Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj przyjechały dwie Panie do schroniska z myślą adoptowania Okruszka, nie zdecydowały się na niego, bo Okruszek ma kłopoty ze skórą i wymaga leczenia. Pani obawiała się czy podoła takiemu wyzwaniu i co zrobi jak mu się pogorszy. Powiedziała, że by tego nie przeżyła. Zdecydowała się na adopcję innego psiaka, który też był w wielkiej potrzebie. Zdominowany w boksie do tego stopnia, że nie wychodził praktycznie z budy i mało jadł, bo inne mu nie pozwalały. Ta mała psina o mały włos nie postradałaby dziś życia. Gdy wyjęłam ją z boksu i niosłam pod pachą, urwał się owczarek i z zazdrości, że to nie on wychodzi złapał biedaka za tylną łapę i tak silnie trzymał i ciągnął, że gdyby nie pomoc poległabym razem z psiakiem. Nawet nie wiem kiedy zgubiłam buty, które mi potem przyniesiono. W każdym razie wszystko skończyło sie dobrze, psiak powędrował do domu ze swoja opiekunka, która autentycznie zakochała się w nim silnie od pierwszego wejrzenia. Okruszek w dalszym ciągu potrzebuje domu, ale takiego, który zdecydowałby sie kontynuować leczenie.

Posted

hanka456 ale przezylas horror:shake:dobrze,ze wszystko dobrze sie konczyło:roll:i ten zazdrosny piesek nie zrobil tobie ani tej psinie krzywdy.Jaki musial byc zdeterminowany ten owczarek:shake:

Posted

Grzyb, kiedyś pchły, co ostatecznie dało wyłysienie tylnej części ciała.. Trochę to potrwa, zanim zarośnie. Ale jak ktoś chce mu pomóc świadomie, nie ma przeciwwskazań.