PSYLLA Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Dzisiaj przyszła informacja z ZG, że w Będzinie powstał Oddział ZKwP :) Może w przyszłym roku będzia tam już jakaś wystawa :hmmmm: Quote
sheltomaniak Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Kurcze ja jestem z Dąbrowy Gorniczej i nic o tym związku nie widziałam:) Ale on jeszcze nie funkcjonuje?? Jak to z tym jest bo ja nie rozumiem ??:) A wtedy jak juz zaistnieje to mozan sie np przepisac z Katowic???? Quote
JustynaJK Posted July 14, 2004 Author Posted July 14, 2004 pewnie ,ze mozna sie przepisać do jakiego chcesz oddziału,nie obowiązuje rejonizacja Quote
sheltomaniak Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 Nio ja wiem że można sie przenieść do innego związku ale jak to sie odbywa tak no...prawnie :) ?? Quote
sheltomaniak Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 Nio ja wiem że można sie przenieść do innego związku ale jak to sie odbywa tak no...prawnie :) ?? Quote
PSYLLA Posted July 17, 2004 Posted July 17, 2004 Kurcze ja jestem z Dąbrowy Gorniczej i nic o tym związku nie widziałam:) Ale on jeszcze nie funkcjonuje?? Jak to z tym jest bo ja nie rozumiem ?? Taki komunikat znalazłam na stronie ZG. Zadzwoń tam i myslę, że wszystkiego się dowiesz :) : >>08.07.2004 ZG informuje, że powołany został oddział ZKwP z siedzibą w Będzinie. Osoby zainteresowane przynależnością do tego oddziału powinny kontaktować się z grupą inicjatywną na adres: Sławomir Seremak, ul.Barlickiego 24 a/7, 42-506 Będzin-Grodziec. << Nio ja wiem że można sie przenieść do innego związku ale jak to sie odbywa tak no...prawnie ?? Parę lat temu przenosiłam się z o/Katowice do o/Zabrze. Wyglądało to tak, że musiałam napisać podania do Katowic o zgodę na przeniesienie i drugie do Zabrza o przyjęcie. I to tyle, nie było żadnego problemu :) Quote
Kati Posted July 17, 2004 Posted July 17, 2004 Psylla, dzięki za wyjaśnienie, też się przeniosę do Będzina, ale jeszcze mój pies musi zmienić właściciela. Jak to się odbywa? Quote
sheltomaniak Posted July 18, 2004 Posted July 18, 2004 A co wy tak z tych katowic uciekacie....????Bo ja slyszałam że nasz oddzial wlasnie Katowicki ma bardzo zła opinie....i to sie chyba potwierdza:)) Quote
sheltomaniak Posted July 18, 2004 Posted July 18, 2004 PSYLLa-dzieki:)Chyba sie tam wogóle wybiore.Ale siedzibę ten związek będzie miał tam gdzie ja kiedyś do podstawówki chodzilam:)Tramwajem mam 5 minut:) Quote
Kati Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Ja się przenoszę, bo mam blisko (bliżej się nie da - mieszkam w Będzinie). Quote
sheltomaniak Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Ja się przenoszę, bo mam blisko (bliżej się nie da - mieszkam w Będzinie). Nie wiedziałam :) Bo masz napisane w profilu że Katowice :) Quote
JustynaJK Posted July 19, 2004 Author Posted July 19, 2004 no właśnie,ale dobrze,konkurencja powinna być Quote
Kati Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 Nie wiedziałam Bo masz napisane w profilu że Katowice Przez pewien czas mieszkałam w Katowicach, ale teraz mieszkam w Będzinie i zapomniałam zmienić :) Quote
JustynaJK Posted July 20, 2004 Author Posted July 20, 2004 to zdecydowanie bliżej faktycznie masz Będzin Quote
JustynaJK Posted July 30, 2004 Author Posted July 30, 2004 W PSIE Nr 4 już jest komunikat o nowym Oddziale. Quote
ursus Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Na stronie ZG też już jest komunikat, ale w spisie Oddziałów niema go na stronie ZG :( Quote
ursus Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 I był tam już ktoś z was w tym nowym Oddziale?? :lol: Quote
Kati Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Ja jeszcze tam nie dotarłam :oops: , ale postaram się w następnym tygodniu czegoś konkretnego dowiedzieć. Quote
sheltomaniak Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Kati-pisałam do nich e-maila :) Jeśli chcesz przenieść się z Katowic to poprosyu musisz zadeklarować cheć przeniesienia sie z tamtego oddziału-czyli poprostu przyjsc do ZK do Będzina jeśli chcesz tutaj być :) A Sekcje poszczególnych grup tzn.kto w jakiej będzie to dowiemy sie we wrześniu :) Narazie tyle wiem...:) Quote
Kati Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Sheltomaniak, to nie muszę jechać do Katowic załatwiać przeniesienie? To byłoby dużo lepiej. W takim razie niedługo się zjawie w Będzinie. Quote
Ravk Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 i...... cisza. Od miesiąca. Taki zryw był i nic się dalej nie dzieje? Czy ktoś odwiedził ten Oddział ZKwP? Troche informacji jest już na stronie oddziału, ale powstaje ona wolno. Istnieją jakiśc sekcje? Może potrzebują wolontariuszy? Lektura tego działu wyprowadziła mnie z błędu - teraz wiem, że moge się zapisac do ZKwP z kundelkiem, a nawet bez psa ;). Wobec tego się zapiszę, a przeciez mam blisko :). Quote
JustynaJK Posted September 25, 2004 Author Posted September 25, 2004 mozna byc członkiem ZKwP nawet bez psa. Quote
dziewcze Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 mozna byc czlonkiem odzialu bez psa? hmm ... moze mozna . ja nie wiem Quote
Recommended Posts