Asiaczek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 olaglowka napisał(a):Tak nain i toy Ok ;) albo na poczte - raciborskipuch@gmail.com Wsyłałam 6 fotek na maila. Pzdr. Joanna Quote
olaglowka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Asiaczek napisał(a):Wsyłałam 6 fotek na maila. Pzdr. Joanna Dzieki Wielkie Pzdr Ola Quote
Błyskotka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Gratulacje :). Poproszę o chow chowy :). Quote
M&S Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Asiaczek dzięki za szpice:lol: (a tak na marginesie, będziecie może teraz w Wwie?) Quote
Asiaczek Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Maks i Spark napisał(a):Asiaczek dzięki za szpice:lol: (a tak na marginesie, będziecie może teraz w Wwie?) Tak, mam zgłoszone psiaki. Rozumiem, że i Wy tez będziecie? Nie wiem, jak z ringami (nie pamiętam), ale albo bedziemy na tym samym albo obok siebie... Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 loo matko ledwo zyje - przed 5 dotarlismy do domu, ok 2200 km w ciagu 31 godzin :roll: jadac na wystawe w Niemczech zlapala nas straszna ulewa, i przez wiekszosc trasy nic nie bylo widac tak ze na wystawe dotarlismy dokladnie o 10 i jeszcze byl problem z zaparkowaniem :shake: za to wracalo nam sie juz bardzo dobrze powiem szczerze ze sama wystawa jestem zawiedzina - mala, ciasna, ciemna, duszna i smierdzaca hala, nie za bardzo bylo sie gdzie z rzeczami rozstawic wiec zamiast krzeselek i 2 transporterow upchalam oba psy do jednego i cala wystawe stalam, a jeszcze pan od stoiska i gadzetami psimi mial do nas pretensje ze smiemy mu sie przed nosem rozkladac :diabloti: ale go pokaralo i nie mial ani jednego klienta :evil_lol::evil_lol: dziekowalam bogu ze nie zdacydowalam sie na zabranie Madzi bo 9 miesieczne dziecko w tych warunkach nie czuloby sie dobrze :roll: jechalismy do wielkiej niewiadomej, czyli sedziny pochodzacej z LUX i jej sedziowanie bylo rowniez momentami wielka niewiadoma :lol: po bardzo slusznych werdyktach nastepowaly takie ze mialam wrazenie ze padne z szoku po czym znowu sedziowala OK, do tej pory zastanawiam sie co bylo "jej typem" :roll: stawki jak na sznaucery w tym roku podobno rekordowe u Tess w kl.championow 4 suczki w tym tegoroczna Zwyc.Swiata + BOB ze Sztokholmu i jej miotowa siostra ale w sumie nie poszlo nam zle - r.CAC i w porownaniu r.CACIB, sliczny pucharek odebrany w sekretariacie po wystawie i masa nowych znajomosci :multi::multi: oj chyba czuje ze w marcu znowu do LUX zawitamy ;) Quote
M&S Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Asiaczek napisał(a):Tak, mam zgłoszone psiaki. Rozumiem, że i Wy tez będziecie? Nie wiem, jak z ringami (nie pamiętam), ale albo bedziemy na tym samym albo obok siebie... Pzdr. my będziemy na ringu 2, a wy na 3 (czyli tuż obok), więc mamy szansę się spotkać:lol: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Elitesse napisał(a):loo matko ledwo zyje - przed 5 dotarlismy do domu, ok 2200 km w ciagu 31 godzin :roll: jadac na wystawe w Niemczech zlapala nas straszna ulewa, i przez wiekszosc trasy nic nie bylo widac tak ze na wystawe dotarlismy dokladnie o 10 i jeszcze byl problem z zaparkowaniem :shake: za to wracalo nam sie juz bardzo dobrze powiem szczerze ze sama wystawa jestem zawiedzina - mala, ciasna, ciemna, duszna i smierdzaca hala, nie za bardzo bylo sie gdzie z rzeczami rozstawic wiec zamiast krzeselek i 2 transporterow upchalam oba psy do jednego i cala wystawe stalam, a jeszcze pan od stoiska i