Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
To mozę za niedługo się zgłosze- mała nei będzie wystawiana ale rodowód jej wyrobie- a co sobie będe

Rodowód na pewno nie zaszkodzi, a może spodoba Ci sie zabawa w wystawy (chociaż niektórzy traktują to śmiertelnie poważnie). Jak przyjedziesz to Pysia Ci opowie co-nieco o wystawach - na pewno ma w tym większe doświadczenie ode mnie.

Posted

Tylko ze mała ma juz 5 miesięcy a nigdy jej nie przygotowywałam pod tym kątem.

Nawet o tym zielonego pojecia nie mam (aż wstyd)

I jeszcze jedno- według mnie moja psina jest cudowna ale dla innych może być nie doskonała ;) :D

Posted
Tylko ze mała ma juz 5 miesięcy a nigdy jej nie przygotowywałam pod tym kątem.

Nawet o tym zielonego pojecia nie mam (aż wstyd)

I jeszcze jedno- według mnie moja psina jest cudowna ale dla innych może być nie doskonała ;) :D

Tym bardziej nie zaszkodzi wizyta u nas. Mała ma dopiero 5 miesięcy. Masz jeszcze trochę czasu. Warto też usłyszeć obiektywną opinię na temat swojego pupila :)

Posted

Moze nawet jutro podskocze bo z tego co czytałam to jest otwarte w piątki:)

ładnie się przywitam a Arga będzie najszczęsliwszym psem na swiecie ze znowu tylu nowych ludzi poznała :)

Posted

Arga czekamy na Ciebie i psiaka .

Co do wystaw to świetna zabawa .Psa masz tak młodego że nie przejmuj się . Co do wyglądu to sunia jest oczywiście najpiękniejsza :)Ktoś może tylko wypowiedzieć się na temat jej eksterieru .

Rodowód warto wyrobić chociaż po to aby poszukać zdjęć jej przodków w necie :) To takie opowiadanie o babci i pradziadku....Fajnie to wiedzieć :)

Kasiu -POSTARAM SIĘ być .Jutro będę późno z pracy ale może około 17-tej uda mi się ? Zobaczymy .No i nie wiem czy będę miała czym dojechać .

Posted

Wydrukuję i powieszę w pracy . Szkoda małej .

Malawaszka -kiedy spotkanie na spacerku ? Bo to wstyd że sąsiadki i do tego dogomaniaczki nie znają się :-?

Posted

Jestem teraz na etapie szukania tej ulicy- bo Będzin znam jedynie z najbardziej znanych miejsc :)

Więc jesli uda mi się trafic to dzisiaj dojade :)

Posted

Oj po przeliczeniu kosztów jakie moga mnie dzisiaj wyjsć w ZKwP chyba jednak nie przyjade bo w tym miesiącu nie mam tyle kaski - mikołajki i trzeba coś siostrzeńcą kupić. Więc chyba dopiero po wypłacie się tam pojawie :D

Posted

można spokojnie pojechać i siebie zapisać do Oddziału, a następnym razem dopiero zarejestrować psię i wyrobić rodowód.......... koszty sie rozkładają na 2 raty jakoby........... :lol:

Posted

Oj przyjedż a o koszty się nie martw .Dla jeśniejszego obrazu to jest w "Domu Turysty " na terenie stadionu w Będzinie .Dojedziesz tramwajem 21 jakby co :)

Posted
Jestem teraz na etapie szukania tej ulicy- bo Będzin znam jedynie z najbardziej znanych miejsc :)

Więc jesli uda mi się trafic to dzisiaj dojade :)

Tutaj jest mapka zrobiona na życzenie gości naszych Spotkań Proedukacyjnych, ale jest też symbolicznie zaznaczona siedziba Oddziału. Przed wejściem jest pomnik dyskobola, który również możesz zobaczyć na stronie Oddziału w części "Prezentacje". Jak będziesz chciała to na pewno trafisz :kciuki:

Posted

Pysia - nie wiem kiedy spacerek bo ja boję sie żeby Luna siary nie narobiła :oops: :lol: jeszcze Ci niufkę pogryzie :-?

Jakoś sobie poradzimy :wink: Widziałam Twoją Lunkę już :) Szczekała jak najęta i wcale na wystraszoną nie wyglądała :o

Kto będzie dzisiaj w ZK ? Bo my jedziemy :D

Posted

W zeszłym tygodniu i nie z Tobą :D

Malawaszka -kiedy zapiszesz się do ZK ? Nadajesz się bardzo .O psach wiesz dużo ,a my potrzebujemy ludzi kochających psy i chcący coś dla nich zrobić . Czekam na Ciebie cały czas . :wink: