Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja mam pytanko do aktywu :)

Czy jeśli sekcja dogoterapii dział w parzyste wtorki to oznacza, że będzie ktoś z tej grupy we wtorek 14 grudnia?

I jeszcze jedno, czy osoba z "obcego" oddziału może z Wami współpracować?

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SH-14 grudzień to nie jest parzysty tydzień roku .Ale to nic bo ja jestem tam raczej w każdy wtorek a należę do sekcji dogoterapii.

Co do ostatniego pytania to przyjedź -pogadamy .

Posted

Skoro 14 jest nieparzysty to oznacza, że 7 jest parzysty :o :wink: :lol:

W takim razie postaram się dojechać tego "parzystego" 7 grudnia :D

Posted

Dzięki za "dojaśnienie" parzystości i nieparzystości ( :lol: ) oraz korektę informacji na stronce :)

Mam nadzieję, że nic nie stanie mi na przeszkodzie i dotrę do Będzina w najbliższy wtorek. Szkoda, że to akurat w ten dzień tygodnia działa sekcja dogoterapii :( W naszym oddziale jest wtedy sekcja szpiców, w której aktywnie działam, a nie da się być w dwu miejscach na raz.

Posted
Malawaszka -kiedy zapiszesz się do ZK ? Nadajesz się bardzo .O psach wiesz dużo ,a my potrzebujemy ludzi kochających psy i chcący coś dla nich zrobić . Czekam na Ciebie cały czas . :wink:

na razie odpadam - każdą wolną chwilę poświęcam maluszkom i ich mamusi, która ze szczeniętami się przybłąkała to teścia do warsztatu, maluszki mam nadzieję znajdą domki pod koniec roku, więc może w styczniu będę miała więcej czasu; jak już będą do wydania to liczę na Waszą pomoc w rozwieszaniu ogłoszeń i rozgłaszaniu informacji o maluszkach, ale na to jeszcze trochę czasu mamy bo maluszki mają około 3 tygodni (tak wynika z moich obserwacji :oops: )

• 4 weeks later...
Posted

W tym Nowym Roku chciałabym życzyć Wszystkim spełnienia marzeń, sukcesów w życiu zawodowym, prywatnym i oczywiście " psim " :D , uśmiechu na codzień i wiele szczęścia :lol: :BIG: :laola:

Posted

Podpisuję się pod życzeniami Pysi i dodam jeszcze, że jako wystawca życzę sobie :wink: i innym maniakom wystaw psów, aby Waszemu - tak prężnie rozwijającemu się - oddziałowi udało się wcisnąć w kalendarz 2005 roku jeszcze jedną wystawę :D

• 2 weeks later...
Posted

a ja mam pytanko - czy jest jakaś szansa, że w Będzińskim ZK powstanie sekcja Agility?? chodzi mi oczywiście o zajęcia agility - bo nie wiem czy takie sekcje w ogóle gdziekolwiek istnieją :oops: :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):
a ja mam pytanko - czy jest jakaś szansa, że w Będzińskim ZK powstanie sekcja Agility?? chodzi mi oczywiście o zajęcia agility - bo nie wiem czy takie sekcje w ogóle gdziekolwiek istnieją :oops: :wink:

Nasz Oddział jest młody, prężny, otwarty na propozycje - a to co robi (oprócz działalności statutowej) zależy od aktywności Członków :wink:.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

No tak do dzieła, ale tu trzeba trenera nie?? a ja przeca nie jestem :oops: :wink: no i ktoś by musiał zainwestować w przeszkody, a czy ZK na to stać????

kurna znowu nie dostaję stąd powiadomień :-?

Posted

Ja powiadomienia dostaję :)
Treser jest tylko trza go namówić. Powinien zrobić to ktoś zainteresowany a tor przeszkód to nie jest znowu taki problem. Zebrać ludzi, ponamawiać i każdy co nieco może zrobić sam :)
Ludzie kurna !!!! Zapomnieliście co to wspólne działanie !!!???

Posted

Pysia napisał(a):
Ja powiadomienia dostaję :)
Treser jest tylko trza go namówić. Powinien zrobić to ktoś zainteresowany a tor przeszkód to nie jest znowu taki problem. Zebrać ludzi, ponamawiać i każdy co nieco może zrobić sam :)
Ludzie kurna !!!! Zapomnieliście co to wspólne działanie !!!???

Pysia!!! Ty przeklinasz?? :nono:
Większym problemem może byc odpowiedni teren... ale może i na to znajdę rozwiązanie...

• 2 weeks later...
Posted

Zainteresowanym przypominam o kolejnym spotkaniu z proedukacyjnym organizowanym przez Będziński Oddział ZKwP. (Ostatnio niektórzy żałowali, że nie byli). Zaczyna się jutro (15.02.2005) o 17.00 w Miejskiej Bibliotece Publicznej w Będzinie. Temat wiodący to SCHORZENIA PSÓW OKRESU ROZWOJOWEGO. Temat jest ciekawy a wstęp wolny ;). Szczegóły na stronach ZKwP Oddział Będzin. Zapraszam.

Posted

sheltomaniak napisał(a):
Czy w naszym związku znalazłaby sie osoba(hodowca) który pomógł by mi przy kryciu suki moim psem????

Znajdzie się na pewno i nie zaszkodzi wizyta w Oddziale żeby o tym porozmawiać.

Posted

Byłam na wykładzie :angel: poczułam się znowu jak na studiach :D tu komórka, tam komórka :evilbat: :lol:

Było bardzo fajnie i nie wiem co by się musiało stać żebym opuściła następny wykład, który się zapowiada strasznie dl mnie ciekawie :D

aa Kasiu a właściciel suczki nie ma doświadczenia?? zawsze to psy się mniej stresują przy znanych sobie osobach :wink: trzymam :kciuki: - a kiedy to nasz Asik utraci dziewictwo?? :D

Posted

Ale się u Was dzieje w oddziale :roll: tylko pozazdrościć
Waszko słodziuchna bo czasem jest tak ,że suni nie podoba sie piesek albo piesek ma maly problem i trzeba fachowca :wink: