Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karka napisał(a):
Ale się u Was dzieje w oddziale :roll: tylko pozazdrościć

Możesz przyjechać na nastepny wykład - może wtedy pogoda będzie bardziej sprzyjająca ;) Z Bielska do Będzina droga jest prosta i stosunkowo niedaleko... A właśnie na tym trzecim spotkaniu będą tematy, które najbardziej mnie interesują.

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']Gdzieś mogę poczytać więcej o nowym pupilu??? jak się nazywa i czemu akurat SH?? 8)
Na razie uczymy się nawzajem ;) i nie ma o czym pisać :). Dlaczego SH? Głównie przez i dzięki SH :thumbs: . Psa tej rasy chciałem mieć od dawna, ostateczna decyzja zapadła po zaprzęgówce w Świerklańcu. Troche trwało zanim zamiar został zrealizowany...

Posted

Dzieki Ravk :D
Widzę, że kariera medialna małej Luki rozwija się burzliwie :wink:
Mieszka z Wami ledwie kilka dni i już ją eksponujesz na awatarku i na stronie oddziałowej :)
Fota "ogrodnicza", którą dostałam mailem też powinna się pojawić na dogo... jest super :D

Posted

:evil: Ja przegapiłam spotkanie, tzn. przypomniało mi sie wczoraj 0 16 i nie miałam czasu. Na następne spotkanie na pewno dotrę o ile nie zapomnę :oops: .
Sheltomaniak, Orfeusz na pewno sobie poradzi :wink:
Ravk, śliczny piesio :P

Posted

[quote name='SH']Fota "ogrodnicza", którą dostałam mailem też powinna się pojawić na dogo... jest super :D
[quote name='malawaszka']nooo Ravk dawaj fotę ogrodniczą

Na specjalne życzenie - ale juz na innym topicu ;) jest fotka

Posted

Szkoda że przegapiłaś. One są niepowtarzalne :) Atmosfera na tych spotkaniach też jest świetna. Taka ciepła i rodzinna :lol: Wykład był pouczający i nieco zmienił moją wiedzę na temat chorób stawów i podawanych witamin i innych elementów. :-?
Waszka - żałuj że mój telefon nie zadzwonił :D Wszyscy by się na nas patrzyli :o Lubisz to - prawda ? :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):
Ravk - super - daj tu znać jak tylko wstawisz materiały :P strasznie żałuję że nie byłam bo interesuje mnie problematyka alergii - bo moja Luna ma skłonności i mogłabym się czegoś pożytecznego dowiedzieć, a tu nie udało się :( czekam więc na materiały... a wczoraj się rozchorowałam i ledwo się na chwilę zwlokłam z łóżka :-?

Trochę późno - ale jest, z innego źródła ;).

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='JustynaJK (w roku 2004)']Jednak myślę,ze moze w przyszłym roku będzie jednak I Wystawa Psów Rasowych pod patronatem ZKwP.Życzę powodzenia wszystkim zapalonym działaczom!

Wystawy jeszcze nie ma ale są:
I OTWARTE BĘDZIŃSKIE MISTRZOSTWA PSÓW OBROŃCZYCH
oraz
I BĘDZIŃSKI TURNIEJ PSÓW TOWARZYSZĄCYCH
które odbędą się w dniach 16 - 17 kwietnia 2005

Szczegółowe informacje na stronach Oddziału

Dlaczego "obrończych" a nie "obronnych"? :hmmmm:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ravk']
Wystawy jeszcze nie ma ale są:
I OTWARTE BĘDZIŃSKIE MISTRZOSTWA PSÓW OBROŃCZYCH
oraz
I BĘDZIŃSKI TURNIEJ PSÓW TOWARZYSZĄCYCH
które odbędą się w dniach 16 - 17 kwietnia 2005

Szczegółowe informacje na stronach Oddziału

Wczoraj dostałem informację od Przewodniczącego Sekcji Szkolenia (Kierownika Zawodów) że Mistrzostwa zaliczają się do "PUCHAROWYCH" i tym samym są to "I PUCHAROWE ZAWODY IPO w roku 2005".

• 4 weeks later...
Posted

Pysia napisał(a):
Dzisiaj o 17-tej nowy wykład w Będzinie :) O behawiorze :) Zapowiada sie ciekawie.

...a dokładnie "DORASTANIE ZWIERZĄT A PROBLEMY BEHAWIORALNE". Tego oczywiście nie mogę odpuścić :)

Posted

cockermanka napisał(a):
Qrcze,a ja baaardzo żałuje,że nie mogę być na tym wykładzie :evil: -

Beskidy są o "rzut beretem" ;) a i coś na ząb dla podróżnych się znajdzie...

Posted

Ravk napisał(a):
Beskidy są o "rzut beretem" ;) a i coś na ząb dla podróżnych się znajdzie...

:D największy problem w tym,że musiałabym wyjść trzy godziny wcześniej z pracy...a to jest niewykonalne :evilbat: :evilbat: :evilbat:
a "rzut beretem" to "zaledwie" 200 km w dwie strony.... :o

Posted

SH napisał(a):
Mnie niestety nie będzie :(
Chociaż z Katowic do Będzina to ledwie kwadrans jazdy samochodem :-?

Oj żałuj, żałuj - wykład pani Agnieszki Janeczek był prowadzony bardzo sympatycznie, tylko był bardzo krótki (około godziny) a sądzę, że mółby trwać... i trwać... i trwać... - temat "rzeka".
Pan Andrzej Alweil wygłosił swój wykład może juz nie tak sympatycznie, ale równie rzeczowo i interesująco.