gadzetami psimi mial do nas pretensje ze smiemy mu sie przed nosem rozkladac :diabloti: ale go pokaralo i nie mial ani jednego klienta :evil_lol::evil_lol: dziekowalam bogu ze nie zdacydowalam sie na zabranie Madzi bo 9 miesieczne dziecko w tych warunkach nie czuloby sie dobrze :roll: jechalismy do wielkiej niewiadomej, czyli sedziny pochodzacej z LUX i jej sedziowanie bylo rowniez momentami wielka niewiadoma :lol: po bardzo slusznych werdyktach nastepowaly takie ze mialam wrazenie ze padne z szoku po czym znowu sedziowala OK, do tej pory zastanawiam sie co bylo "jej typem" :roll: stawki jak na sznaucery w tym roku podobno rekordowe u Tess w kl.championow 4 suczki w tym tegoroczna Zwyc.Swiata + BOB ze Sztokholmu i jej miotowa siostra ale w sumie nie poszlo nam zle - r.CAC i w porownaniu r.CACIB, sliczny pucharek odebrany w sekretariacie po wystawie i masa nowych znajomosci :multi::multi: oj chyba czuje ze w marcu znowu do LUX zawitamy ;) Tak czy siak pogratulowac trzeba! A jak się nazywała Wasza sędzina? Bo nasza to Christiane BROECKER i jej sędziowanie było dokładnie takie, jak opisujesz... Może ta sama Was sędziowała? My się w marcu wybieramy... Maks i Spark napisał(a):my będziemy na ringu 2, a wy na 3 (czyli tuż obok), więc mamy szansę się spotkać:lol: O, to na pewno! A jak ja Was rozpoznam? Bo mnie to łatwo. Krótko obcięta, przy kości, w okularach i 2 kontenerki z baskami. Poza tym możesz wejść do mojej Galerii (link w podpisie) i tam jest i będzie sporo fotek ze mną w roli głónej... Pzdr. Quote
M&S Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Asiaczek napisał(a): O, to na pewno! A jak ja Was rozpoznam? Bo mnie to łatwo. Krótko obcięta, przy kości, w okularach i 2 kontenerki z baskami. Poza tym możesz wejść do mojej Galerii (link w podpisie) i tam jest i będzie sporo fotek ze mną w roli głónej... Pzdr. Będę z córką obie jesteśmy dość wysokie ja krótkie włosy, a moja panna blondynka włosy średnio długie + dwa wilcze (champion i weteran (drący się, więc go słychać, a nasze zdjęcia są na forum szpicowym w galerii maks i sprak;)) ale sprawdzę w kat. jakie będziecie mieć numery więc się znajdziemy:lol: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :). Poproszę o chow chowy :). sędzia: Christiane BROECKER/Lux PSY kl. mł. czerwony GONG-JING VON MIEN-SHAN ONE WONDERFUL DREAM DEL FIUME GIALLO TRISTAN DE LOS PERROS DE BIGO kl. ch czerwony KUMA DEL FIUME GIALLO MI-PAO'S CANADIAN RED SUGAR kl. p czerwony KING SOLOMON OF CHOW DREAM URGAN OELAN OEDE kl. oczerwony CROSS B SAMURAI EASTERN-MAGIC I WAS BORN IN BEIJING kl. ch czarny AYOUK-BLACK CHOWDERNY XINLING-SHI kl. p czarny MEES VAN HET BOSSCHE FRONT SUKI kl. baby czerwony BON TRIUMPH VIRGINIA kl. puppy czerwony HONG-MAILI VON MIEN-SHAN kl. mł. czerwony ANTARA VON DER WIESECK-AUE NICOLETTA DE LOS PERROS DE BIGO NIN-T'SUN ZANG-LI DE LA CREME kl. w czerwony PRISKA DU PARADIS SLAVE kl. ch czerwony EN-TAI-YING VON MIEN-SHAN kl. o czerwony AI CHANG EN'NGAI VON MIEN-SHAN HONG TOU SHAN AN-JOULI Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Asiaczek napisał(a):Tak czy siak pogratulowac trzeba! A jak się nazywała Wasza sędzina? Bo nasza to Christiane BROECKER i jej sędziowanie było dokładnie takie, jak opisujesz... Może ta sama Was sędziowała? My się w marcu wybieramy... Pzdr. hmm nasza jakos inaczej ale to taki allrounder - chyba wszystkie rasy ma w swej ofercie :roll: i jest jedna z 2 sedziow w tym kraju majacym uprawnienia na sznauce jej wielkim plusem bylo to ze na wejsciu pytala sie wystawcy w jakim jezyku mu sie najwygodniej poslugiwac ( chyba 4 czy 5 proponowala) :lol: ja czekam na obsade na marzec ale na 90 % jestem na tak Quote
