Asiaczek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 No to lecimy z oficjalnymi wynikami naszej polskiej ekipy: Boston terrier - CASSIOPEIA FROM BEAUFIGUL HILL (własnośc naszej koleżanki pokoik1) dosk.1, CAC, BOS, BOB!!!!! Pudel duży czarny, pies BIRINO NONTISCORDARDIME (własnośc Iwa) dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG1!!! Pudel duzy czarny, suka SAMANTA SZEMROWICKI DWOREK (własność .ania) dosk.1, CAC, BOS, nowy Champion Litwy!!! Basenji, (Asiaczek) JAZZY BOY Asiaczek FCI, pies - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG1, BIS2!!! Abotere's WAHZIRI, pies - dosk.1, CAC, nowy Champion Litwy!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI, suka - dosk.2. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI, suka - dosk.1, CAC, BOS, nowy Champion Litwy!!! Para hodowlana (JAZZY + JELLY ) - II miejsce! Co ja będę komentować te wyniki...:terazpol::terazpol::terazpol::terazpol: Fotki z wystawy wstawią same zainteresowane!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Maks i Spark napisał(a):wieeelkie gratulacje :lol::lol::lol: Szpic wilczy PSY kl.o PATCH OF SUNLIGHT GUSSI Ale stawka, co? Może zdecydujesz się pojechac na jakąś estońską wystawę...? pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Agappe napisał(a):...i czekam na kitki :cool3: AJ PSY kl.mł. ARMIS ERSKETIS kl. o E'KEKKAI HALNE WZGORZE FCI SUKI kl. mł. I'KIBA-TSU HALNE WZGORZE FCI TENSHI GO SVEIKA Pzdr. Quote
jo-jo Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ogromne Gratulacje !!!! :multi: Zwłaszcza dla Ciebie Asiu :calus: Quote
Asiaczek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 jo-jo - dzięki, ja tez się ciesze ogromnie...:multi: Pzdr. Quote
.ania Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Pudel duży czarny, suka SZMANTA SZEMROWICKI DWOREK (własność .ania) dosk.1, CAC, BOS, nowy Champion Litwy!!! Jaki ładny zielony kolorek dostałyśmy :loveu: Oj poszalałyśmy :multi::multi::multi: Asiaczku, Pani Iwono i Pani Agato jeszcze raz wielkie GRATULACJE, dziękuję bardzo za wspólną wyprawę! Było fantastycznie :multi: Ci co nie byli niech żałują :cool3: pogoda na miejscu dopisała, w hali też cieplutko, tylko mało miejsca... Mój zwierzak nieprzytomny odsypia wczorajsze wrażenia i zbiera siły na kolejny wypad ;) Quote
Asiaczek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 .ania napisał(a):Jaki ładny zielony kolorek dostałyśmy :loveu: Oj poszalałyśmy :multi::multi::multi: Asiaczku, Pani Iwono i Pani Agato jeszcze raz wielkie GRATULACJE, dziękuję bardzo za wspólną wyprawę! Było fantastycznie :multi: Ci co nie byli niech żałują :cool3: pogoda na miejscu dopisała, w hali też cieplutko, tylko mało miejsca... Mój zwierzak nieprzytomny odsypia wczorajsze wrażenia i zbiera siły na kolejny wypad ;) Hahaha, Dżezik tez po powrocie padł i nawet nie bardzo "dyskutował" z innymi psiakami... Pzdr. Quote
bety Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Asiaczek - mogę prosić Cię o stawkę moich amerykańców, zdaje się że jeden miał być. :lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 bety - Twój nasłuch jest - jak zwykle - niezawodny. :lol: Rzeczywiście była 1 AA - bardzo ładne stworzonko. Mam fotki tej suni. Na razie podaję jej dane: SUKI kl.juniorów TUIREANN KONIGIN DER NACHT AT MELODOR ur. 18-09-2007 o: Beaufleet's dodging daggers at melodor m: Jedisty raindancer hod: R. Rarity ir Staerke-Rarity wł. V. Veljaninova Pzdr. Quote
Agappe Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Asiaczek napisał(a):AJ PSY kl.mł. ARMIS ERSKETIS kl. o E'KEKKAI HALNE WZGORZE FCI SUKI kl. mł. I'KIBA-TSU HALNE WZGORZE FCI TENSHI GO SVEIKA Pzdr. dziękuję ślicznie!!! :) aa mogłabyś podać co to za pies z młodzieży? (rodzice, hodowca, wł, kolor i data ur? ) i jeszcze o sędziego prosze Quote
