Ravk Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Karka napisał(a):Ale się u Was dzieje w oddziale :roll: tylko pozazdrościć Możesz przyjechać na nastepny wykład - może wtedy pogoda będzie bardziej sprzyjająca ;) Z Bielska do Będzina droga jest prosta i stosunkowo niedaleko... A właśnie na tym trzecim spotkaniu będą tematy, które najbardziej mnie interesują. Quote
malawaszka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Ravk czy to Twoja psina w avatarku???? :P Quote
Ravk Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 tak :) moja druga psina: chwilowo zastapiła pierwszą, ale spróbuję wstawić oba Quote
malawaszka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 :o dostałam powiadomienie :angel: :angel: :angel: chyba się mi naprawił ten topic :P :D Gdzieś mogę poczytać więcej o nowym pupilu??? jak się nazywa i czemu akurat SH?? 8) Quote
Ravk Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='malawaszka']Gdzieś mogę poczytać więcej o nowym pupilu??? jak się nazywa i czemu akurat SH?? 8) Na razie uczymy się nawzajem ;) i nie ma o czym pisać :). Dlaczego SH? Głównie przez i dzięki SH :thumbs: . Psa tej rasy chciałem mieć od dawna, ostateczna decyzja zapadła po zaprzęgówce w Świerklańcu. Troche trwało zanim zamiar został zrealizowany... Quote
SH Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Dzieki Ravk :D Widzę, że kariera medialna małej Luki rozwija się burzliwie :wink: Mieszka z Wami ledwie kilka dni i już ją eksponujesz na awatarku i na stronie oddziałowej :) Fota "ogrodnicza", którą dostałam mailem też powinna się pojawić na dogo... jest super :D Quote
malawaszka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 nooo Ravk dawaj fotę ogrodniczą :D :angel: Quote
Kati Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 :evil: Ja przegapiłam spotkanie, tzn. przypomniało mi sie wczoraj 0 16 i nie miałam czasu. Na następne spotkanie na pewno dotrę o ile nie zapomnę :oops: . Sheltomaniak, Orfeusz na pewno sobie poradzi :wink: Ravk, śliczny piesio :P Quote
Ravk Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='SH']Fota "ogrodnicza", którą dostałam mailem też powinna się pojawić na dogo... jest super :D [quote name='malawaszka']nooo Ravk dawaj fotę ogrodniczą Na specjalne życzenie - ale juz na innym topicu ;) jest fotka Quote
Pysia Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Szkoda że przegapiłaś. One są niepowtarzalne :) Atmosfera na tych spotkaniach też jest świetna. Taka ciepła i rodzinna :lol: Wykład był pouczający i nieco zmienił moją wiedzę na temat chorób stawów i podawanych witamin i innych elementów. :-? Waszka - żałuj że mój telefon nie zadzwonił :D Wszyscy by się na nas patrzyli :o Lubisz to - prawda ? :wink: Quote
malawaszka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Pysia napisał(a):Wszyscy by się na nas patrzyli :o Lubisz to - prawda ? :wink: jak cholera :x :lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 jak cholera :x :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Quote
Ravk Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 malawaszka napisał(a):Ravk - super - daj tu znać jak tylko wstawisz materiały :P strasznie żałuję że nie byłam bo interesuje mnie problematyka alergii - bo moja Luna ma skłonności i mogłabym się czegoś pożytecznego dowiedzieć, a tu nie udało się :( czekam więc na materiały... a wczoraj się rozchorowałam i ledwo się na chwilę zwlokłam z łóżka :-? Trochę późno - ale jest, z innego źródła ;). Quote
Ravk Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 [quote name='JustynaJK (w roku 2004)']Jednak myślę,ze moze w przyszłym roku będzie jednak I Wystawa Psów Rasowych pod patronatem ZKwP.Życzę powodzenia wszystkim zapalonym działaczom! Wystawy jeszcze nie ma ale są: I OTWARTE BĘDZIŃSKIE MISTRZOSTWA PSÓW OBROŃCZYCH oraz I BĘDZIŃSKI TURNIEJ PSÓW TOWARZYSZĄCYCH które odbędą się w dniach 16 - 17 kwietnia 2005 Szczegółowe informacje na stronach Oddziału Dlaczego "obrończych" a nie "obronnych"? :hmmmm: Quote
Ravk Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 [quote name='Ravk'] Wystawy jeszcze nie ma ale są: I OTWARTE BĘDZIŃSKIE MISTRZOSTWA PSÓW OBROŃCZYCH oraz I BĘDZIŃSKI TURNIEJ PSÓW TOWARZYSZĄCYCH które odbędą się w dniach 16 - 17 kwietnia 2005 Szczegółowe informacje na stronach Oddziału Wczoraj dostałem informację od Przewodniczącego Sekcji Szkolenia (Kierownika Zawodów) że Mistrzostwa zaliczają się do "PUCHAROWYCH" i tym samym są to "I PUCHAROWE ZAWODY IPO w roku 2005". Quote
Pysia Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Dzisiaj o 17-tej nowy wykład w Będzinie :) O behawiorze :) Zapowiada sie ciekawie . Kto idzie ?? Quote
Ravk Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Pysia napisał(a):Dzisiaj o 17-tej nowy wykład w Będzinie :) O behawiorze :) Zapowiada sie ciekawie. ...a dokładnie "DORASTANIE ZWIERZĄT A PROBLEMY BEHAWIORALNE". Tego oczywiście nie mogę odpuścić :) Quote
cockermanka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Qrcze,a ja baaardzo żałuje,że nie mogę być na tym wykładzie :evil: - Quote
Ravk Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 cockermanka napisał(a):Qrcze,a ja baaardzo żałuje,że nie mogę być na tym wykładzie :evil: - Beskidy są o "rzut beretem" ;) a i coś na ząb dla podróżnych się znajdzie... Quote
cockermanka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Ravk napisał(a):Beskidy są o "rzut beretem" ;) a i coś na ząb dla podróżnych się znajdzie... :D największy problem w tym,że musiałabym wyjść trzy godziny wcześniej z pracy...a to jest niewykonalne :evilbat: :evilbat: :evilbat: a "rzut beretem" to "zaledwie" 200 km w dwie strony.... :o Quote
SH Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Mnie niestety nie będzie :( Chociaż z Katowic do Będzina to ledwie kwadrans jazdy samochodem :-? Quote
Ravk Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 SH napisał(a):Mnie niestety nie będzie :( Chociaż z Katowic do Będzina to ledwie kwadrans jazdy samochodem :-? Oj żałuj, żałuj - wykład pani Agnieszki Janeczek był prowadzony bardzo sympatycznie, tylko był bardzo krótki (około godziny) a sądzę, że mółby trwać... i trwać... i trwać... - temat "rzeka". Pan Andrzej Alweil wygłosił swój wykład może juz nie tak sympatycznie, ale równie rzeczowo i interesująco. Quote
Recommended Posts