DużyCP Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jej ja jak zwykle z prosbą o staawkę Briardów (FCI-113) grupa 1 pliśśśśśśśś Quote
Asiaczek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 CTR, sędzia Rainer Wollensack/Niemcy PSY, kolor "fauve" kl. mł. CALYPSO DE PASSIONEDAN CHABLIS FAUVE VAN DE HOOLHOEVE GOOSE DES NEZ MOUILLES HEY FILOU VOM HELLBERGBLICK kl.ch DAVINCI TEQUIERO VOM WILDEN WEIDENWALD DOGGER KUDLATE SERCE (o, jakieś Twoja rodzinka...?) TAMBUNELL DES UNS ET DES AUTRES TOUTGEMPOIL DE LA CHAUME DU BOIS DIEU kl. p CANNIBAL JAG DE LA CHAUME DU BOIS DIEU GENIAL DU PONT DE LA SAMBRE kl.o ELDALI DU MANOIR NOBLE SEGA DU VIEUX DIEU ET DE L'ALOUETTE kl. mł., kolor czarny CAMPOS BLACK DE PASSIONEDANFREROT PHOENIX DES TRAVAILLEURS BARBUS GUEVARA DUPONT DE LA SAMBRE kl. ch ELDORO-PORO PECHEUR DU LAC HARRY POTTER DALIDO kl. o ALF DE LA CHAUME DU BOIS BIEU ESQUIRE ANTISC AVALANCHE FALKO DU PONT DE LA SAMBRE IRONIC DALIDO Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 cd. SUKI, kolor "fauve" kl. mł. CHTI'MI DE LA CHAUME DU BOIS DIEU COUCOU DE LA BERGERIE DU CHARDON POURPRE CYAM FAUVE DE PASSIONEDAN FAIRE DES AMIS CHARMANTE BEAUTE HELENE VOM HELLBERGBLICK WHISPERING YANE MORAVIA CAMPANELLA kl. ch CHARLEN DALIDO UKY MORINE DES TERRES GRASSES kl. u ADJAMANE DE LA CHAUME DU BOIS DIEU kl. p C'ROQUEPINE DE LA CHAUME DU BOIS DIEU kl. o CARESSE DES NEZ MOUILLES TAHUNA DU CLOS DE LA COIRX DE FER kl. mł., czarne FINJA DES TRABVAILLEURS BARBUS KIARA DALIDO kl.ch ESCHINTA PECHEUR DU LAC kl. p AJOLA DE LA BOHEMIENNE NOIRE LEYENDA NADINA SIS kl. o ARWEN DE LA BERGERIE DU CHARDON POURPRE. Pzdr. Quote
M&S Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 o ale stawka :-oi chyba same francuskie ? Quote
Różyczka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='jo-jo']A czy dogi niemieckie znajdą się u kogoś ? :oops: Może być skan, fotka cokolwiek :modla: Będzie systemem ratalnym, bo nie mam jak fotki i skanu zrobić ;), może do końca weekendu uda mi się przepisać :diabloti:. Przepisuję tak jak jest w katalogu przemieszane ;). Psy Sędzia Friedrich Schweizer champ. fauve Alrick des Terres de la Rairie Clinton vum Rotscheid Unk des Armoiries aux Tetes d'Or poś.fauve Balinka otwarta fauve Asklepios d'Iskandar Faust von Ri Taschi jeune (nie wiem co to za klasa:roll:) bringe Cherokee des Seigneurs du Manoir champ.bringe Django du Clos des Braves Equino von Zillion szczenięta noir Demetrius d’ Iskandar jeune noir Chronos des Seigneurs du Manoir champ.noir Faeton Claudia Bohemica poś.noir Gaylord vom Nachtigallenhain otwarta noir Bambou jeune arlequin Campeador d’ Iskandar Godzilla du [SIZE=2]Clos des Braves Slettemosegard's Florian champ.arlequin Anubis du Domaine de Sultan Verdi du King Charmeur otwarta arlequin Amadeus du Castel du Brahban baby bleu Hugo de la Noblesse Bleue jeune bleu Atila Lilas dos Olhos Negros Casbah vom Edersee Cronos de l'Orangerie des Perles Rares champ.bleu Bacchus Belissimus von den Heidwiesen Vaillant de l'Orangerie des Perles Rares poś.bleu Giorgio d'Attendall du Pins otwarta bleu Baron du Castel du Brahban Chanz des Terres de la Rairie Dagobert d'Attendall du Pins C.D.N., czyli suki Quote
Różyczka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='jo-jo']A czy dogi niemieckie znajdą się u kogoś ? :oops: Może być skan, fotka cokolwiek :modla: C.D. Suki Sędzia: Friedrich Schweizer baby fauve Hautaine van't Muziekbos jeune fauve Cesarine d'Iskandar Coppelia des Armoiries aux Tetes d'Or poś.fauve Goya von Buxushof otwarta fauve Ambre d'Or du Jardin d'Eros Bavaria vom Romanov Cosima vum Rotscheid szczenięta [SIZE=2]bringe Ankara del Regno di Fantasia jeune bringe Chamsy des Armoiries aux Tetes d'Or Cheyenne des Seigneurs du Manoir champ.bringe Aphrodite du Domaine des Hautes Plaines poś.bringe Cashemire des Sources de Kernilien otwarta bringe Betty Boop des Armoiries aux Tetes d'Or jeune noir Viola Della Baia Azzurra champ.noir Ate Duganne van Aan de Gavers otwarta noir Emmy van de Hartenrovers Himbeere vom Mendener Berg champ.arlequinTarah du Castel du Brahban Victoria de la Grisonniere Vohu-Mano d'Iskandar poś. arlequin Belka du Sanctuaire d’Umabel otwarta arlequin Artemis Aubade du Castel du Brahban Faloa Dazelia jeune bleu Californiavom Edersee champ.bleu Annevom Edersee poś.bleu Colorado vom Edersee otwarta bleu Banu vom Edersee Bergamote du Temple Sacre d’Heloise Berit Eroica von den Heidwiesen Dune d'Attendall du Pins Veranne de la Foret de Kaysersberg Quote
