Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już od dawna o tym wiedziałam, że ma powstać, ale że tak szybko to się nie spodziewałam. Wkońcu to moje rodzinne miasto. Bardzo się cieszę. :D

Posted

Pierwszej nie będzie, bo już były dwie. :lol:

Od dwóch lat we wrześniu są wystawy psów rasowych (wystawy kundelków są częściej). Wystawy nie związkowe, ale psy oceniane były przez sędziów kynologicznych. Mój pies już nie jeździ na wystawy, ale do Będzina go zgłoszę.

Posted

Nie dziwię ci się, jeśli ma się hodowlę i jeździ na wystawy tylko po zwycięstwa (też bym nie jeździła, jak w tym czasie byłaby jakaś inna wystawa). Jednak na takie wystawy przychodzi dużo ludzi, którzy na codzień nie interesuje się tego typu imprezami, ale zawsze można wygrać i dostać jakieś nagrody.

• 2 weeks later...
Posted

ja jestem zainteresowany :) jeżeli, któraś z Was (Justyna JK lub Kati) uczestniczyła w procesie organizacji i działała w grupie inicjatywnej, to zapraszam na prv. Mam sporo pytań :)

Posted

nie uczestniczę,ale życzę wszystkiego najlepszego i wytrwałości.Choć przez moment zastanawiałam się nad przepisaniem do O/Bedzin,ale odległość i czas mnie powstrzymuje.

Posted

Ja też nie uczestniczę, ale w sierpniu będę miała więcej czesu to się skontaktuję ze znajomym, który jast jednym z założycieli tego oddziału. Jeśli chcesz mogę ci podać na pw do niego maila.

Posted

Ciekawe, ze na stronie ZG nie znalazłam komunikatu o powołaniu nowego Oddziału............. a moze to oddział Klubu Psa Rasowego?? Jakieś wystawy tam Klub Psa organizował kiedyś...........