Cezus80 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No proszę to Polska ekipa całkiem ładnie sie spisała Gratulacje dla WSZYSTKICH !!!!!!!! Ps Mze i my w przyszłym roku dołączymy do wystawców :cool3: a czy mogłabym prosić o stawkę coton de tulear jestem strasznie ciekawa ile tych egzotycznych psiaków pokazuje się w Lux. Quote
Asiaczek Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Cezus80 napisał(a): Ps Mze i my w przyszłym roku dołączymy do wystawców :cool3: a czy mogłabym prosić o stawkę coton de tulear jestem strasznie ciekawa ile tych egzotycznych psiaków pokazuje się w Lux. PSY kl. mł. GIGGLES OF THE COTTON MAINA GRINGO OF THE SWIFT COTTON kl. ch ARTHUR DU CLOS D'EMMA ENZYENZO OF THE SWIFT COTTON kl. p CALISSON DE L'ARCHE DE LA TUILERIE COTONKISS VERSACE kl. o ADAGIO OF DELICIOUS LOVE ALTO OF DELICIOUS LOVE AMYDOUX DU CLOS D'EMMA TORERO LOCO OF WOODLAND COTTAGE SUKI kl. mł. CAELIN HEART BREAK COTTAGE COTONBRIE BETTY BOOP GODIVA OF THE SWIFT COTTON kl. ch ELY OF THE SWIFT COTTON kl. p BEAUTE DES FLOCONS DE JUILLET BEVERLY OF DELICIOUS LOVE CKISS DU HAUT MARAIS kl. o ANDANTE OF DELICIOUS LOVE ANGELINA DU DOMAINE DE LA ROUVIERE BAHIA BLUE DES SIRENES DU CAP LA HOUSSAYE BRIGHT STAR DES JARDINS DE GOSSYPIUM COTONKISS CALICO AT COTONDEN COTONKISS IWANNABE AT COTONDEN Pzdr. Quote
Różyczka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Jeżeli ktoś ma katalog z IIgr. to proszę o staweczkę sznaucerów miniaturowych białych i pieprz i sól :). Quote
quadrupedium Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Elitesse - Gratulacje. Czy mogę prosić o stawkę terierów szkockich? Quote
QISSI Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Na naszym kanale You Tube można obejrzec filmik z klasy młodzieży, psy, yorkshire terrier: http://pl.youtube.com/qissee Quote
Canaveral-staff Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 GRATULUJĘ wszystkim polskim pieskom i im właścicielom tym bardziej i mniej wygranym :multi::multi::multi: jeżeli ktoś z Was ma katalog gr.III proszę o stawkę STAFFORDSHIRE BULL TERRIER;) Quote
Agappe Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Asiaaaaaaaaaaa :roll: nadrabiam zaleglości i albo coś przegapiłam albo nie mam stawki akitek:oops::oops: tak więc bardzo poprosze razem z numerami katalogowymi:oops: Quote
Asiaczek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Agappe -wysłałam Ci maila z opisaniem fotek + numerki katalogowe. A na CD masz zeskanowaną stawkę z katalogu. Nie dostałaś jeszcze płyty? pzdr. Quote
Agappe Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Asiaczek napisał(a):Agappe -wysłałam Ci maila z opisaniem fotek + numerki katalogowe. A na CD masz zeskanowaną stawkę z katalogu. Nie dostałaś jeszcze płyty? pzdr. aaaa no to już wszystko mam :multi::multi: dziekuje :))) Quote
jo-jo Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A czy dogi niemieckie znajdą się u kogoś ? :oops: Może być skan, fotka cokolwiek :modla: Quote
Asiaczek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Jo-jo - tak, jak pisałam już wcześniej: mam katalog tylko na grupy 1-5-6-8-9. Pzdr. Quote
jo-jo Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Asiaczek']Jo-jo - tak, jak pisałam już wcześniej: mam katalog tylko na grupy 1-5-6-8-9. Pzdr. Wiem Asiu, liczyłam że może ktoś jeszcze ma kataloga :( Quote
Recommended Posts