bety Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Asiaczek napisał(a):bety - Twój nasłuch jest - jak zwykle - niezawodny. :lol: Rzeczywiście była 1 AA - bardzo ładne stworzonko. Mam fotki tej suni. Na razie podaję jej dane: SUKI kl.juniorów TUIREANN KONIGIN DER NACHT AT MELODOR ur. 18-09-2007 o: Beaufleet's dodging daggers at melodor m: Jedisty raindancer hod: R. Rarity ir Staerke-Rarity wł. V. Veljaninova Pzdr. DZIĘKI, DZIĘKI :calus:- to czekam cierpliwie na fotaski :calus: Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Agappe napisał(a):dziękuję ślicznie!!! :) aa mogłabyś podać co to za pies z młodzieży? (rodzice, hodowca, wł, kolor i data ur? ) i jeszcze o sędziego prosze Sędzia: Natalja NEKROSIENE/LT ARMIS ERSKETIS 01-09-2007 r. LJCH HIMEYLIRIGO Imperija (LKD) EKAYLA OMONO GAWA Violeta Paplauskiene wł. E. Stepsyte Pzdr. Quote
Agappe Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Asiaczek napisał(a):Sędzia: Natalja NEKROSIENE/LT ARMIS ERSKETIS 01-09-2007 r. LJCH HIMEYLIRIGO Imperija (LKD) EKAYLA OMONO GAWA Violeta Paplauskiene wł. E. Stepsyte Pzdr. oo polska suczka się rozmnożyła :) dziekuje za info Quote
Joanna G Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Za prośba mojej znajomej ,która była na tej wystawie i wzięła grupę IX wstawiam linka z foteczkami do tej wystawy . http://www.bimas.lt/parodos/ivykusios/08-09-21_Lunaris.php Quote
Różyczka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Gratki dla polskiej ekipy :). Mogę prosić o stawkę sznaucerów miniaturowych białych (zwergschnauzer weiss)+sędziego? Quote
Asiaczek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Joanna G']Za prośba mojej znajomej ,która była na tej wystawie i wzięła grupę IX wstawiam linka z foteczkami do tej wystawy . http://www.bimas.lt/parodos/ivykusios/08-09-21_Lunaris.php Z tą Twoją Koleżanką nawet jechałam w jednym busie...:lol: A fotki są - tradycyjnie - przekłamane. Na jednym zdjęciu jest mój Dżezik z Godą, a podpisane, że to jakiś Faraoland Take Point....kłamstwo. Na innej fotce, jest napisane, że jest to basenji, a to jamnik... znowukłamstwo. Ja chyba znam przyczynę tych kłamstw. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Różyczka']Gratki dla polskiej ekipy :). Mogę prosić o stawkę sznaucerów miniaturowych białych (zwergschnauzer weiss)+sędziego? sędzia: Daiva Petraviciene SUKI\kl. puppy GINNY BIANCA OF TAITA'S USHABTI PSY kl. ch NEIBADE'S MILOU MOON Pzdr. Quote
Różyczka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Bardzo dziękuję, czy mogłabym prosić jeszcze dane psa kl.ch.:oops: Quote
Asiaczek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Różyczka']Bardzo dziękuję, czy mogłabym prosić jeszcze dane psa kl.ch.:oops: ur. 01-03-2005 MOON RAKER BIANCO OLGAS PEPALTA'S NEIBADES CRYSTAL SNOW-WOP I.Ose L. Obrumane. Pzdr. Quote
M&S Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Asiaczek napisał(a):Szpic wilczy PSY kl.o PATCH OF SUNLIGHT GUSSI Ale stawka, co? Może zdecydujesz się pojechac na jakąś estońską wystawę...? pzdr. no stawka rzeczywiście powalając :eviltong: może kiedyś się wybierzemy :p jak i Wy będziecie jechac ;) Quote
Asiaczek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Hahaha, to chyba już w przyszłym roku... Pzdr. Quote
M&S Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Asiaczek napisał(a):Hahaha, to chyba już w przyszłym roku... Pzdr. ...może być w przyszłym roku :lol: Quote
Tecia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 A stawke rudych swetrow moglabym ladnie poprosic:) Quote
Asiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Tecia napisał(a):A stawke rudych swetrow moglabym ladnie poprosic:) PSY kl.mł. NESTORS WOLMAR ATTRACTION SARMANDO DREAM ABSOLUTE GOLD kl.o KARMINO MADE ICEBREAKER SUKI kl.mł. KARMINO MADE IMPROVISATION Pzdr. Quote
Recommended Posts