Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze ja jestem z Dąbrowy Gorniczej i nic o tym związku nie widziałam:) Ale on jeszcze nie funkcjonuje?? Jak to z tym jest bo ja nie rozumiem ??:) A wtedy jak juz zaistnieje to mozan sie np przepisac z Katowic????

Posted
Kurcze ja jestem z Dąbrowy Gorniczej i nic o tym związku nie widziałam:) Ale on jeszcze nie funkcjonuje?? Jak to z tym jest bo ja nie rozumiem ??

Taki komunikat znalazłam na stronie ZG. Zadzwoń tam i myslę, że wszystkiego się dowiesz :) :

>>08.07.2004 ZG informuje, że powołany został oddział ZKwP z siedzibą w Będzinie. Osoby zainteresowane przynależnością do tego oddziału powinny kontaktować się z grupą inicjatywną na adres: Sławomir Seremak, ul.Barlickiego 24 a/7, 42-506 Będzin-Grodziec. <<

Nio ja wiem że można sie przenieść do innego związku ale jak to sie odbywa tak no...prawnie ??

Parę lat temu przenosiłam się z o/Katowice do o/Zabrze. Wyglądało to tak, że musiałam napisać podania do Katowic o zgodę na przeniesienie i drugie do Zabrza o przyjęcie. I to tyle, nie było żadnego problemu :)

Posted

Psylla, dzięki za wyjaśnienie, też się przeniosę do Będzina, ale jeszcze mój pies musi zmienić właściciela. Jak to się odbywa?

Posted
Nie wiedziałam Bo masz napisane w profilu że Katowice

Przez pewien czas mieszkałam w Katowicach, ale teraz mieszkam w Będzinie i zapomniałam zmienić :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Kati-pisałam do nich e-maila :) Jeśli chcesz przenieść się z Katowic to poprosyu musisz zadeklarować cheć przeniesienia sie z tamtego oddziału-czyli poprostu przyjsc do ZK do Będzina jeśli chcesz tutaj być :) A Sekcje poszczególnych grup tzn.kto w jakiej będzie to dowiemy sie we wrześniu :) Narazie tyle wiem...:)

Posted

Sheltomaniak, to nie muszę jechać do Katowic załatwiać przeniesienie?

To byłoby dużo lepiej. W takim razie niedługo się zjawie w Będzinie.

• 1 month later...
Posted

i...... cisza. Od miesiąca. Taki zryw był i nic się dalej nie dzieje?

Czy ktoś odwiedził ten Oddział ZKwP? Troche informacji jest już na stronie oddziału, ale powstaje ona wolno. Istnieją jakiśc sekcje?

Może potrzebują wolontariuszy?

Lektura tego działu wyprowadziła mnie z błędu - teraz wiem, że moge się zapisac do ZKwP z kundelkiem, a nawet bez psa ;). Wobec tego się zapiszę, a przeciez mam blisko :).