Pysia Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Pewnie że będę :wink: Musiałoby być trzęsienie Ziemi :) żebym nie przyszła . Co do spaceru to może spróbujemy .Trochę mi wstyd za to wymięknięcie :wink: O 20-tej jestem na Manhatanie w pobliżu sklepu zoologicznego . Quote
malawaszka Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 no niestety ja wtedy u TZ siedzę :roll: szczerze mówiąc to ja trochę wymiękam przez spotkaniem z Twoją "kruszynką" bo nie chcę się wstydu najeść przez moją małą zadziorną paskudę :oops: :lol: może uda mi się jutro wpaść na to spotkanie to pogadamy :) Quote
JustynaJK Posted November 20, 2004 Author Posted November 20, 2004 ale pogoda wczoraj była paskudna Czy ktoś zrezygnował ze spotkania w bibliotece z powodu aury? Quote
Pysia Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Ja byłam .To było pouczające .Nie żałuję .A myślałam że o alergii będzie nudne .Pomyłka .Nie było :) Quote
malawaszka Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Pysia - a może streścisz to czego się dowiedziałaś? :D Ja nie byłam bo musiałam robić za kierowcę Taty :-? :lol: i w tą paskudną pogodę do Tychów jechać :( Quote
Ravk Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 No to żałuj i to podwójnie: raz, że w taką paskudną pogodę musiałaś jeździć i dwa, że nie byłaś. Nie sądzę, żeby Pysia w paru słowach streściła Ci referaty. Lada moment na stronie Oddziału wstawię fotoreportaż, a wkrótce być może również materiały (albo link do nich) z prezentacji obiecane mi przez dra Romana Aleksiewicza. Quote
JustynaJK Posted November 21, 2004 Author Posted November 21, 2004 Gratulacje dla działaczy ,oby tak dalej :D Quote
malawaszka Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Ravk - super - daj tu znać jak tylko wstawisz materiały :P strasznie żałuję że nie byłam bo interesuje mnie problematyka alergii - bo moja Luna ma skłonności i mogłabym się czegoś pożytecznego dowiedzieć, a tu nie udało się :( czekam więc na materiały... a wczoraj się rozchorowałam i ledwo się na chwilę zwlokłam z łóżka :-? Quote
Ravk Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Obiecuję. Jak tylko je dostanę - pojawią się. Quote
Pysia Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Jakbyś robił notatki i był grzecznym słuchaczem to byś nie musiał czekać na materiały :)) Żartuję :) Malawaszka -jutro o 16.30 jadę do oddziału .Chcesz też ? Quote
malawaszka Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 nie da rady Pysia - chora jestem :( Quote
Ravk Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Jakbyś robił notatki i był grzecznym słuchaczem to byś nie musiał czekać na materiały :)) Żartuję :) Chciałem notować, ale miałem ręce zajęte aparatem i jeszcze ktoś zgasił światło... ;) A ty notowałaś? Ciekawe jak zdążyłaś przerysować te paskudne Demodex canis? :lol: Quote
Pysia Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Nie miałam czasu notować bo pilnie słuchałam jak zwalcza się kleszcze .Przyda mi się to :lol: Quote
Arga Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Co do spaceru to może spróbujemy .Trochę mi wstyd za to wymięknięcie O 20-tej jestem na Manhatanie w pobliżu sklepu zoologicznego Tak z ciekawosci ten Manhaatn to konkretne osiedle w Piekarach Śląskich ? Np ; Oś powstańców śląskich ? Pytam z ciekawosci Quote
Pysia Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 :-? Niestety nie .To osiedle w Dąbrowie Górniczej . Zapraszam dzisiaj wszystkich dogomaniaków do oddziału :) Jesteśmy tam o 17-tej i czekamy :) Quote
Ravk Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 :-? Niestety nie .To osiedle w Dąbrowie Górniczej . Zapraszam dzisiaj wszystkich dogomaniaków do oddziału :) Jesteśmy tam o 17-tej i czekamy :) O!!! To dzisiaj robimy spotkanie na stadionie :lol: Tylko czy do 17-tej wszyscy zdążą? Quote
Pysia Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Daj mi dzisiaj spokój !! Zdążę !! Mam przewóz :) Quote
Arga Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Aha :) Pytałam sie bo ja mieszkam w piekarach na osiedlu zwanym Manhatan :) I też mamy tam zoologiczny :) Quote
Arga Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Ja jak w końcu znajde czas żeby wybrać sie do ZKwP i wyrobić małej rodowód to zdecyduje się właśnie na Będzin bo mam najbliżej :) Quote
Pysia Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Na początek możesz się zapisać .To niewiele kosztuje .Przyjedź z pieskiem to pooglądamy go sobie :) Rodowód możesz wyrobić kiedy chcesz .Nie musisz od razu . Zapraszamy :) Jesteśmy sympatyczni :) Quote
Ravk Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Zapraszamy :) Jesteśmy sympatyczni :) Pysia jest super sympatyczna. I ma niesamowite poczucie humoru. Tak niesamowite, że nie każdy łapie jej dowcip :lol: Quote
Pysia Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Wiecie że są jeszcze kleszcze ?? Naprawdę jesteśmy fajni .Ravk nabija się ze mnie zawsze .Jest ok :) Quote
malawaszka Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Wiecie że są jeszcze kleszcze ?? Pyśka no co Ty?? u nas??? :o :( cholera to teraz też trza kasę na Frontline wydawać :-? Quote
Pysia Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Nie przejmuj się .Byłam w Będzinie .Stamtąd przywlokłam :) Quote
malawaszka Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 aaahaha to w Będzinie mają kleszcze :lol: dobrze że nie u nas :evilbat: :wink: nie rozumiem czemu nie dostaję powiadomień z tego tematu, a mam zaznaczone :-? Quote
Recommended Posts