jo-jo Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Różyczka napisał(a):Będzie systemem ratalnym, bo nie mam jak fotki i skanu zrobić ;), może do końca weekendu uda mi się przepisać :diabloti:. Przepisuję tak jak jest w katalogu przemieszane ;). Rany bardzo Ci dziękuję za to poświęcenie !! :calus: Quote
Różyczka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 jo-jo już skończyłam przepisywać ;). Nie ma za co, ale "kilka" ich to było wystawianych. Już wiem o co chodziło ze skanem lub fotką :evil_lol:. Quote
DużyCP Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Asiaczek napisał(a): DOGGER KUDLATE SERCE (o, jakieś Twoja rodzinka...?) dokładnie, braciszek. (tajniak;) ) dzięki za stawkę Quote
jo-jo Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Różyczka']jo-jo już skończyłam przepisywać ;). Nie ma za co, ale "kilka" ich to było wystawianych. Już wiem o co chodziło ze skanem lub fotką :evil_lol:. Jeszcze raz ślicznie Ci dziękuję ! W Luxemburgu tym razem w sumie mało dogów, ostatnio było ponad 100 :evil_lol: Quote
Sensuel Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Puk, puk jest tu kto ;) Przepraszam - mam taka wielka prośbę :oops::oops::oops::oops: o napisanie stawki chihuahua krótkowłosych Ja wiem, że ta wystawa była bardzo dawno, ale stawka niezwykle mnie interesuje, a osobiście na wystawie nie byłam i nie mam kontaktu z osobami z rasy, którzy na niej byli. Z góry dziękuję. :) Quote
Asiaczek Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Sensuel - a jakie klasa, płeć Cię interesuje. Nie chce mi się pisać całej stawki, bo trochę tego jest...;) Pzdr. Quote
Sensuel Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Witam, Najbardziej mnie interesuje, klasa champion i Młodzieży chihuahua krótkowłosy jeszcze mam takie pytanie,a może są informacje na stronie Luxemburskiego oddziału o wynikach powystawowych [ w tedy to by mi bardziej ułatwiło sprawę, i nie musiał by Pani mi pisać stawki.] trudno mi się poruszać po Ich stronie i tak naprawdę nie wiem czy w ogóle praktykują takie zwyczaje robienia raportu po wystawie. Z góry Dziękuję za pomoc :multi: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Sensuel'] Najbardziej mnie interesuje, klasa champion i Młodzieży chihuahua krótkowłosy jeszcze mam takie pytanie,a może są informacje na stronie Luxemburskiego oddziału o wynikach powystawowych [ w tedy to by mi bardziej ułatwiło sprawę, i nie musiał by Pani mi pisać stawki.] trudno mi się poruszać po Ich stronie i tak naprawdę nie wiem czy w ogóle praktykują takie zwyczaje robienia raportu po wystawie. Z góry Dziękuję za pomoc :multi:[/quote] Powiem szczerze, że nie widziałam na ich stronie wyników z wystaw. PSY kl. mł. DACHIDA'S SHOW TIME GRAND SLAM DES PETITS MICKEYS GYARADOS EL MARIACHI MISTY MEADOW'S STORMIN'NORMAN kl.ch ALI BABA DUPORCHE JAUNE AMBIORIX KARDASZ BALLYBROKE TUFFY BLANCHOS BEEN THERE DONE THAT FALCO DES PETITS MICKEYS FANTOMAS FIGARO DES PETITS MICKEYS SUKI kl. mł. GALENA DU ROYAUME DES CHI'S kl.ch EVITA EL MARIACHI IOWA AVE BENGAL NIANI DE HEPORT-CAN. Pzdr. Quote
Sensuel Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Dziękuję, bardzo dziękuję za poświęcony czas na napisanie mi stawki :) Quote
NigdyNigdy Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 resultats_77 Tutaj są pełne stawki + wyniki ;) Quote
Sensuel Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Dziękuję NigdyNigdy za wklejenie stawki. :sweetCyb: Quote
Elitesse Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ciekawe jaka obsade wymysla na marzec :roll: Quote
NigdyNigdy Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Sensuel']Dziękuję NigdyNigdy za wklejenie stawki. :sweetCyb: Proszę uprzejmie :) Jeden link, a ile radości ;) Quote
Recommended Posts