszystkich do zapisania się .Mnie osobiście potrzebne są osoby chcące coś robić .Pragnę zorganizować spotkania w szkołach z udziałem psów .Potrzebni chętni ze spokojnymi psami .Oddział ( ja też :D ) planuje zająć się też dogoterapią .

Jeszcze jedno .Mają świetnego skoleniowca !!

Czy są jeszcze jakieś pytania ?

Posted

Pysia ale super wiadomość :D Widzę że musze jak najszybciej przepisać sie do Będzina :) Mam owczarka szetlandzkiego hihi-spokojny pies baardzo :) Chetnie bym cos podziałała w takim Związku ale jestem jeszcze niepełnoletnia (tzn jeszcze miesiąc :P )

Posted

Ojej :o Nikt Ci w papiery nie będzie zaglądał .To Twój atut . Możesz skontaktować się ze mną ? Brakuje mi osób ...Próbowałam sama coś robić ale miałam zastój w decyzjach innych ludzi .Poszłam więc do ZK i okazało się że oni chcą robić to samo :D Mogę liczyć na pomoc .Tylko że brakuje jeszcze chętnych . Większość woli stać z boku i przyglądać się co dalej .No cóż ...