Asiaczek Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Czy jest ktoś zainteresowany tą wystawą? Na litewskiej stronie www jeszcze co prawda nie ma żadnej informacji, ale myslę, że lada dzień już coś będzie wiadomo. Pzdr. Quote
Iwa-R Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ja poczekam jednak za informacjami i wtedy będę myśleć :) Quote
Asiaczek Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Wczoraj sprawdzałam - nadal nic nie ma... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Dzisiaj rano wchodziłam na strone litewską i nie ma jeszcze żadnej informacji nt. tej wystawy. Tak więc czekamy dalej. Pzdr. Quote
.ania Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Asiaczku, wstępnie ja się piszę na wspólny wypad ;) Quote
Asiaczek Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Hejka, bardzo się cieszę! Śledź temat, jak tylko będą podani sędziowie - daj znać, czy jedziesz, OK? Pzdr. Quote
Różyczka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Informacje już są podane :): http://www.kinologija.lt/files/panevezys/info_panevezys.doc Quote
Asiaczek Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Różyczko - bardzo dziękujemy. A u mnie zmiana sędziny. Ale chyba to dobra zmiana...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Słuchajcie, kto jest chętny na busa z W-wy? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Mamy jeszcze wolne miejsce. Naprawde nikt nie chce jechac na tę wystawę? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Na ok. 7-5 dni przed wystawą ma być jakaś informacja na ich stronie. Ja wiem, że moje zgłoszenia doszły. I finanse też. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Jest juz spis wystawców, podział na ringi i przydział sędziów. Ale w wersji litewskiej. Nie wiem, jak w wersji angielskiej. Lecz idzie się znaleźć w tych ich spisach.:lol: My mamy 10 zgłoszonych basenji. Jak na wystawę rangi krajowej to bardzo ładna stawka.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Jest juz spis wystawców, podział na ringi i przydział sędziów. Ale w wersji litewskiej. Nie wiem, jak w wersji angielskiej. Lecz idzie się znaleźć w tych ich spisach.:lol: My mamy 10 zgłoszonych basenji. Jak na wystawę rangi krajowej to bardzo ładna stawka.:lol: Pzdr. Asiaczku możesz podać link do tej strony :lol:ciekawa jestem czy będą jakieś wilcze :razz: Quote
Asiaczek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Proszę.:lol: http://www.kinologija.lt/index.php?option=com_content&task=view&id=34&Itemid=40 Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Są już wyniki!! :multi::multi: BOSTON TERRIER - CASSIOPEIA from Beautiful Hill (od pokoik1) - Zw. Rasy!!! PUDLE DUŻE: Szelma - BOS - Champion Litwy Birino- BOS + BOB! BASENJI *od Asiaczka* DZEZIK - BOB Zelka - BOS Waziri - CWC Erka - II dosk Zelka i Waziri - Championy Litwy !:multi: Quote
Florka_xyz Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 No to super wiesci :multi:Czekamy na wiecej :cool3: Quote
Agappe Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 ooooo super!!!!! Asia gratuluje!!!!!!:multi::multi: i czekam na kitki :cool3: Quote
panienkabubu Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 No kochani.......... Pudel Birino - BOG 1 Dżezik - BOG 1 i..... BIS II !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agappe Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEERRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Jeszcze tylkododam, że Żelka i Dżezik w parach hodowlanych wywalczyli II miejsce! Ale więcej napiszę, po powrocie z pracy, bo, niestety, dzisiaj jest ten pierwszy dzień po urlopie, kiedy muszę wrócić do pracy... A nie chce się...:cool1: Pzdr. Quote
M&S Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Asiaczek napisał(a):Jeszcze tylkododam, że Żelka i Dżezik w parach hodowlanych wywalczyli II miejsce! Ale więcej napiszę, po powrocie z pracy, bo, niestety, dzisiaj jest ten pierwszy dzień po urlopie, kiedy muszę wrócić do pracy... A nie chce się...:cool1: Pzdr. wieeelkie gratulacje :lol::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 panienkabubu napisał(a):Są już wyniki!! :multi::multi: BOSTON TERRIER - CASSIOPEIA from Beautiful Hill (od pokoik1) - Zw. Rasy!!! PUDLE DUŻE: Szelma - BOS - Champion Litwy Birino- BOS + BOB! BASENJI *od Asiaczka* DZEZIK - BOB Zelka - BOS Waziri - CWC Erka - II dosk Zelka i Waziri - Championy Litwy !:multi: Panienko - dziękuję za piekne sprawozdanie z wystawy!:buzi: Florka_xyz napisał(a):No to super wiesci :multi:Czekamy na wiecej :cool3: No i było "więcej"...:multi: Agappe napisał(a):ooooo super!!!!! Asia gratuluje!!!!!!:multi::multi: i czekam na kitki :cool3: Za chwilke wstawię stawkę AJ. I nawet mam jakies fotki z BOG. Maks i Spark napisał(a):wieeelkie gratulacje :lol::lol::lol: Dziękujemy i za chwilę wstawię stawkę Twoich szpiców. Pzdr. Quote
Recommended Posts