SH Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 A ja mam pytanko do aktywu :) Czy jeśli sekcja dogoterapii dział w parzyste wtorki to oznacza, że będzie ktoś z tej grupy we wtorek 14 grudnia? I jeszcze jedno, czy osoba z "obcego" oddziału może z Wami współpracować? Quote
Pysia Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 SH-14 grudzień to nie jest parzysty tydzień roku .Ale to nic bo ja jestem tam raczej w każdy wtorek a należę do sekcji dogoterapii. Co do ostatniego pytania to przyjedź -pogadamy . Quote
SH Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Skoro 14 jest nieparzysty to oznacza, że 7 jest parzysty :o :wink: :lol: W takim razie postaram się dojechać tego "parzystego" 7 grudnia :D Quote
Ravk Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Żeby nie było wątpliwości - poprawiłem na "parzyste tygodnie roku". Tak czy inaczej zapraszamy :) Quote
SH Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Dzięki za "dojaśnienie" parzystości i nieparzystości ( :lol: ) oraz korektę informacji na stronce :) Mam nadzieję, że nic nie stanie mi na przeszkodzie i dotrę do Będzina w najbliższy wtorek. Szkoda, że to akurat w ten dzień tygodnia działa sekcja dogoterapii :( W naszym oddziale jest wtedy sekcja szpiców, w której aktywnie działam, a nie da się być w dwu miejscach na raz. Quote
malawaszka Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Malawaszka -kiedy zapiszesz się do ZK ? Nadajesz się bardzo .O psach wiesz dużo ,a my potrzebujemy ludzi kochających psy i chcący coś dla nich zrobić . Czekam na Ciebie cały czas . :wink: na razie odpadam - każdą wolną chwilę poświęcam maluszkom i ich mamusi, która ze szczeniętami się przybłąkała to teścia do warsztatu, maluszki mam nadzieję znajdą domki pod koniec roku, więc może w styczniu będę miała więcej czasu; jak już będą do wydania to liczę na Waszą pomoc w rozwieszaniu ogłoszeń i rozgłaszaniu informacji o maluszkach, ale na to jeszcze trochę czasu mamy bo maluszki mają około 3 tygodni (tak wynika z moich obserwacji :oops: ) Quote
Pysia Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Jasne że Ci pomożemy. Ile tych maluszków? Kiedy pospacerujemy z suczkami razem? Czyżbyś rzeczywiście się bała ? :lol: Quote
Pysia Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 W tym Nowym Roku chciałabym życzyć Wszystkim spełnienia marzeń, sukcesów w życiu zawodowym, prywatnym i oczywiście " psim " :D , uśmiechu na codzień i wiele szczęścia :lol: :BIG: :laola: Quote
SH Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Podpisuję się pod życzeniami Pysi i dodam jeszcze, że jako wystawca życzę sobie :wink: i innym maniakom wystaw psów, aby Waszemu - tak prężnie rozwijającemu się - oddziałowi udało się wcisnąć w kalendarz 2005 roku jeszcze jedną wystawę :D Quote
Ravk Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Dziękujemy za słowa wsparcia :), a także za samo wsparcie ze strony przedstawicieli Waszego Oddziału. Quote
malawaszka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 a ja mam pytanko - czy jest jakaś szansa, że w Będzińskim ZK powstanie sekcja Agility?? chodzi mi oczywiście o zajęcia agility - bo nie wiem czy takie sekcje w ogóle gdziekolwiek istnieją :oops: :wink: Quote
Ravk Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 malawaszka napisał(a):a ja mam pytanko - czy jest jakaś szansa, że w Będzińskim ZK powstanie sekcja Agility?? chodzi mi oczywiście o zajęcia agility - bo nie wiem czy takie sekcje w ogóle gdziekolwiek istnieją :oops: :wink: Nasz Oddział jest młody, prężny, otwarty na propozycje - a to co robi (oprócz działalności statutowej) zależy od aktywności Członków :wink:. Quote
Pysia Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 My jesteśmy aktywni w swojej dziedzinie i potrzeba teraz kogoś do agility :lol: Malawaszka - do dzieła !!!! Quote
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 No tak do dzieła, ale tu trzeba trenera nie?? a ja przeca nie jestem :oops: :wink: no i ktoś by musiał zainwestować w przeszkody, a czy ZK na to stać???? kurna znowu nie dostaję stąd powiadomień :-? Quote
Pysia Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ja powiadomienia dostaję :) Treser jest tylko trza go namówić. Powinien zrobić to ktoś zainteresowany a tor przeszkód to nie jest znowu taki problem. Zebrać ludzi, ponamawiać i każdy co nieco może zrobić sam :) Ludzie kurna !!!! Zapomnieliście co to wspólne działanie !!!??? Quote
Ravk Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Pysia napisał(a):Ja powiadomienia dostaję :) Treser jest tylko trza go namówić. Powinien zrobić to ktoś zainteresowany a tor przeszkód to nie jest znowu taki problem. Zebrać ludzi, ponamawiać i każdy co nieco może zrobić sam :) Ludzie kurna !!!! Zapomnieliście co to wspólne działanie !!!??? Pysia!!! Ty przeklinasz?? :nono: Większym problemem może byc odpowiedni teren... ale może i na to znajdę rozwiązanie... Quote
Ravk Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Zainteresowanym przypominam o kolejnym spotkaniu z proedukacyjnym organizowanym przez Będziński Oddział ZKwP. (Ostatnio niektórzy żałowali, że nie byli). Zaczyna się jutro (15.02.2005) o 17.00 w Miejskiej Bibliotece Publicznej w Będzinie. Temat wiodący to SCHORZENIA PSÓW OKRESU ROZWOJOWEGO. Temat jest ciekawy a wstęp wolny ;). Szczegóły na stronach ZKwP Oddział Będzin. Zapraszam. Quote
malawaszka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 oo kurde dobrze, że zajrzałam - JADĘ :D Pysia - jedziesz?? mogę kogoś samochodem zabrać - no chyba ze dają tam piffko to tramwajką :lol: :wink: Quote
sheltomaniak Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Czy w naszym związku znalazłaby sie osoba(hodowca) który pomógł by mi przy kryciu suki moim psem???? Quote
Ravk Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 sheltomaniak napisał(a):Czy w naszym związku znalazłaby sie osoba(hodowca) który pomógł by mi przy kryciu suki moim psem???? Znajdzie się na pewno i nie zaszkodzi wizyta w Oddziale żeby o tym porozmawiać. Quote
malawaszka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Byłam na wykładzie :angel: poczułam się znowu jak na studiach :D tu komórka, tam komórka :evilbat: :lol: Było bardzo fajnie i nie wiem co by się musiało stać żebym opuściła następny wykład, który się zapowiada strasznie dl mnie ciekawie :D aa Kasiu a właściciel suczki nie ma doświadczenia?? zawsze to psy się mniej stresują przy znanych sobie osobach :wink: trzymam :kciuki: - a kiedy to nasz Asik utraci dziewictwo?? :D Quote
Karka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Ale się u Was dzieje w oddziale :roll: tylko pozazdrościć Waszko słodziuchna bo czasem jest tak ,że suni nie podoba sie piesek albo piesek ma maly problem i trzeba fachowca :wink: Quote
malawaszka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 wiem wiem :wink: słyszałam conieco :oops: :lol: Quote
sheltomaniak Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Ahhh tego to nie wiem :-) Chciałabym...ale nic na to nie poradze:-) Quote
Recommended Posts